29/3/12

Αναβολή συνάντησης Ερντογάν-Αχμαντινετζάντ, "φουντώνει" τα σενάρια για την υγεία του

   ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ -http://www.onalert.gr
   Μεγάλη ανατροπή στο πρόγραμμα του Ερντογάν στο Ιράν, πιθανότατα και για λόγους υγείας.. Αργά το βράδυ με ξαφνική ανακοίνωση αναβλήθηκε η συνάντηση του τούρκου πρωθυπουργού με τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάτ. Μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών ήταν προγραμματισμένο και επίσημο δείπνο προς τιμην του Ερντογάν το οποίο αναβλήθηκε και αυτό. Πιθανότατα η συνάντηση  του τούρκου πρωθυπουργού με τον Ιρανό πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί αύριο.
     Στην επίσημη ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκαν οι λόγοι αναβολή πάντως εκφράζονται υποψίες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν. Στη γειτονική χώρα υπάρχουν αναφορές πως ο τούρκος πρωθυπουργός ενδέχεται να ένιωσε εξάντληση.Πιο ...ύποπτο είναι ότι από τη Τεχεράνη διαρρέουν ότι η αναβολή οφείλεται σε αδιαθεσία του Αχματινετζάντ.
     Ο Ερντογάν από το Νοέμβριο δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό μετά την περιπέτεια της υγείας τους και τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις. Η πρώτη του περιοδεία ξεκίνησε προχθες με επίσκεψη στη Νότιο Κορέα και τώρα στο Ιράν. Στη Σεούλ συμμετείχε στη σύνοδο για την πυρηνική ενέργεια όπου είχε συναντήσεις με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Ντμίτρι Μενβέντεφ. Στο Ιράν είχε συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της χώρας. Όμως το βράδυ αναβλήθηκαν όλες οι συναντήσεις και όλο το πρόγραμμα.
      Ακόμη και μια απλή υποψία για την υγεία του Ερντογάν προκαλεί αναταραχή στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.