28/5/12

Βλαντιμίρ Πούτιν: ένας Στόχος, μια Ελπίδα

Τα τρέχοντα και μελλοντικά γεγονότα της αρχής αυτής της χιλιετίας θα προβάλουν διάφορες σημαντικές προσωπικότητες που, ανεξάρτητα από την ποιότητα της δράσης τους, θα εισέλθουν στην ιστορία. Στο στρατόπεδο της Ευρασίας, εκτός από τον Αχμαντινετζάντ, ένας άνθρωπος προκαλεί πολλά ερωτήματα και αμφισβητήσεις, ειδικά στη Δύση, όπου η μύγα στο γύρο υφίσταται τακτικά την οργή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. 
Πρόκειται για τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Για δεκαετίες, η Ρωσία είναι ο κυριότερος στόχος των ΚΠΑ, Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Τριμερούς Επιτροπής, ΝΑΤΟ ... του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος όπως και του τραπεζικού καρτέλ.
Και όταν ένας άνθρωπος εμποδίζει τα σχέδια της ολιγαρχίας της παγκοσμιοποίησης, είναι ενδιαφέρον να αναλύσουμε την διαδρομή του, τις δράσεις του, τις αποφάσεις και θέσεις ή ακόμα και την πνευματικότητα του.

Μια διαδρομή που αφήνει ερωτήματα

Με τον Πούτιν, οι Ρώσοι δεν απόκτησαν ασφαλώς μια μοναρχία ελέω Θεού (που συχνά το ειρωνεύονται), αλλά ένα εθνικισμό με φόντο τον ορθόδοξο χριστιανισμό, ο οποίος, για σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να θεωρηθεί παρόμοιος και όχι στη διάρκεια. Σημαντικό σημείο, αυτός ο περίφημος ορθόδοξος χριστιανισμός απογειώθηκε ξανά πέρα ​​από κάθε προσδοκία σε αυτό το προπύργιο του πλανήτη, αντικείμενο όλων των ατλαντοευρωπαϊκών πόθων, όλων των γεωστρατηγικών δεινών.

Εάν, όπως θα το δούμε παρακάτω, η περίπτωση Πούτιν εγείρει πολλά ερωτήματα, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ασυνήθιστη διαδρομή του. Ο σημερινός Ρώσος πρόεδρος βγήκε πράγματι από το KGB, όπου κατείχε από το 1975, διάφορες σημαντικές θέσεις. Και αυτό πάντα για το συμφέρον των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και ενάρετων ολιγάρχων. Έτσι, ο Πούτιν υποστήριξε τον Γέλτσιν με πίστη και πραγματοποίησε την άνοδό σε μια καθαρώς πολιτική μήτρα που παρακινεί περισσότερο δυσπιστία παρά αισιοδοξία.

Τα γεγονότα θα διαψεύδουν αυτή την τάση. 
Ο άνθρωπος είναι ένας αφοσιωμένος Χριστιανός Ορθόδοξος. Υγιείς στο μυαλό και το σώμα του, η πρακτική των πολεμικών τεχνών βοηθώντας. Ευθύς στις μπότες του, παρά μιας τουλάχιστον περίεργης πορείας. Αυτό είναι το κύριο παράδοξο του. 
Η αντιδημοτικότητα του στη υπό σιωνιστική επιρροή Δύση μας, αυξήθηκε προοδευτικά με τις αποφάσεις του. Ουσιαστικά, ένα καλό σημάδι. 
Η πρώτη ήταν η σύλληψη του επικεφαλής της ρωσικής πετρελαϊκής  εταιρίας Yukos, του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον αχυράνθρωπο του τραπεζίτη Ιακώβ Ρότσιλντ. Ο Πούτιν, επιδιώκοντας την εκ νέου εθνικοποίηση των ενεργειακών πόρων της χώρας του, αυτό το φλέγον ζήτημα δεν θα μπορούσε να αμεληθεί. Από εκείνη την ημέρα, είναι σαφές ότι κηρύχθηκε ο πόλεμος μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου και των ηγετών του τραπεζικού καρτέλ. Η ρωσογεωργιανή σύγκρουση ήταν μόνο το αποτέλεσμα αυτής της ανυπάκουης.

