30/4/12

Τα συμπεράσματα δικά σας...

4 σχόλια:

  1. ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΑΔΩΝΙΣ 1-0

    Τον ποιόν έχεις για σύμβουλό σου δε σε χαρακτηρίζει για τις πολιτικές σου απόψεις. Ούτε ο σύμβουλος είναι αναγκαία υποστηρικτης της τακτικής του ατόμου που συμβουλεύει.
    Φυσικά το πιο χιδαίο όμως είναι να ξεθάβεις αυθεντικά ή πλαστά έγγραφα 10 μέρες πριν τις εκλογές για να αποδείξεις την σχέση ενός πολιτικούς σου αντιπάλου με κάποιο πρόσωπο που έχει διατελέσει σύμβουλός χουντικού υπουργού για να τον πλήξεις. Ο Καμμένος θα μπορούσε να σχολιάζει μέρες ολόκληρες τα βίντεο του ημίτρελου καραγκιόζη Άδωνη από τις εκπομπές του όταν πουλούσε βιβλία και μιλούσε για ανύπαρκτα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή Σάββα,η ΝΔ και οι φυλλάδες της,ΤΩΡΑ ανακάλυψαν το όποιο παρελθόν του Καμμένου;

    Όταν ήταν Βουλευτής της ΝΔ ΔΕΝ τα γνώριζαν;

    Όταν ήταν υπουργός του Καραμανλή ΔΕΝ τα γνώριζαν;

    Και η υποκρισία έχει τα όρια της.

    Γνωρίζω καλά ότι βρίσκονται σε πανικό,αλλά με τέτοιες βρώμικες μεθόδους δεν νομίζω ότι θα βελτιώσουν καθόλου τη θέση τους.

    Όσο για τον Γεωργιάδη,ας μας πεί αντρίκια πότε είχε δίκιο,τότε που έβριζε τον Σαμαρά,τη ΝΔ και τον Φαήλο ή τώρα;

    Όσο οι δύο(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) κρατούσαν γερά την εξουσία φρόντιζαν να θάβουν τις βρωμιές και τα εγκλήματά τους,τώρα όμως ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης,όπου θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν.

    Πρίν απο αρκετούς μήνες έγραφα να αλλάξει το πολίτευμα,ούτως ώστε να αποφύγουμε τους κινδύνους,αλλά κάποιοι έβαλαν πάνω απ'όλα το κομματικό και ατομικό τους συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε από καιρό βγάλει τα συμπεράσματά μας για όσους φεύγουν έξω από το μαντρί ...

    θα τους φάει ο λύκος .

    Γι'αυτό ας βρούμε κανένα που να ήταν έξω απο τα μεγάλα μαντριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη ζωή γενικώς και ιδιαιτέρως στην πολιτική, όταν έχεις πάρει με φόρα την κατηφόρα, προσπαθείς με επιδέξιες κωλοτούμπες να φτάσεις στον πάτο χωρίς πολλές απώλειες, νομίζεις. Ωραίες κι εντυπωσιακές οι κωλοτούμπες, για να αποφύγουμε έτσι τα σοβαρά κατάγματα κατά την κατρακύλα μας, αλλά εδώ - φαίνεται – ότι αγνοούμε τα χειρότερα που μας περιμένουν στον πάτο, όταν τελικά θ’ ανοίξουμε τα πονηρά τσακίρικα ματάκια μας στην πραγματικότητα, θα βλέπουμε ψηλά (από εκεί που πέσαμε και κατά την εκδοχή του «άνω θρώσκω»), θα μας τυφλώνει ο ήλιος αλλά δεν θα μπορούμε πια να σκαρφαλώσουμε. Λέμε κάθε φορά και σε κάθε περίσταση τα γνωστά bla la bla και πού καταλήγουμε; Πέφτουμε με τα μούτρα πάνω στη βασική αντίληψη της κοσμοθεωρίας των αρχαίων Ελλήνων δλδ στο σχήμα: ὓβρις→ ἂτη→ νέμεσις→ τίσις … κι εμείς χασμουριόμαστε οι μουρόχαυλοι και κοιτάμε τα μπούτια της διπλανής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.