16/5/12

Εξ αιτίας των άθλιων πολιτικών μας, γίναμε περίγελως των Τούρκων και των Σκοπιανών. Ηρεμία, έρχεται βοήθεια από τον Εγκεμέν...

Ελπίζω η Ελλάδα να ασχοληθεί με τα οικονομικά της και όχι με την ΠΓΔΜ και τα νησιά, είπε ο Μπαγίς

«Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της Μακεδονίας, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της» δήλωσε ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργός της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.
Ο Τούρκος υπουργός, που δέχθηκε σχετική ερώτηση για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι, συμπλήρωσε τα εξής: «Τότε και εμείς θα την στηρίξουμε, διότι η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της Μακεδονίας».
Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου «ήδη κατέστησε δύσκολη υπόθεση το σχηματισμό κυβέρνησης και πρέπει να σεβαστούμε τις νέες αποφάσεις που θα λάβει ο ελληνικός λαός στις νέες εκλογές».
Απαντώντας στην ίδια ερώτηση περί εκλογών στην Ελλάδα, ο κ. Ποπόσκι είπε ότι πρέπει να επιδειχθεί σεβασμός στο εκλογικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι «είναι αναγκαίο οι χώρες της περιοχής να κινούνται προς την κατεύθυνση των κοινών συμφερόντων».

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται να επιτρέπουμε στον Μπαγίς και στον κάθε Μπαγίς να μας δίνει συμβουλές, πως επιτρέπει το ΝΑΤΟ μια σύμμαχος χώρα να στηρίζει ανοιχτά μια εχθρική χώρα εναντίον άλλης συμμάχου χώρας. Ο Κύριος Μπαγίς, ο οποίος είναι υπουργός ΕΕ δε θα πρέπει να ασχολείται με το πως θα μπει η Τουρκία στην ΕΕ? 'Η μήπως θεωρεί πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και τα παράτησε? Θα του πει κανείς να πάει να γα...θεί επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλον θα ηταν πιο συνετ0ο για τον κ. Μπαγις να εχει το νου του στους Κουρδους και σε τιποτα Αρμενιους (αυτους που καθυβριζει θρασυδειλα με την πρωτη ευκαρια) γιατι καμια φφορα κανεις δεν ξερει τι του επιφυλασει η μοιρα και να μας αφησει στην ησυχια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ..αυτοί κάνανε και παρατήρηση στην ΕΕ, για το θέμα παραμονής της Ελλάδας.
    Δεν φταίει κανένας άλλος, αλλά οι φίλοι Ευρωπαίοι, που δεν λένε στους Μπαγί-σηδες να κοιτάνε την δική τους αυλή.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.