29/7/12

Μανία αυτά τα "Αδόλφια" με το Twitter

To Twitter «καίει» και Άγγλο πολιτικό\

Σάλος έχει προκληθεί από σχόλιο Άγγλου βουλευτή στο Twitter για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Φαίνεται ότι η Βούλα Παπαχρήστου δεν θα είναι η μοναδική που βρήκε τον «μπελά» της από το σχόλιο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter.
Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί σάλος με σχόλιο βουλευτή της συντηρητικής παράταξης στην Αγγλία, ο οποίος χαρακτήρισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου «αριστερή πολυπολιτισμική αηδία».
«Είναι η πιο αριστερή τελετή έναρξης που έχω δει ποτέ - περισσότερο και από το Πεκίνο, την πρωτεύουσα του κομουνισμού!», έγραψε αρχικά ο Έινταν Μπέρλεϊ και συνέχισε:«Δόξα τω Θεώ έφτασαν οι αθλητές! Τώρα μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την αριστερή πολυπολιτισμική αηδία. Φέρτε πίσω τα κόκκινα τόξα, τον Σαίξπηρ και τους Στόουνς».


Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό του προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα:

«Φαίνεται πως το tweet μου παρεξηγήθηκε. Αναφερόμουν στον τρόπο που παρουσιάστηκε το show, όχι στην ίδια την πολυπολιτισμικότητα».

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής είχε χάσει τη δουλειά του ως γραμματέας στο κοινοβούλιο όταν είχε παρευρεθεί σε πάρτι στη Γαλλία στις 3 Δεκεμβρίου όπου καλεσμένος φορούσε στολή των «SS», ενώ άλλοι έλεγαν συνθήματα των Ναζί.

«Ύποπτος» χαιρετισμός στην τελετή έναρξης

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί με τον χαιρετισμό Γερμανού αξιωματούχου και για το κατά πόσο ήταν ναζιστικός ή όχι
Γερμανός αξιωματούχος αγνώστων στοιχείων, ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Όταν περνούσε η γερμανική αποστολή, έκανε κίνηση ανάλογη με αυτή των ναζί, υψώνοντας το χέρι με τον γνωστό τρόπο.
Το βίντεο που απαθανάτισε την σκηνή, δείχνει ακριβώς σπό πίσω την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλ και τον δήμαρχο του Λονδίνου, Μπορίς Τζόνσον, να κοιτούν με έκπληξη και στην συνέχεια με... ύποπτο γέλιο το σκηνικό.

4 σχόλια:

  1. Με αγωνία περιμένουμε την έκδοση φετφάς από τους Ουλεμάδες Κουβέλη-Κούβελου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μόνο που απομένει είναι να γίνει ποινικό αδίκημα η οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στην πολυπολιτισμικότητα και η συγκρότηση διεθνούς δικαστηρίου για να παραπέμπονται οι εγκληματίες και μετά γκουαντάναμο μέχρι να υπογράψουν δηλώσεις νομιμοφροσύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ,ψάχνει εναγωνίως να βρει Ναζί ώστε να αποκτήσει άλλοθι,λόγο ύπαρξης και ταυτόχρονα νομιμοποίηση, γι' αυτό και συνηθίζει να "μας δέρνει αλύπητα! με την σκούφια της"!
    Κάποιοι εκ των πλέον ισχυρών του επιχειρηματικού κόσμου στις ΗΠΑ το 1934 , προσπαθούσαν να πείσουν τον παρασημοφορημένο υποστράτηγο Smedley Butler να ηγηθεί ομάδας που θα έκανε στρατιωτικό πραξικόπημα και θα επέβαλλε τον εθνικοσοσιαλισμό (ναζισμό ) στις ΗΠΑ!!!
    Για καλή τύχη των Αμερικανών και όλου του κόσμου ο υποστράτηγος αποκάλυψε τα σχέδια τους και κατέθεσε περί αυτού στην επιτροπή του Κογκρέσου McCormack Dickstein !!!
    Με το τέλος του πολέμου είναι αυτοί οι ίδιοι που φρόντισαν να αθωωθούν ή να διαφύγουν ( για να χρησιμοποιηθούν εκ των υστέρων προς ίδιον τους όφελος), οι Γερμανοί επιστήμονες και συνάμα βασανιστές των Ες-Ες, όπως ο άγγελος του θανάτου ο Μένγκελε και τόσοι άλλοι.
    Είναι αυτοί που συνέχιζαν να χρηματοδοτούν ταυτόχρονα με τους συμμάχους και τον Χίτλερ την προπολεμική περίοδο και την ώρα και την στιγμή που ήταν ηλίου φαεινότερον ότι ο Χίτλερ "το πήγαινε για πόλεμο" και παράνομα επανεξόπλιζε την Γερμανία!!! Είναι αυτοί που δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το ολοκαύτωμα των Εβραίων και οι πραγματικοί αίτιοι του χαμού περισσοτέρων από 40 εκατομμυρίων ψυχών σε δύο μόνο παγκοσμίους πολέμους.
    Ε! και όμως αυτοί οι ίδιοι ,είναι που σήμερα μας διδάσκουν θεωρίες περί ανθρωπισμού ,ελευθερίας και "δικαιωμάτων του ανθρώπου".(Γελάστε εδώ ελεύθερα!!!)
    Φοβούνται λένε μήπως τους προσβάλλουμε τους μετανάστες αρνούμενοι την απόλυτη υποταγή μας στο Ισλάμ!
    Αυτό είναι το σωστό και το πρέπον,το politicaly correct όπως θα μας διαβεβαίωνε και το μόνιμο μέλος της λέσχης Βilderberg , ο Ηenry Kissinger που το 1974 έίχε δηλώσει...
    "Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world"!!!
    Δηλαδή ότι η μείωση του πληθυσμού στις χώρες του τρίτου κόσμου είναι υψηλή προτεραιότητα της (Αμερικανικής)εξωτερικής πολιτικής!
    Αλλάξανε οι στόχοι ή απλώς να έχουμε μία αλλαγή πλεύσης με ίδιο προορισμό?
    Δηλαδή σύμφωνα με τις δηλώσεις της παγκόσμιας πλέον κυβέρνησης θα έχουμε μία μείωση του πληθυσμού των τριτοκοσμικών χωρών μέσω της αύξησης!!! δηλαδή επιβάλλοντας σαν οικουμενική θρησκεία το Ισλάμ (που ευθύνεται σχεδόν κατ'αποκλειστικότητα για το πρόβλημα υπερπληθυσμού στον τρίτο κόσμο αλλά και σε όλο τον πλανήτη από τούδε και στο εξής).
    Εμένα προσωπικά οι αποφάσεις και οι κινήσεις της παγκόσμιας κυβέρνησης μου θυμίζουν ένα παλιό τραγουδάκι που έλεγε...
    "Αλλάξανε τα γούστα σου και μπέρδεψες τα μπούτια σου" !!!
    Εκτός και αν δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι,και απλώς... "μας περνάνε ψιλό γαζί"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιό σίγουρο απ΄όλα,είναι το "ψιλό γαζί"
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.