30/8/12

Tελικά ό,τι κι αν γίνει, οι Έλληνες δεν πεθαίνουν. Ο Στέλιος σε λίγες γραμμές τα είπε όλα!

Σχόλιο απάντηση του Στέλιου στον Εξ ευωνύμων, στην ανάρτηση: Εκκληση Δένδια στον ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχία ενάντια στο «Δουβλίνο 3»
ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...
προς «εξ ευωνύμων»
Όχι φίλε μου, δεν συμφωνώ και δεν λέω αυτό. Αν κλείσουν τα σύνορα οι άλλες χώρες καλά θα κάνουν, θα είναι φυσικό επακόλουθο.
Εγώ είμαι εργάτης και έχω πατρίδα. Πέρα από αυτό, η ιδιότητα μου σαν εργάτης δεν είναι υπερανω των άλλων παραμέτρων που χαρακτηρίζουν ένα άνθρωπο (εθνικότητα, πολιτισμός, θρησκεια, ιδεολογια, ιστορική κληρονομία κλπ).
Δεν είμαι περήφανος που είμαι εργάτης, δεν είναι ιδιότητα, δουλεύω για να ζήσω και κάνω μια δουλειά που μου αρέσει. Δεν με ενώνει τίποτα με ένα βρωμοτουρκο η’ ένα πακιστανό διότι είμαστε και οι δυο εργάτες.
Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και πάει όπου θέλει ελεύθερα, οι εργάτες έχουν πατρίδες. Τα συνθήματα που αντιγράφεις είναι λανθασμένα.

8 σχόλια:

  1. εξαιρετική η συμβολή του εξ-ευ εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρωμότουρκο ? Πακιστανό?
    Η Ελληνικής κοινωνία δεν ανέχεται πια τέτοιους ρατσιστικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς συνανθρώπων μας το απέδειξε και με την περίπτωση της Παπαχρήστου. Αλλά καλυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία τολμάς να τα λες, σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κράτος θα είχες και ποινικές συνέπειες.

    Δεν θα ξανασχολιάσω απόψεις φασιστών χρυσαυγιτών.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, ο "εξ ευ" είτε είναι troll είτε είναι δουλέμπορος (aka human resources).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε Μπάμπη (εξ ευ) 'εχεις αρχίσει καί βρωμίζεις τό ιστολόγιο πού σέ φιλοξενεί πλέον....άντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ αγαπητέ ευ ευωνύμων,
    η ιστορία με την Παπαχρήσου μας έδειξε ότι μια στενή ομάδα μαστό και δικτυωμένων στελεχών απέκλεισαν μια κοπέλα επειδή είπε ένα αστείο (ή για να μην σε καοκκαρδίσω) την όποια γνώμη της.

    Όλοι οι υπόλοιποι, ολαός, η πλέμπα, όπως θες πες μας, απλά παρακολουθήσα,ε τι έγινε γιατί οι μαστό και οι δικτυωμένοι (κομματικά βεβαίως-βεβαίως, με λένε Κούβελο) μας έχουν γραμμένους.

    Μην ανακατεύεις λοιπόν την κοινωνία σε κάτι που δεν είχε σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I Afisa tou KKE to 1945 edixne ena mauro egglezo stratioti na koita tis Ellinides, kai oti oi Ellines prepei na proseksoune gia tis gynaikes tous. O kyrios εξ ευωνύμων anamasaei oti tou lene stin asfaleia emniet. Ego tou exo peo edo kai kairo na kanei kalitera mathimata alla den me akouei. Loipon alli mia fora xairetismata na steili o kyrios ston Hakan..Gule Gule Guzelim
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε «σεξ επωνύμων» από αυτά που είπα για να απαντήσω στην συνθηματολογία σου εσύ έμεινες μόνο στον βρωμότουρκο? Δεν θα έχεις και τι άλλο να πεις.
    Όσο για το «Πακιστανός» με έκανες και χαμογέλασα που το αντιμετώπισες σαν βρισιά. Σε κόβω για κάτω από 20 και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Άλλωστε, εμείς της εργατικής τάξης έχουμε και άλλες δουλειές.

    Ευχαριστώ τον κύριο Σάββα που έβαλε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Στέλιο διότι συνόψισες μέσα σε μερικές γραμμές αυτό που νοιώθουν όλοι οι Έλληνες. Το οτι είμαστε ή δεν είμαστε εργάτες δεν αναιρεί την ιστορία μας, το έθνος μας και την καταγωγή μας.
    Ναι ¨εξ ευωνύμων¨, βρωμότουρκοι. Έναν λαό που σε πολεμά διαρκώς και έχει διαπράξει φρικτά εγκλήματα εναντίον σου δικαιούσαι να τον αποκαλείς όπως θέλεις. Εμείς εδώ στην Κύπρο τους ¨χρωστάμε¨ πάρα πολλά...
    Όσο για το ¨πακιστανός¨ που είπε ο Στέλιος δεν θα έπρεπε να σε ενοχλήσει, όπως δεν θα έπρεπε να σε ενοχλήσει το ¨αφρικανοί¨ που είπε η Παπαχρήστου. Εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.