30/4/12

Πως καταντά ο λαός μιας ιστορικής χώρας, όταν πέφτει θύμα ενός κόμματος-διαφθορείου!

3 σχόλια:

  1. Και που ειστε ακομα....
    Να πως εχει καταντησει αυτη η χωρα που ενω ακουγονται τα μηχανηματα που αρχισαν να κατεδαφιζουν την δυσμοιρη αυτη χωρα ,οι αρουραιοι εχουνε στησει χορο μεσα στα χαλασματα κανιβαλιζοντας ο ενας τον αλλο.τι αλλο θα δουμε δεν ξερω.Διαβαστε
    ====================

    29/04/2012
    Ο Δ. Κατσιφαράκης αντεπιτίθεται περί της δολιοφθοράς στον αξονικό της Λήμνου (ΕΜΠΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ)
    «Αποσυναρμολογήθηκε και παραμορφώθηκε εκτός άλλων και η πλακέτα ελέγχου!»


    Στο χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με την απάντηση του Συλλόγου των Γιατρών του Νοσοκομείου της Λήμνου στα όσα υποστηρίζει ο διοικητής των Νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου σχετικά με τη δολιοφθορά στον αξονικό τομογράφο στο Νοσοκομείο της Λήμνου, απαντά ο Δημήτρης Κατσιφαράκης με δηλώσεις του στο «Ε».
    Αφού ξεκαθαρίζει ότι το όλο θέμα έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, αλλά και στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, σημειώνει ότι «η διαπίστωση της “δολιοφθοράς” στο μηχάνημα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, καθόσον έχει δοθεί γραπτά στο δελτίο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας “Proton A.E.” με ημερομηνία 9-4-2012 και υπογράφεται από τον τεχνικό της εταιρείας Κ.Ι. και από δυο τεχνολόγους ακτινολόγους του Βοστάνειου Νοσοκομείου, που αποστάλθηκαν στη Λήμνο για τον έλεγχο και τη λειτουργία του μηχανήματος».

    Σχετικά με την αναφερόμενη επίσκεψη της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) στο Νοσοκομείο της Λήμνου και την κατά τους Νοσοκομειακούς Γιατρούς διαπίστωση της περί μη δολιοφθοράς, ο κ. Κατσιφαράκης κάνει γνωστό ότι «η επιτροπή στις 4/10/2011 δεν έλεγξε τον αξονικό τομογράφο, αλλά ανανέωσε την καταλληλότητα του εργαστηρίου ακτινοβολιών συνολικά από πλευράς ακτινοπροστασίας».
    Όπως μάλιστα ο κ. Κατσιφαράκης λέει, «ο βασικός λόγος που η ΕΕΑΕ δεν έλεγχε τον αξονικό ήταν ότι αυτός “ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ”, μιας και τόσον στις 6 Ιουλίου του 2010, όσον και στις 7 Ιανουαρίου 2011, στάλθηκαν έγγραφα από τον κ. Μουστάκα Παναγιώτη (σ.σ. ο συμβεβλημένος με το Νοσοκομείο της Λήμνου ακτινοφυσικός) προς την ΕΕΑΕ, στα οποία ξεκάθαρα αναφέρεται ότι ο αξονικός τομογράφος δε λειτουργεί λόγω βλάβης σε πλακέτα του συστήματος».
    «Ο ισχυρισμός λοιπόν της Ένωσης Γιατρών Λήμνου ότι ο αξονικός τομογράφος λειτουργούσε στις 4/10/2011, είναι έωλος επιχειρημάτων και τον διαψεύδω κατηγορηματικά», τονίζει ο κ. Κατσιφαράκης, ο οποίος μάλιστα σημειώνει πως «ο ακτινοφυσικός κ. Μουστάκας σημειώνει στις εκθέσεις του προς την ΕΕΑΕ ότι ο αξονικός δε λειτουργεί λόγω βλάβης σε πλακέτα. Η εταιρία Proton σημειώνει στο τεχνικό δελτίο ότι έχει αποσυναρμολογηθεί και παραμορφωθεί εκτός των άλλων και η πλακέτα ελέγχου!».
    Και ο διοικητής των Νοσοκομείων Λέσβου και Λήμνου καταλήγει: «Ας απαντήσει κάποιος από τους ενδιαφερόμενους γιατρούς της Λήμνου, γιατί παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τής Proton προς την τότε διοίκηση του Nοσοκομείου (κ. Πανταβό), αλλά και τους γιατρούς ακτινολόγους του Νοσοκομείου Λήμνου (από τον Ιούνιο του 2009), για προγραμματισμό επίσκεψης τακτικής συντήρησης του αξονικού, κανένας από τους παραπάνω δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και δε συνεργάζετο με την εταιρεία.»
    =================
    τωρα θα φταιει ο...φονιας αν τους κοψει τα λαρυγγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως "κόμμα-διαφθορείο" χαρακτηρίζεται το ΠαΣοΚ, ενώ η ΝΔ ως "κόμμα-κατηχητικό";

    Είπαμε ότι δεν είναι όλοι χαχόλοι εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το τελευταίο πανηγύρι". Αν μου βρείτε λεξικό που να δίνει καλύτερο ορισμό για τη λέξη "ηλίθιος" από αυτό το βίντεο και μου το δείξετε... σας ορκίζομαι ότι θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.