29/3/12

Δυναμική υπέρ του Σαρκοζί


«Πρωτιά» στο Νικολά Σαρκοζί έναντι του Φρανσουά Ολάντ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου, προβλέπουν πλέον όλες οι δημοσκοπήσεις, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή στα έως σήμερα δεδομένα για τη δυναμική των δύο κύριων υποψηφίων για το προεδρικό αξίωμα.
Δημοσκόπηση του Ινστιτούτου CSA δίνει ευρύ προβάδισμα στο Σαρκοζί όσον αφορά τον πρώτο γύρο καθώς φέρεται να προηγείται με 30% έναντι 26% του Ολάντ. Στο δεύτερο γύρο – σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση – ο Ολάντ προηγείται με 53% έναντι 47% του Σαρκοζί, στοιχεία που πιστοποιούν ότι η μεταξύ τους διαφορά μειώνεται διαρκώς υπέρ του Σαρκοζί δεδομένου ότι τον περασμένο Φεβρουάριο οι δημοσκοπήσεις ήθελαν τον Ολάντ να προηγείται με 60% έναντι 40% του Σαρκοζί.

«Ακόμα και αν πούμε ότι οι υποψήφιοι είναι στήθος με στήθος, η δυναμική έχει αντιστραφεί υπέρ του Νικολά Σαρκοζί» αναφέρει ο Εντουάρ Λεσέρφ, γενικός διευθυντής της TNS Sofres, τη στιγμή που το εβδομαδιαίο περιοδικό Nouvel Observateur σημειώνει: «Βοήθεια, ο Σαρκοζί επιστρέφει».

Πηγή: Α.Π.Ε.
http://www.citypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.