31/3/12

Κι όμως, όπως αποδεικνύεται από τη γυφτιά Μαγκριώτη και από τη ..... Βορίδη, δεν πιάσαμε ακόμα πάτο. Ο εξευτελισμός συνεχίζεται!

Ο υφυπουργός Μαγκριώτης μετακινείται υπηρεσιακά στην εκλογική του περιφέρεια, στη Θεσσαλονίκη και εξευτελίζεται για 200 ευρώ, εξευτελίζοντας και τον Βορίδη, ενώ  εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Τι να πει κανείς. Η μόνη ελπίδα είναι στις επερχόμενες εκλογές να δείξει ο ελληνικός λαός ότι δεν αξίζει και δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

Πηγή: Ολυμπία

3 σχόλια:

  1. Εμένα πάντως με καλύπτει η τεκμηρίωση της αιτιολογίας για τη μετακινηση, το αναλύει διαξοδικά, όπως και η αποδοχή διακίνησης του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ μεταξύ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ, οπότε τι να πουν τα "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟ-άλογα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν είχε το φόβο ότι, κάποιος ''Συνταγματάρχης'' κάποια στιγμή μπορεί να τον κρεμάσει ανάποδα η κάποιος δικαστής θα τον καλέσει σε ακρόαση, δεν θα το έκανε και θα προφύλαγε την αξιοπρέπειά του, τώρα ποιόν να φοβηθεί-σεβαστεί, τον άθλιο νεοέλληνα ψηφοφόρο του που θα πάει να τον ξαναψηφίσει έχοντας κατά νου, τι λαμογιά έκανε η θα κάνει με τις πλάτες του βουλευτή η την διατεταγμένη δικαιοσύνη;
    Ω! Ελλάς ηρώων χώρα,
    τι γαϊδούρια βγάζεις τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση Γιάννη Μαγκριώτη
    σε ανάρτηση στο διαδίκτυο δημοσιεύματος, σχετικά με μετακίνηση του

    Αγαπητοί φίλοι,

    σε σχέση με την ανάρτηση σας, θα ήθελα να σημειώσω

    α) οι μετακινήσεις των βουλευτών από την Αθήνα προς την εκλογική τους περιφέρεια καλύπτονται από τη Βουλή. Συνεπώς, εάν μετακινούμουν απλώς για το Σαββατοκύριακο, όπως άλλες φορές, η δαπάνη θα καλύπτονταν από τη Βουλή.
    β) Οι μετακινήσεις των κυβερνητικών και υπηρεσιακών στελεχών για θέματα αρμοδιότητας τους καλύπτονται από τον τακτικό προϋπολογισμό. Οι μετακινήσεις αυτές, όταν είναι αεροπορικές, δεν γίνονται σε θέσεις VIP αλλά σε οικονομικές θέσεις. Σας στέλνω συνημμένα και τη φωτοτυπία της κάρτας επιβίβασης.













    Στα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι στο ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., έχω επισκεφτεί από μία τουλάχιστον φορά όλους τους νομούς της χώρας. Πιστεύω κάτι ανάλογο έχουν κάνει και τα άλλα κυβερνητικά στελέχη.
    Με την ευκαιρία, θα μου επιτρέψετε να πω δύο λόγια, που λόγω του χαρακτήρα μου δεν έχω πει δημόσια.
     Οι δαπάνες του γραφείου μου στο υπουργείο είναι μηδενικές, και είναι εύκολο να το διαπιστώσετε, όπως διαπιστώσατε τη δαπάνη του εισιτηρίου.
     από την αρχή, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, προμηθευτήκαμε υπηρεσιακά τηλέφωνα με τις αντίστοιχες ατέλειες.
     το αυτοκίνητο που παραχωρεί η Βουλή προς τους βουλευτές το έχω επιστρέψει. Χρησιμοποιώ το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο (mini cooper), τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε όλες τις επισκέψεις μου, ως υφυπουργός στη Βόρεια Ελλάδα.

    Εκτιμώ την ευαισθησία σας και την άμεση ανάρτηση της συγκεκριμένης απόφασης, άλλωστε για αυτό κατοχυρώσαμε νομοθετικά την ‘ΔΙΑΥΓΕΙΑ’, δηλαδή και η ελάχιστη κυβερνητική δαπάνη να αναρτάται στο διαδίκτυο.

    Είμαι βέβαιος, ότι σε ανάλογο χρόνο θα φιλοξενήσετε και την απάντηση μου.

    31 Μαρτίου 2012

    Γιάννης Μαγκριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.