Ο Πούτιν και η ανυποταξία

Πιο πρόσφατα, υπήρξε η άρνηση του να παραστεί στο G8 στο Καμπ Ντέιβιντ, αφήνοντας τον Μεντβέντεφ να πάει στη θέση του. Τα συμβεβλημένα μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν αυτό ως «απαράδεκτο». Ξεχνούν, όμως, να διευκρινίσουν ότι αυτές οι συναντήσεις πιστοποιούν απλά και αγνά τις θεωρίες συνωμοσίας λόγω του απόρρητου και του μη νομιμοποιημένου χαρακτήρα τους. Από αυτή την άποψη, οι απόστολοι της δημοκρατίας θα έπρεπε, αν ήταν συνεπείς, να χαιρετίσουν την απόφαση του Ρώσου Προέδρου. Αλλά τίποτα  από αυτό δεν συμβαίνει, διότι οφείλουν να υπακούσουν και όχι να είναι δίκαια ή να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ώστε να σκέφτεται ο κόσμος, στα ευθυγραμμισμένα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προφανώς δίκαιο να δράσει με αυτόν τον τρόπο, διότι η άγνοια είναι η μεγαλύτερη περιφρόνηση. Εμείς δεν θα μάθουμε τίποτα στον Ιρανό Αχμαντινετζάντ ο οποίος είχε μιλήσει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations ) το 2006. Σε αυτά τα ίδια μέσα ενημέρωσης, ο Πούτιν επικρίνεται και δαιμονοποιείται. 
Γιατί και από ποιον; Από τους μιντιακούς πράκτορες του τραπεζικού καρτέλ, εκείνους των οποίων η υπακοή αναδεικνύει τον απλό ανδρισμό της Νέμεσης τους. Διότι ο Πούτιν είναι άνθρωπος, σε αντίθεση με αυτούς. Και αυτό οδηγεί σε αυτή την γοητεία παράλληλα με καταστροφική αποστροφή και ως εκ τούτου στην δίωξη αυτού του λόμπι που δεν υπάρχει και δεν έχουμε το δικαίωμα να κατονομάσουμε. Ο Πούτιν είναι αυτός που θα ήθελαν να είναι μέσα στις καρδιές τους, αλλά που ποτέ δεν θα είναι λόγω της υπερβολικής δειλίας τους.

Όπως γνωρίζει ο καθένας, η ταλμουδο-μασονική αυτοκρατορία δεν διστάζει να λάβει ακραία μέτρα για την επίτευξη των σκοπών της. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον William Engdahl, η NED προσπάθησε διακριτικά να τον καθαιρέσει, προσπαθώντας να επηρεάσει την κοινή γνώμη στο έδαφος. Το «πορτοκαλί» κίνημα τελείωσε την «σταυροφορία» του σε υπόνομο και οι τελευταίοι διαδηλωτές στην Αγία Πετρούπολη βυθίζονται σταδιακά στη γελοιότητα.

Ο Πούτιν έχει δίκαιο επίσης να φυλάγεται από εξωτερικές παρεμβολές. Άλλοι θα έπρεπε να είναι επιφυλακτικοί στο παρελθόν και δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα με τη Γαλλική Δημοκρατία. Στο Φόρουμ του Νταβός το 2009, ο Πούτιν είχε δηλώσει με το άμεσο στυλ του: «Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει. [...] Ένα σύστημα που βασίζεται σε μερικά μεγάλα κέντρα πρέπει να αντικαταστήσει έναν μονοπολικό κόσμο».
Απλές λέξεις, που ταιριάζουν με την εικόνα του, οι οποίες θα κουδούνισαν στα αυτιά του τραπεζικού καρτέλ υπό τον έλεγχο του Ρότσιλντ. Από τα λόγια στις πράξεις, υπάρχει μερικές φορές μόνο ένα βήμα. Δεν θα μπορέσαμε να επαναλαμβάνουμε αρκετά ότι το μπλοκ της Ευρασίας που δημιουργήθηκε από τον Πούτιν με τον Κινέζο Χου Ζιντάο, γεννήθηκε ως αντίδραση στην επιθετική απειλή των ατλαντο-σιωνιστών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι διπλωματικές τους σχέσεις στο στρατιωτικό πεδίο και στην ενέργεια.  Συγκεκριμένα, αυτή η αντι-ηγεμονία εκδηλώθηκε με το ρωσοκινεζικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Συρία. Ένα ισχυρό μήνυμα προς τους απόκρυφους αφέντες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, προς το στρατιοβιομηχανικό σύμπλεγμα και το καρτέλ των τραπεζιτών.

