28/4/12

ΚΙΝΑ Επενδύει στην Ανατολική Ευρώπη και στο Νότιο Σουδάν

Η κινεζική κυβέρνηση συμφώνησε να δανείσει 8 δισ. δολ. στο Νότιο Σουδάν για την ανάπτυξη των υποδομών της χώρας, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Barnaba Mariel Benjamin σε συνέντευξη Τύπου στη Τζούμπα, την πρωτεύουσα του Νότου.Τα κεφάλαια θα χρηματοδοτήσουν "δρόμους, γέφυρες υδροηλεκτρικά και γεωργικά έργα και δίκτυα τηλεπικοινωνιών… τα επόμενα δύο χρόνια", πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.Το Πεκίνο στρέφεται επενδυτικά και προς τις χώρες της Ανατολικής και της Νότιας Ευρώπης και, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο από τη Βαρσοβία, ανοίγει μια γραμμή πιστώσεων ύψους 10 δισ. ευρώ, ενώ και η Κύπρος αναδεικνύεται σε χώρα ιδιαίτερου επενδυτικού ενδιαφέροντος για κινεζικές επιχειρήσεις.
Πηγή:www.capital.gr
http://www.makthes.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

    ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΗΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ..."ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ; ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.