26/6/12

Διδασκαλία στα ΚΟΥΡΑΝ – ΚΟΥΡΣΟΥ: «Ο γενναίος Κεμάλ που σκότωσε τους Έλληνες!»

3 σχόλια:

  1. 'τους «υπεύθυνους» χριστιανούς της οκάς'
    Και γιατί παρακαλώ βγάζεις έξω τους άθεους ψευτοπροοδευτικούς αριστεροτουρκοϊσλαμοφασιστολάγνους σκουπιδοτενεκέδες και όσους αποπλέκουν τη θρησκεία από την πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζει κανείς ότι στην Αθήνα τρέφουν αυταπάτες για την ελληνοτουρκική "φιλία", ή αγνοούν το τι συμβαίνει στην Δ. Θράκη. Απλώς δεν τους ενδιαφέρει. "Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι ... άλλο, τέλος πάντων". Είναι άνθρωποι του σήμερα και όχι του αύριο.

    Η ελληνοτουρκική "φιλία" είναι γι αυτούς μία καραμέλα. Βολεύει για να κρατά ήσυχο τον κόσμο, αποβλακωμένο. Δεν θέλουν εντάσεις με την γείτονα, διότι αυτές θέτουν σε κίνδυνο το φαγοπότι. Ο λαός, επίσης δεν θέλει φασαρίες. Έχει πεισθεί ότι "καλύτερα λίγα στρέμματα λιγότερα και να κοιμάται ήσυχος". Έτσι, χέρι-χέρι λαός και πολιτικοί, δίδουν αυτά τα στρέμματα, νομίζοντας ότι θα κοιμηθούν ήσυχοι. Βέβαια, σε κάποια στιγμή ο ήσυχος ύπνος θα διαταραχθεί, όπως διαταράσσεται όταν μπαίνει κλέφτης στο σπίτι, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία, που κανείς καλοβολεμένος δεν θέλει να σκέφτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nativist, ίσως να μην είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει για να έχουν την ησυχία τους.
    Μπορεί να είναι και άλλοι λόγοι.
    Η Τουρκία έχει μπόλικο παρά και μπορεί να απλώνει μεγάλο δίχτυ συναλλαγών στην ευρύτερη περιοχή. Οταν οι Ευρωπαίοι σφίγγουν το πουγκί τους, αυτοί γίνονται λάρτζ και κερδίζουν έδαφος.
    Τα "βαρέα επιχειρήματα" πάντα περνούσαν παντού.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.