Ο Πούτιν και το μυστικό της Φατιμά

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Πούτιν είναι στόχος για κάποιους, συγκεκριμένα το χαζαρο-ταλμουδικό τραπεζικό καρτέλ, αλλά επίσης και προπαντός, μια ελπίδα για τους άλλους: για τους λαούς που υποφέρουν. Με τέτοιες θέσεις, δεν είναι έκπληξη η έντονη αντίδραση του απάτριδος χρηματοπιστωτικού συστήματος  -κατ 'ουσίαν εβραϊκού-  εναντίον του. 
Το θέμα εμφανίζεται ως πολιτικό στο κοινό, σαν απόχρωση του εθνικισμού/διεθνισμού. Δεν είναι βέβαια αναληθές. Η βαθιά και κριμένη αιτία είναι θρησκευτική. Ξυπνάει την αιώνια αντιπαλότητα μεταξύ του Ιουδαϊσμού-Ταλμούδ και του Χριστιανισμού, ακόμα και Ορθοδόξου. Εξάλλου, ο συχνά διαδεδομένος όρος «ιουδαιο-χριστιανικό» δεν έχει νόημα, δεδομένου ότι είναι σχήμα οξύμωρο. Καιρός είναι να το συνειδητοποιήσουμε και να καταργηθεί τελείως αυτός ο όρος από το λεξιλόγιό μας.

Κάποιοι θα πουν: αλλά τι δουλειά έχει το υπερφυσικό ζήτημα σε αυτή την ιστορία;;; 
Αυτό το ερώτημα είναι απόλυτα δικαιολογημένο: και αν θα πραγματοποιούταν το μυστηριώδες μυστικό της Φατιμά χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο που τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αρέσκονται να δαιμονοποιοήσουν; Πολύ λίγοι Χριστιανοί πρέπει σήμερα να αναρωτηθούν. 
Ένα πράγμα είναι όμως βέβαιο: το τέλος του πολέμου και η ειρήνη στον κόσμο, δεν θα συμβούν με το επαναστατικό κίνημα που ιδρύθηκε από την ιουδαιο-μασονία που ονομάζεται επίσης η «Συναγωγή του Σατανά».

Μήπως η εμφάνιση της πολύ χριστιανικής Ρωσίας ήρθε ακριβώς στην ώρα της, έναν αιώνα μετά τις αποκαλύψεις της Παναγίας στη Λουκία; Ο κομμουνισμός, βέβαια, δημιούργησε τεράστια καταστροφή. Αλλά δεν κατάφερε να αφανίσει την Ορθοδοξία στη Ρωσία, η οποία κατάφερε να ανθίσει και πάλι με τα θεμέλια της και τις παραδόσεις της ... σε αντίθεση με τον Ρωμαιοκαθολικισμό. 
Η Ρωσία σταδιακά αναδιαμορφώνεται βέβαια, αλλά λέει το μυστικό της Φατιμά ότι «θα χορηγηθεί στον κόσμο μια εποχή ειρήνης». Ενώ υπάρχουν πολλές ενδείξεις σήμερα για το χειρότερο, ήτοι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Αυτό το μυστικό μας φέρνει πίσω επίσης στην Πορτογαλία και στην ομοιότητα με τον καθολικό εθνικιστή Αντόνιο Ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ, ο οποίος από ορισμένες απόψεις, είχε κάνει για το έθνος του ό, τι ο Πούτιν χτίζει σήμερα για τη Ρωσία. Διότι, και ας μη αρέσει στην ψεύτρα Χίλαρι Κλίντον, ο Πούτιν διαθέτει πράγματι την λαϊκή υποστήριξη που του αξίζει σε αντίθεση με τους Αμερικανούς ολιγάρχες, όλους μέλη μη ενδεδειγμένων σεχτών.

