28/6/12

"Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία". Ο "γκρίζος λύκος", ούρλιαξε στη Θράκη

`Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία`.Ο `γκρίζος λύκος` ,ούρλιαξε στη Θράκη
Στην Θράκη  «αλωνίζει» ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί με την άδεια των ελληνικών αρχών και μιλά συνέχεια για την παρουσία «Τούρκων» στη δυτική Θράκη και πως «η μητέρα πατρίδα αυτών είναι η Τουρκία». Ο προκλητικός πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης έφτασε στη χώρα μας περνώντας οδικώς στη χώρα μας από την Ανδριανούπολη, στον Έβρο.  Η ομάδα που συνοδεύει τον Μπαχτσελί αποτελείται από 15 άτομα όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων.

  Ο ίδιος αμέσως επισκέφθηκε το χωριό Μέγα Δέρειο.  Εκεί Μουσουλμάνοι της περιοχής  που έφτασαν και από τα γύρω χωριά τον υποδέχθηκαν με ενδείξεις χαράς.  Ο Μπαχτσελί στην προκλητική ομιλία του στο χωριό δήλωσε « γνωρίζω πως η “τουρκική” μειονότητα της  Δυτικής  Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά».
  Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων αργότερα επισκέφθηκε τον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ. Εκεί στην ομιλία του ο Μπαχτσελί ισχυρίστηκε πως το τροχαίο δυστύχημα που σκοτώθηκε ο Αχμέτ ήταν «ύποπτο» και δήλωσε πως ο Σαδίκ Αχμέτ ήταν «ο άνθρωπος αυτός  ήταν η ελπίδα, η ανάσα αλλά και ο στόχος των “Τούρκων” της Δυτικής Θράκης. Ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να λέει πως είναι Τούρκος και ο ίδιος έκανε σημαία την Τουρκική ταυτότητα και την Μουσουλμανική ύπαρξη. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι “Τούρκοι της Θράκης” υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν. Και η εγγύηση γι’aαυτο είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, oι οποίοι  προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα»
Ο Μπαχτσελί κατευθύνεται προς την Κομοτηνή όπου θα επισκεφθεί το προξενείο της Τουρκίας.  M.K.

3 σχόλια:

  1. Oι Τούρκοι εθνικιστές, όπως άλλωστε καί οι Σκοπιανοί εθνικιστές είναι ευπρόσδεκτοι σέ αυτή τή χώρα. Δέν αποτελούν άκρα!!! Αποτελούν μάλιστα κομμάτι των ψηφοδελτίων τών τριών κομμάτων εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) "Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία". Ο "γκρίζος λύκος", ούρλιαξε στη Θράκη"

    Τον πείραξε η ζέστη. Ας ρίξει ένα κουβά νερό στο πρόσωπο να συνέλθει. Νερό από το φράγμα Ατατούρκ...όσο υπάρχει ακόμα γιατί που ξέρεις μπορεί καμιά μέρα να φτάσει τόσο στα άκρα το πράγμα και να "βρέξει" καμιά 15αρια scalp eg κι άλλα τόσα στις γεφυρούλες του Βοσπόρου...για αρχή.

    2) "Εκεί στην ομιλία του ο Μπαχτσελί ισχυρίστηκε πως το τροχαίο δυστύχημα που σκοτώθηκε ο Αχμέτ ήταν «ύποπτο» "

    Οι αγνοούμενοι του 1974, οι βιασμοί, τα οστά που τα βρίσκουν μέχρι σήμερα με τρύπες στο κρανίο δεν είναι "ύποπτα"? Ο θάνατος των τριών Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια δεν είναι "ύποπτος"? Άλλο το ένα άλλο το άλλο? Για κάθε πάσης φύσεως Ελληνική απώλεια 3 Τουρκικές. Πρέπει να ακολουθηθεί σκληρή γραμμή όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει και δεν θέλει ηρεμία.
    Ένας λύκος λιγότερος είτε από ατύχημα είτε όχι. Σιγά μην κλάψουμε κιόλας.
    "Θάνατο στους γκιαούρηδες" δεν λένε κάποιοι και φωνάζουν υστερικά? Σιγά μην τους λυπηθούμε. Ή αυτοί ή εμείς. Τόσο καιρό που είμαστε "πολιτισμένοι" και κάνουμε τα στραβά μάτια με το προξενείο πάνω τι καταλάβαμε? Αποκαλούν όλη τη μουσουλμανική μειονότητα Τούρκους και οι άλλοι κάτω χτενίζονται! "Έλα μωρέ και τι έγινε. Δεν θα γίνει τίποτα, οι εθνικιστές από κει πέρα, οι πατριώτες του καναπέ, οι υπερπατριώτες" κτλ χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί.
    Καλύτερα αυτό παρά παχύδερμα ή λαμόγια εις βάρος της αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου Έθνους. Αλλά ξέχασα...ποιο Έθνος? Αυτά είναι ακραία ρατσιστικά, ακροδεξιά. Όποιος μιλάει για Έθνος, Εθνική υπερηφάνεια κτλ είναι ακροδεξιός υπερπατριώτης.
    Εμείς είμαστε η ελπίδα, οι πάσης φύσεως εκσυγχρονιστές που εκσυγχρονίσαμε τόσο την Ελλάδα ώστε οι Έλληνες να μην έχουν να ζήσουν,να δολοφονούνται μέρα μεσημέρι, να φωνάζουν οι πολίτες τους ακροδεξιούς σε ρόλο αστυνομίας επειδή το κράτος δεν τολμά να οργανώσει και να δώσει τις κατάλληλες εντολές, να παρακολουθούν και τους γκρίζους λύκους να ουρλιάζουν υστερικά μέσα στη Θράκη και κανείς να μην απαντάει κοφτά και αποφασιστικά στον είρωνα Μπαγίς και τον κάθε ΜογγολοΙσλαμοΦασίστα. Κανείς να μην θέτει όρια στον Τούρκο. Κανείς να μην θέτει ορθά κοφτά τα όρια και τη κόκκινη γραμμή ακόμα κι ενός πολέμου απειλώντας με τη "τρέλα" του να τινάξει όλη τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο στον αέρα. Την γραμμή της αιτίας πολέμου για την Ελλάδα. Ναι.Να καταλάβουν όλοι ότι και εκεί κάπου στις αποικίες, στο Νότιο άκρο των Βαλκανίων, δυτικά του Αιγαίου, υπάρχει "τρέλα" και όχι μόνο ψυχραιμία εν λευκώ. Για να δούμε αν η Τουρκία θα συνεχίσει να ναι ενωμένη την επόμενη μέρα ενός τέτοιου τυχόν πολέμου έχοντας "μηδενικά" προβλήματα με τους γείτονες της αλλά και μεταξύ των κατοίκων της. Διότι όταν σε κολλάνε στον τοίχο και κρατάς τον πυροκροτητή, τον κρατάς σφιχτά και δεν διστάζεις αν δεν υπάρχει εναλλακτική και ταυτόχρονα δίκαιη λύση. Πυροδοτείς (όχι μόνο με στρατιωτικά μέσα) και όλοι μαζί στην Άβυσσο. Να καταλάβουν ότι εννοείς ότι λες.
    Ας το καταλάβουν αυτό οι πάσης φύσεως λύκοι για να γίνουν αρνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς τη θέλει τη Θράκη ο Ερντογάν να την παραλάβει;
    Με κούριερ ή παραλαβή επί τόπου;
    Για να ξέρουμε να μην τον δυσαρεστήσουμε...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.