30/3/12

Ορεινή Ξάνθη: Άνοιγμα Αβραμόπουλου στη Μειονότητα

Άνοιγμα στη μειονότητα, επιχείρησε να κάνει κατά την επίσκεψή του σε μειονοτικούς οικισμούς της Ξάνθης και της Ροδόπης ο Υπουργός Άμυνας και Αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο Υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από βουλευτές, υποψήφιους, στελέχη της ΝΟΔΕ και της τοπικής οργάνωσης της Σμίνθης, επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής την έδρα του Δήμου Μύκης, προερχόμενος από οικισμούς της Ροδόπης.

Ο Δ. Αβραμόπουλος  κατά την επίσκεψή του και τις δηλώσεις του έκανε λόγο για μια "Νέα Εποχή για τη μειονότητα" και ένα "νέο ξεκίνημα για μια πιο ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία, ακόμη πιο σύγχρονη, πιο προοδευτική πολιτική για τη μειονότητα". Όπως σημείωσε η επίσκεψη δεν είναι προεκλογική και είχε προγραμματιστεί πριν από ένα μήνα, αλλά αναβλήθηκε και εξέφρασε τη βούληση της Ν.Δ., όπως δείχνει και η παρουσία του Αντιπροέδρου της, "να προχωρήσουμε για την πρόοδο της Θράκης" μέσα από μια σειρά βήματα που πρέπει να γίνουν ενώ τοποθέτησε τη μειονότητα στα θέματα που θα αναδείξουν την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Συνάντηση με Τσουκάλ στο Δημαρχείο
Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μουσταφά Τσουκάλ στο Δημαρχείο , είχε αρκετά μακρά συζήτηση μαζί του ενώ, μεταξύ άλλων, υπενθύμισε ότι ο ίδιος είναι από αυτούς που άνοιξαν των δρόμο στις ελληνοτουρκική προσέγγιση, από την εποχή που ήταν Δήμαρχος Αθηναίων και ομόλογός του της Κωνσταντινούπολης ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.

Έξάλλου, μεταξύ άλλων στην επίσκεψή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και σε "λάθη του παρελθόντος που δεν πρέπει να επαναληφθούν" σε σχέση με τη διαχρονική παρουσία της πολιτείας απέναντι στη μειονότητα.

Ο κόσμος δεν ήταν αρκετός στη Σμίνθη ή στην Πάχνη αλλά ήταν πολύ περισσότερος στον Εχίνο, όπου συνέχισε τις επισκέψεις του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.
http://www.xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.