Όπως και για τον Σαλαζάρ, αναδύεται από το Ρώσο πρόεδρο ένας άνθρωπος που εμπνέει την ακεραιότητα, ο οποίος δεν θα παραιτηθεί, ο οποίος δεν θα ξαπλώσει, ο οποίος δεν θα προδώσει. Ούτε τον λαό του, ούτε την πίστη του. Κάτι το σημαντικό σήμερα, ακόμη και «α-φυσικό», κατά την ίδια την έννοια της λέξης. Αυτό φαίνεται και φυσικά, επομένως στη μορφή, η οποία είναι συχνά ενδεικτική του υπόβαθρου.

Αν όμως δεν πρέπει να αντικατασταθεί τον Χριστό ο Πούτιν, είναι ωστόσο απαραίτητο να τον υποστηρίξουμε στο ταπεινό μας επίπεδο, με κάθε κριτική διαύγεια, και, παρασυρμένοι από το χάρισμά και την ευθύτητα του, οι Γάλλοι (Έλληνες;) πολιτικοί μας να παραδειγματιστούν από αυτόν. 
Να παραδειγματιστούν για την αναγέννηση του Χριστιανισμού από τις στάχτες ο οποίος έκανε το μεγαλείο της (πρώην όμορφης) χώρας μας της οποίας η ετοιμοθάνατη κατάσταση της θυμίζει τις σωστές λέξεις του μεγάλου Επίσκοπου Delassus στο «Το πνεύμα της οικογένειας»: «Για έναν λαό, υπάρχουν και χειρότερα από την καταστροφή των στρατών και των στόλων του, από την πτώχευση της οικονομίας του και την εισβολή στο έδαφος του, είναι η εγκατάλειψη των παραδόσεων του και η απώλεια των ιδανικών του. Η ιστορία όλων των λαών είναι εκεί για να μας το πιστοποιήσει». 
Μακάρι να το συνειδητοποιηθούν όσο μπορεί και περισσότεροι.   


8 σχόλια:

  1. Γιατί τόσο βαθυστόχαστες αναλύσεις;
    Είναι ένας πολιτικός πατριώτης,λεξεις άγνωστες γιά τούς δικούς μας πολιτικούς(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι τον φοβουνται σημαινει πολλά. Εμεις ομως δεν βλεπω τι εχουμε να φοβηθουμε συντασσομενοι με τη Ρωσσια? Ποσο κατω μπορει να πεσουμε δηλαδή? Σε λιγο θα διαλυθει και το ψυχορραγουν συστημα υγειας και θα δειτε το αποτροπαιο προσωπο της ΝΤΠ να σας βγαζει τη γλώσσα....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά που γράφει ο ‘Κριστιαν’ είναι θρησκόληπτες ασυναρτησίες. Γιατί δημοσιεύετε αυτές τις ανοησίες στο infognomonpolitics blog που ανακατεύουν Πούτιν Φατιμά και Χρηστό χωρίς την παραμικρή απόδειξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "εθνικοποίηση των ενεργειακών πόρων"

    "τα σχέδια της ολιγαρχίας της παγκοσμιοποίησης"

    "ευθυγραμμισμένα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης."

    "μιντιακούς πράκτορες του τραπεζικού καρτέλ"

    "Το «πορτοκαλί» κίνημα τελείωσε την «σταυροφορία» του σε υπόνομο"

    "Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει."

    "στρατιοβιομηχανικό σύμπλεγμα και το καρτέλ των τραπεζιτών."

