11/4/12

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου


Το ένταλμα εκδόθηκε από τις ανακριτικές αρχές με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και αφορά την έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες εντάλματα έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων – όχι πολιτικών - που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Το ένταλμα δεν έχει εκτελεστεί, αλλά αναμένεται να εκτελεστεί μέσα στην ημέρα. Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ. Υπενθυμίζεται ότι την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, πρότεινε την Μεγάλη Τρίτη στο Συμβούλιο Εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι απέκρυψε περιουσιακά του στοιχεία στη δήλωση του πόθεν έσχες για το 2009

8 σχόλια:

  1. Οι γερμανοτσολιάδες έχουν βάλει στόχο να κλείνουν στη φυλακή όλους τους αγωνιστές του σοσιαλισμού.
    Εμείς θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ari Gold,

    Φοβερός αγωνιστής του σοσιαλισμού ο Άκης, αυτός που τα πήρε χοντρότερα απ' όλους από τους Γερμανούς. Τρία χρόνια τώρα όλο φυλακή πάει και όλο έξω είναι. Υπάρχει κανείς ρεαλιστής, που να πιστεύει ότι αυτός ο άνθρωπος (και πολλοί σαν αυτόν) θα πάει φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nativist τον Γιώργο Παπανδρεου κρατουσε ο Ακης με συγκεκριμενο υλικό και είναι το ίδιο με αυτό που είπε καθαρά ο Μιχάλης Ιγνατίου

    Με τον Παπανδρέου εκτός δεν εχει και πολύ τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ari gold

    Ελπίζω να κάνεις χιούμορ, γιατί αν αυτό δεν συμβαίνει τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.
    Ο ''αγωνιστής'' αυτός, είναι το κλασικό παράδειγμα (έπεται βεβαίως του ΑΝΤΡΕΑ) του τιποτένιου νεοέλληνα, που σφετερίστηκε την εξουσία στο όνομα του σοσιαλισμού και της δημοκρατίας και το χειρότερο, αναπαρήγαγε στρατιές ΑΝΗΘΙΚΩΝ πολιτικών και πολιτών ψηφοφόρων, με μοναδικό ιδανικό την πάρτη τους.
    Τώρα αν οι γερμανοτσολιάδες είναι η δικαιοσύνη όταν δεν μας βολεύει, τι να πω, είναι γνωστό το κόλπο με το οποίο το δημοκρατικό και σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ τους έπειθε παλαιότερα να είναι καλά παιδιά, δεν με εκπλήσεις πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακρίτα,

    Θύμισέ μου σε παρακαλώ, που ακριβώς αναφέρεσαι. Τι είπε ο Ιγνατίου;

    ΛΑΟΣ: "Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν"; (το ντεμπούτο του Γιώργου Κύρτσου στο νέο του ρόλο) :)

    Συνέλαβαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο! Ε και;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑιΜΟΥ!!!
    Δεν νομίζω ότι θα το προχωρίσουν -εκτός και αν το πολιτικό σύστημα είναι σε πλήρη συννενόηση…όσο για την αθωότητά του (παραγραφή κλπ) ας είναι καλά ο νόμος της ανεύθυνης ευθύνης βενιζέλου περί υπουργών ,όλοι λάδι -παρθένες και αθώες περιστερές.
    Για να είμαστε όμως δίκαιοι θα έπρεπε κανονικά η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» να είχε συλλάβει και παραπέμψει πρώτα τον βενιζέλο σαν ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ για τον κατάπτυστο νόμο «ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ»,αντ’ αυτού ο φρικαλέος βενιζέλος μας μοστράρει αρχηγός του» παρένθετου» κόμματος της ληστοσυμμορίας επιδιώκοντας την ψήφο των ιθαγενών αντί μπιχλιμπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kimon

    Κατάφεραν να νομοθετήσουν την απόλυτη ασυλία (=> ασυδοσία) τους. Αλήθεια, σαν λαός, παρακολουθούσαμε τι έκαναν αυτοί που ψηφίζαμε; Ούτε στην Ζιμπάμπουε δεν γίνονται τέτοια αίσχη. Κατά τα άλλα, είμαστε κράτος "πολιτισμένο", ευρωπαϊκό. Καταφέραμε να αποδείξουμε ότι ο Παπαδόπουλος είχε δίκιο, όταν έλεγε "ο ελληνικός λαός είναι ανώριμος δια την δημοκρατίαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...Και το πρόβλημα δεν ξεκίνησε από την παθιασμένη και αδικαιολόγητη υποστήριξή του στο φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν, αλλά χρόνια πριν, την εποχή του σκανδάλου Κοσκωτά, όταν είχα συνειδητοποιήσει ότι «είναι ένας πολίτης του κόσμου», που έτυχε να είναι γιός του Ανδρέα Παπανδρέου, με τον οποίο, όμως, ελάχιστη σχέση είχε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα θέματα πολιτικής, όπου ο πατέρας από τον πρωτότοκό του, είχαν απόσταση στις θέσεις τους από τη γη μέχρι τον Άρη. Αναφορικά με το σκάνδαλο Κοσκωτά, καταθέτω σήμερα, γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου, πως κακώς κάθισε στο εδώλιο ο πατέρας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.