29/8/12

Μπουτάρης: Γιορτάζουμε την ενσωμάτωση όχι την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» δικαιολογήθηκε ο δήμαρχος ο οποίος επανέλαβε την άποψη του* περί της μη απελευθέρωσης αλλά «ένταξης της Θεσσαλονίκης στον ελληνικό ιστό», αποδέχτηκε την «ατυχή έκβαση» των προηγούμενων σχεδίων του εορτασμού απαντώντας ωστόσο στην αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου που τον κατηγορεί για ολιγωρία και αποτυχία πως..
«Και τι δηλαδή ήθελαν να κάνουμε; Κάθε μέρα χορούς και παρελάσεις; *Μόνο το 1912 απελευθερώθηκαν στην Ελλάδα περί τις 40 πόλεις. Κανέναν στον κόσμο δεν ενδιαφέρουν τα 100α γενέθλια της Θεσσαλονίκης. Δεν ενδιαφέρει ένας εορτασμός που απλώς θα θρέφει την αυταρέσκεια μας. Αντίθετα, ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μέλλον της πόλης, το «τι καλοί μπορούμε να γίνουμε».http://www.iefimerida.gr

*Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει

5 σχόλια:

  1. Και το μέλλον θέλουμε να κοιτάμε και το παρελθόν δεν θέλουμε να ξεχάσουμε και θέλουμε να γιορτάσουμε και την ενσωμάτωση της πόλης στον κοινωνικό ιστό ΚΑΙ την απελευθέρωσή της. Και δεν μας ενδιαφέρει αν γνωρίζει κανείς έξω για τα 100 χρόνια της Θεσσαλονίκης. Γνωρίζουμε εμείς και αυτό είναι αρκετό. Είναι δυνατόν να πετάς τέτοιες πομφόλυγες και φληναφήματα ως μεγάλες ιδέες; Μ' αυτά και με κείνα διαμορφώνουμε σε βάθος χρόνου τον καλό νεο-Οθωμανό Έλληνα πολίτη. Όμως Μπουτάρη δεν θα σου περάσει. Υπάρχουμε πολλοί στην πόλη που δεν βλέπουμε Τούρκικα σήριαλς. Ο νοών νοείτω!!! Προκαλείς πάρα πολύ. Η ευθύνη δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος και πιο έντιμος δήμαρχος που είχε η Θεσσαλονίκη τα τελευταία 40 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Os vlaxos pros Vlaxon ntrepoume na ksero pos yparxei tetoios anthropos kai na einai dimarxos ts Thessalonikis ou arneitai na timisei os Ellinas. Ntropi sou re paligere. Nick Hodges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oxeiroteros kai pio anentimos dimarxos Thessalonikias. Nick Hodges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. O pio xeiroteros kai pio anentimos dimarxos pote tis Thessalonikis.
    Nick Hodges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.