    Πω πω πωωω, τι βλασφημίες είναι αυτές ρε Κριστιάν; Μα πού έμαθες να βρίζεις έτσι; Πώς τολμάς δηλαδή να θίγεις τα ιερά και τα όσια; Πιπέρι θα σού βάλουμε στο στόμα, παλιόπαιδο...:>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κριστιάν,

    Σου αρέσουν τα άρθρα του Johan Livernette; :-)

    Εσύ στο site του για πιο πολίτευμα ψήφισες; :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Μάνος
    «Γιατί τόσο βαθυστόχαστες αναλύσεις;»
    Ο αρθρογράφος το δηλώνει από την αρχή, αναλύει και την «πνευματικότητα» του Πούτιν.
    Μη ξεχάσουμε ότι απευθύνεται στο γαλλικό κοινό το οποίο ασφαλώς πολύ λίγα ξέρει για τον Πούτιν και τη σχέση του με την Ορθοδοξία.

    @ Pan Karas
    Δεν τα γράφει ο «Κριστιάν».
    Πέρα όμως από τις «θρησκόληπτες ασυναρτησίες», το άρθρο περιέχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που μάλλον σου ξέφυγαν. Φυσικά δεν είναι από τα «πολιτικά ορθά» άρθρα και ίσως για αυτό να σε σοκάρει στο βαθμό που το χαρακτηρίζεις «ανοησία».

    @ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ
    Βλαστημάω, βλαστημάς, βλαστημά, βλαστημάμε, βλαστημάτε, βλαστημούν… μας έμεινε τίποτα άλλο; :>(

    @ Nativist
    Το ζήτημα δεν είναι αν μ’ αρέσει η όχι ο Johan Livernette. Εκφράζει απόψεις που είναι αυτές πολλών οπαδών του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν που αποτελεί σήμερα σημαντική δύναμη στη Γαλλία.
    Επειδή οι απόψεις αυτές είναι κατά μεγάλο μέρος πατριωτικές, νομίζω ότι έχουν θέση στο πατριωτικό ιστολόγιο μας.
    Ο κύριος αυτός, όπως σωστά εντοπίζεις από την ερώτηση σου για το δημοψήφισμα περί καθεστώτος στη Γαλλία είναι βασιλικός, μάλιστα υπέρ της απόλυτης μοναρχίας. Αυτές οι απόψεις έχουν αρκετά απηχήσεις, ιδιαίτερα σε μέρος των ψηφοφόρων του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν.
    Τώρα, για τον Πούτιν, οι απόψεις του δεν διαφέρουν καθόλου από αυτές που διατυπώθηκαν από την Μαρίν Λεπέν στο πρόγραμμα της Εξωτερικής Πολιτικής του κόμματος της κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεδρικής εκλογικής εκστρατείας, που κατά τη γνώμη που παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον. Είχα προγραμματίσει τότε να το μεταφράσω και να το αναρτήσω αλλά δυστυχώς δεν άδειασα, ίσως να έχω ευκαιρία με τη τωρινή εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Φυσικά, κανένα «ευθυγραμμισμένο γαλλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης» δεν το δημοσίευσε… Ιδού το ενδιαφέρον του ιστολόγιου Agora Vox από το οποίο μετέφρασα την παρούσα ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριστιάν,

    Το θέμα δεν είναι οι πατριωτικές του απόψεις. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα διαφωνούσε μ' αυτές. Απλώς, ανακατεύει τα μεταφυσικά (θρησκευτικά και όχι μόνο) με την πολιτική, η οποία είναι τέχνη καθαρά πρακτική. Έχει ένα ορισμένο αναγνωστικό κοινό, λίγο-πολύ φανατικό, όπως οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι κι εδώ, ενώ άλλοι δεν τον θεωρούν σοβαρό. Γι αυτό παραξενεύτηκα, που τον χρησιμοποιείς.

