31/3/12

Εκβιάζει και απειλεί η τουρκική Ταξιαρχία της Εκδίκησης

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑεκβιασμού και απειλών βγήκε στο φως της δημοσιότητας στα κατεχόμενα. Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» με τίτλο «Εχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις» αναφέρεται πρωτοσέλιδα σε απειλητική επιστολή που έλαβε γνωστός Τ/κ επιχειρηματίας των κατεχομένων Ιλχάν Μουσταφά Γενίαντα με την οποία του ζητούσαν 100 χιλιάδες στερλίνες. Σύμφωνα με την εφημερίδα, την επιστολή υπογράφει η «ομάδα Τούγρα της Τουρκικής Ταξιαρχίας Εκδίκησης». Στην επιστολή αναφέρονται εθνικιστικά συνθήματα και εκφράσεις και το ποσό των 100 χιλιάδων στερλινών απαιτείται για να συνεχίσει η «ταξιαρχία» τον δίκαιο, όπως αναφέρει, αγώνα της. Στην επιστολή αναφέρεται ακόμα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι όσοι προδίδουν τον τουρκισμό, τιμωρούνται.

Αναφέρεται ακόμα ότι «μετά από έρευνες που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε το ποσό που ζητούμε» και σημειώνει ότι αν η πληρωμή δεν γίνει μεταξύ 25 Μαρτίου - 31 Μαρτίου η παράνομη ομάδα θα «προβεί στις αναγκαίες ενέργειες».

Η «ταξιαρχία» είχε κάνει την εμφάνισή της και το παρελθόν και σύμφωνα με την «Κίπρις» το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται οι απειλές και εκβιασμοί μέσω κινητών τηλεφώνων στα κατεχόμενα.

Στόχος της «ταξιαρχίας» είναι η συνέχιση της σπουδαιότητας του τουρκικού έθνους, αναφέρει το δημοσίευμα, και γράφει ακόμα ότι η παράνομη ομάδα απειλεί ότι όσοι την υποστηρίζουν είναι φίλοι της ενώ όσοι δεν την υποστηρίζουν, δεν υποστηρίζουν τον τουρκισμό και τιμωρούνται.
http://www.philenews.com

1 σχόλιο:

  1. Άραγες αυτή η "..έκθεση των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών για το τουρκικό εθνικιστικό κίνημα στη Γαλλία.." θα αναφέρει για την Αλ Κάιντα των Σαλονικιλων Ντονμέδων της μικρης ιερουσαλήμ, απ΄ όπου και η καταγωγή του Σαρκοζί Ατατούρκ και Βενιζέλου?

    Έτσι γίνετε και πιο κατανοητό το παιχνίδι των ακάλυπτων επιταγών στην απέραντη ΑΟΖ των αερίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.