11/4/12

Συνελήφθη ο Ακης Τσοχατζόπουλος


Συνελήφθη στην οικία του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί νωρίτερα ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. «Στον ανακριτή πάμε. Θα τα πούμε εκεί πέρα», δήλωσε ο πρώην υπουργός ενώ περνούσε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

7 σχόλια:

  1. Hipty do.
    So what, how many times are they going to play this movie?
    Throw the S.O.B in jail and be done with him, stop making fun of the Greek people.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aναφερόσαστε στον παρ' ολίγον πρωθυπουργό της Ελλάδος;

    Θυμάται κανείς ότι τρείς ήσαν οι υποψήφιοι για την πρωθυπουργία;

    Ο Αρσένης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Σημίτης!

    Τελικά προεκρίθηκε ο ... Σημίτης, , με την βοήθεια του Γιωργάκη, σκεφθείτε πως θα μπορούσε να ήταν ο .... Άκης!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αξιοσημείωτο για τους ασχολούμενους με την σημειολογία, ότι η εισαγγελεύς που τον συνέλαβε ονομάζεται ... Πόπη Παπανδρέου. Να το στείλω στον Umberto Eco; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι αυτές οι εκλογές,να είναι οι τελευταίες ΄που βλέπουμε με αυτά τα αηδιαστικά χαρακτηριστικά, των προεκλογικών πατλακίων!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ...!! ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 24.000 ΔΡΧ

    Το 2004 είχε σκάσει σαν βόμβα ο πανίσχυρος κ. Απόστολος – Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος, Καταβάλλοντας 24.000 δραχμές στις 13 Δεκεμβρίου του 1975, κατάφερε να εξαγοράσει 24μηνη θητεία και πεντάμηνη πρόσθετη υπηρεσία… Μπορεί να υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους υπουργούς Άμυνας, αλλά δεν είχε υπηρετήσει ούτε μια μέρα στον στρατό… Στις 15 Ιουλίου του 1968 είχε κηρυχθεί ανυπότακτος εξωτερικού, ενώ στις 11 Οκτωβρίου του 1972 είχε χάσει την Ελληνική ιθαγένεια.

    Από αξιόπιστες δικαστικές πηγές αναφέρεται ότι έχει εντοπιστεί ροή χρήματων από off shore εταιρείες σε λογαριασμούς του κ. Τσοχατζόπουλου με πηγή προέλευσης τη γερμανική εταιρεία Ferrostaal η οποία έχει αποδειχθεί ότι έκανε παράνομες πληρωμές και δωροδοκούσε για να εξασφαλίσει ότι θα πάρει το μεγάλο συμβόλαιο ναυπήγησης 4 υποβρυχίων τύπου 214 που ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υπέγραψε το 2000. Όπως και για τα HUMMER τα όποια υπογράφτηκαν την μέρα που ο πρώην υπουργός αποχωρούσε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    ______________________________________

    @ Ελίνα Γαληνού

    Εύχομαι αυτές οι εκλογές,να είναι οι τελευταίες

    Συμφωνώ, αλλά ... μέχρις εκεί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να σπουδάσεις στην Γερμανία κάποια επιστήμη οφείλεις ισχύει το Νumerus Klausus, ήγουν τα τελευταία 3 χρόνια στο σχολείο να έχεις επαρκή υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα που έχουν σχέση με αυτήν, αλλοίως δεν σου επιτρέπουν τις σπουδές σ' αυτήν.

    Για να γίνεις Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός στην Γερμανία, πρέπει μετά τα πρώτα δύο χρόνια σπουδών, αφού παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα και κάνεις τα σχετικά εργαστήρια, εντός τακτού χρονικού διαστήματος (νομίζω έξη μηνών), να δώσεις την Προδιπλωματική πρώτη εξέταση την Vorprüfung.

    Αν τυχόν αποτύχεις σε ένα μάθημα, επιτρέπεται να επαναλάβεις την εξέταση σ΄αυτό μόνο μια φορά. Έτσι και αποτύχεις πάλι, διαγράφεσαι από το Πολυτεχνείο και κανονικά δεν σου επιτρέπεται πλέον να σπουδάσεις Μηχανικός, εκτός και αν αρχίσεις από την αρχή σε άλλο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας.

    Το ίδιο ισχύει για τις Διπλωματικές Εξετάσεις, μόνο που εκεί δίνεις εξετάσεις σε ομάδα 15 περίπου υποψηφίων, μεταξύ των και οποίων Γερμανοί πολύ δυνατοί φοιτητές στη χώρα και την γλώσσα τους.

    Εδώ όμως ισχύει η ποσόστοση, δηλαδή πόσους Πολιτικούς Μηχανικούς χρειάζεται η Γερμανική Βιομηχανία. Ανάλογο ποσοστό θα περάσει την εξέταση. Αν δηλαδή σου τύχει να είσαι ο μόνος Έλληνας μεταξύ των δεκαπέντε, τότε να υπολογίζεις ότι δύσκολα θα περάσεις τις διπωματικές εξετάσεις διότι θα είσαι μάλλον ο πιο αδύναμος. Αν κοπείς δύο φορές σε ένα μάθημα, τότε κάηκες.

    Πάνε στράφι πέντε χρόνια προσπαθειών και εξόδων!

    Ο Τσοχατζόπουλος κατάφερε και πέρασε όλα αυτά τα στάδια ;;;;

    Με Θερμές Ευχές σε όλους για το Πάσχα!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.