    Θεωρεί τον Πούτιν πρωτίστως εξέχουσα φυσιογνωμία, λόγω ορθοδοξίας (από την KGB την έμαθε;) και τον συγκρίνει με τον καθολικό εθνικιστή Σαλαζάρ!! Προσδίδει στον Πούτιν μία αγιοποιημένη μορφή τιμωρού του κακού και της διαφθοράς, πράγμα βέβαια που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα, διότι ο Πούτιν δεν είναι και τόσο αγνός και αδιάφθορος. Δημιούργησε μεν μέσα σε οκτώ χρόνια μία Ρωσία από τα συντρίμμια, αλλά παράλληλα δημιούργησε και μία ολιγαρχία του πλούτου, την οποία ελέγχει και στην οποία ασφαλώς μετέχει και ο ίδιος (π.χ. Gazprom). Ξεπαστρεύει αδίστακτα όποιους παραγίνονται ισχυροί, ή δεν πάνε με τα νερά του. Σ' αυτό το τελευταίο, ασφαλώς μοιάζει με τον Σαλαζάρ, μονάχα που ο αυτός είχε καθυποτάξει και την ρωμαιοκαθολική εκκλησία, την οποία χρησιμοποίησε αδίστακτα για την εδραίωση του ολοκληρωτικού καθεστώτος του. Εν πάση περιπτώσει, συγκρίνει ανόμοιες εποχές, πράγμα καθόλου περίεργο για έναν οπαδό της απολύτου μοναρχίας, μάλλον επηρεασμένο από τον Charles Maurras της Action française.

    Μην σε κουράζω άλλο. Κατάλαβες τι εννοώ. Κάπου ξεφεύγει με τις θρησκόληπτες εμμονές του(*), είναι εκτός τόπου και χρόνου και γι αυτό δεν θεωρείται και τόσο σοβαρός. Ανακατεύει το θαύμα (;) της Φατίμα με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που αυτός τον βλέπει θρησκευτικό. Βλέπει προαιώνιες αντιπαλότητες μεταξύ Χριστιανισμού και Ιουδαϊκού Ταλμούδ ( τους Εβραίους γενικά τους θεωρεί εκπροσώπους του ... Σατανά) και με όλα αυτά δεν μπορεί κανείς να τον πάρει και πολύ στα σοβαρά, ακόμη κι αν αναπτύσσει κάποιες σωστέ θέσεις.

    (*) Η γραφή του μού θύμισε έναν παλιό σχολιαστή εδώ μέσα, τον East, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Εσύ δεν τον πρόλαβες μάλλον, αλλά οι παλιότεροι θα τον θυμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nativist καλημέρα,
    Φυσικά και πρόλαβα τον East (και το σχετικό βίντεο της Vimeo).
    Συμφωνώ γενικά με τη τοποθέτηση σου, που δεν με κούρασε καθόλου, δεν νομίζω να περίμενες τίποτα άλλο, αφού λίγο πολύ γνωρίζει ο ένας τις απόψεις του άλλου. Τις αναρτήσεις που κάνω –και αυτό ισχύει για τους συνδιαχειριστές μας- δεν αντανακλούν απαραίτητα την δική μου γνώμη.
    Ως τόσο, είναι γεγονός ότι στον πατριωτικό χώρο όλων των εθνών, πολλοί, για να μη πω οι περισσότεροι, αναφέρονται στη θρησκεία τους, γεγονός τελείως φυσικό κατά τη γνώμη μου, αφού η θρησκεία αποτελεί βασικό συστατικό του έθνους. Από Γάλλο καθολικό, θεωρείται τελείως φυσική η αναφορά στον Σατανά (το κακό) και οι αντισημιτικές κορώνες, με τον τρόπο που θα επιλέξει ο κάθε συγγραφέας.
    Την ίδια παρατήρηση είχα κάνει στην ανάρτηση μου για τη ποντιακή γενοκτονία ενός Γάλλου καθολικού.
    Στο γαλλικό πατριωτικό χώρο εμπλέκονται και οι βασιλικοί. Σημειωτέον σε αυτή τη περίπτωση είναι η ελευθερία της έκφρασης στην Γαλλία, και το λέω αυτό σε σχέση με το δημοφιλή ιστολόγιο που δημοσιεύει τακτικά τα άρθρα του Johan Livernette.
    Αυτά λοιπόν ήθελα να περάσω στους αναγνώστες μας, σαν πληροφορίες και μόνο, δεδομένου ότι το ιστολόγιο μας είναι ενημερωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.