16/5/12

Η μεταλαμπάδευση του κεμαλισμού και του ραγιαδισμού στην ελληνική νεολαία στην Άγκυρα. Το ΥΠΕΞ τί λέει;

Η φωτογραφία του ελληνικού συγκροτήματος ή ομάδας που απείχε της πορείας κεμαλικής αθλιότητας 
του Σάββα Καλεντερίδη
Σήμερα, τρεις ημέρες πριν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, το τουρκικό κράτος συνεχίζει απτόητο την γενοκτόνο πολιτική του, με θύματα αυτή τη φορά ελληνόπουλα που έπεσαν στα δίχτυα του κεμαλισμού, χωρίς να προστατευθούν εξ αρχής από τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές.
Όπως πληροφορούμαστε από τις τουρκικές ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες (σύμφωνα με την google, στις 16:49 υπήρχαν 96.000 εγγραφές για τη συγκεκριμένη είδηση έναντι καμία σε ελληνικό μέσον), ομάδα Ελλήνων νέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις νεολαίας που διοργανώνουν διάφοροι κρατικοί φορείς της Τουρκίας, με επίκεντρο την 19η Μαΐου, Ημέρα Νεολαίας για το τουρκικό κράτος (άλλωστε είναι σε όλους γνωστή η αδυναμία που είχε ο Κεμάλ στις νεαρές ηλικίες), υποχρεώθηκε να συμμετέχει σε "Πορεία Αγάπης", με επικεφαλής τον  Υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Suat Kılıç. Στην εν λόγω πορεία θα συμμετείχαν 550 νεολαίοι.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην εν λόγω πορεία αθλιότητας και ντροπής, που είχε ως αφετηρία το μαυσωλείο του σφαγέα του Ελληνισμού της Θράκης του Πόντου και της Ανατολής και ως τέρμα το Σύλλογο Κεμαλικής Σκέψης.
Μπροστά στην άρνηση των παιδιών, οι Τούρκοι υπεύθυνοι πήραν από τα χέρια τους τις τουρκικές σημαίες που τους είχαν μοιράσει και η πορεία έγινε χωρίς τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας.
Αν και τα ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμσούντα, απ' όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων.
Να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους 'γιορτές', με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές "φιλίας" τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, "κάποιοι "τουρκοφάγοι" στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας".
Δεν είμαστε σε θέση να πούμε τί ακριβώς συνέβη από ελληνικής πλευράς και που και σε ποιον ανήκουν οι ευθύνες γι' αυτήν την πελώρια αθλιότητα.
Ελπίζουμε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, που είναι το καθ' ύλην αρμόδιο, να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.


7 σχόλια:

  1. Aγαπητέ κε Καλεντερίδη

    ´Οπως φαίνεται και στην φωτο πρόκειται για Κρητικό γκρούπ που αρνήθηκε την συμμετοχή

    Με εκτίμηση

    Α.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mascjlno-BLOG
    εκτός από κρητικές στολές, φορούν και μωραΐτικες.
    Μάλλον πρόκειται για κάποιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εὐτυχῶς, τὸ ἔνστικτο τῆς αὐτοσυντηρήσεως δουλεύει ἀκόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ, ένας άντρας στη βουλή δεν υπάρχειπου νά'χει φιλοτιμο. 300 εφιάλτες μόνον, κλωνοποιημένοι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βασικό δόγμα του κεμαλισμού (ένα έθνος, μια θρησκεία, μια γλώσσα) αποτελεί και βασικό δόγμα του Τουρκο-ισλαμοφασισμού.Πρόσφατα το Επιβενβαίωσαν με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο Ερντογάν κα ιΓκουλέν σε ξεχωριστές δηλώσεις του ο μέν ένας αναφορικά με τις μειονότητες στην Τουρκία ο δέ άλλος σε δηλώσεις του αναφορικά με το Κουρδικό ζήτημα

    Το οτι ο διεστραμμενος σφαγέας λατρευεται στην Τουρκία δεν είναι το μόνο ανησυχητικό , το πλέον ανησυχητικό είναι ότι λατρευεται και στην Ελλάδα με εκδηλώσεις του τύπου :-“Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ-NUTUK” -, με μετονομασίες οδών, με εκδηλώσεις του Τουρκικού Προξενείου και των Τουρκικών Εθνικιστικών Φορέων που λειτουργούν υπο την σκέπη του στη Θράκη

    Το πλέον λυπηρό είναι το γεγονός ότι η Ιστορία της Φυλής μας δεν περνά απο γενιά σε γενιά.Δυστυχώς τεράστια συμβολή σε αυτό έχει ο εξωραισμός του σύγχρονου τουρκικού φασιστικού κρατους μέσα απο σήριαλ που προβάλλονται κατα κόρον, μέσα απο επιτροπές φιλιας και συνεργασίας των δύο λαών, μέσα απο μια συνειδητή προσπάθεια δηλαδή να εξισωθεί ο βάρβαρος λεηλάτης κατακτητής δηλαδή με το θύμα και τον κατακτημένο

    Μια συνειδητή προσπάθεια που συμμετέχουν Ελληνες απο όλες τις κοινωνικές βαθμίδες , απο όλα τα κοινωνικά στρώματα, απο όλες τις οικονομικές δομές

    Συνειδητοί χορηγοί του Τουρκικού Φασιστικού Κράτους μέσα απο εκδηλώσεις του τύπου αυτού είναι και οι Ελληνες.

    Αρνιέμαι να αποδεχτώ ότι Ελληνας πατεί χώματα απο καρτερικά Ελληνικά Ονόματα με δικαιολογίες του τύπου "πάτρια εδάφη"

    Αρνιέμαι να αποτελέσω οικονομικό χορηγό μιας χώρας που κατέχει 37% Ελληνικού εδάφους και που αποτελεί απειλή για την πατρίδα μου σε Αιγαίο και Θράκη

    Αρνιέμαι να δεχτώ την παραχάραξη της Ιστορίας γιατι θεωρώ ότι λαός χωρίς μνήμη είναι λαός χωρίς αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "(άλλωστε είναι σε όλους γνωστή η αδυναμία που είχε ο Κεμάλ στις νεαρές ηλικίες)"

    skal, πιπέρι...;>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.