29/9/12

Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια

Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια
Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, εάν εκπληρώσει σειρά υποχρεώσεών της, τόσο προς την Ελλάδα όσο και την Κύπρο.Τη θέση αυτή εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Εχει πολύ μεγάλη σημασία, είπε ο Ελληνας Υπουργός, η Τουρκία να δώσει απτά δείγματα του πλήρους σεβασμού του διεθνούς δικαίου και να εγκαταλείψει την διαρκή απειλή του casus belli εναντίον της Ελλάδας, ή την συμπεριφορά της έναντι της Κύπρου, τα οποία υπονομεύουν τις προσπάθειες οικοδόμησης εμπιστοσύνης.Αναφερόμενος στο Κυπριακό, είπε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας να προωθήσει τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκοκυπριακή κοινότητα, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.Επίσης ο κύριος Αβραμόπουλος χαιρέτισε την απόφαση της Κύπρου να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα να εκμεταλλευτεί τα αποθέματα φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη.
ΣΥΝ: Δώρος Νικολάου-ΡΙΚ ΚΥΠΡΟΥ

6 σχόλια:

  1. Αυτον ποιος θα τον μαζεψει? Τον ρωτησε κανενας ή τα λεει για να ακουν τα αφεντικά και να γραφει ποντους????Πραγματικο ΤΙΠΟΤΑ!!!!Αλλοιμονο στη χωρα αν προσβλεπει σε τετοιου επιπεδου πολιτικους.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τούρκοι δεν δίδουν τίποτε αν δεν "πάρουν" οπωσδήποτε κάτι έναντι.

    Πρόσφατα, όταν τους ζητήθηκε από την ΕΕ να σταματήσουν την ροή των Λαθρομεταναστών και να τους δέχονται πίσω, ζήτησαν να μην ισχύει για αυτούς η Συνθήκη Σέγκεν και να μην χρειάζονται βίζα για την ΕΕ.

    Η Ελλάς κ. Αβραμόπουλε, τι όφελος θα έχει από την υποστήριξη του βάρβαρου, γενοκτόνου, δόλιου και επικίνδυνου γείτονά της;

    Κύριε Αβραμόπουλε δεν μας τα λες καθόλου καλά!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε πάλι. Τον πήραμε κι αυτόν στον γάμο μας και μας είπε "και του χρόνου". Φεύγει ο Γιωργάκης (ως ΥΠΑΕΞ) έρχεται το Dora, φεύγει το Dora έρχεται το Αβραμό. Το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΜΕΝ δεν φεύγει. Είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Άϊσιχτίρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ίδια λάθος συνταγή της πολιτικής χαζοφιλίας, κατευνασμού και...δουλοπρέπειας.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Δημητρη...ρωτας αν αυτοι θελουν την Ε.Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ...

    Εχει πολύ μεγάλη σημασία η Τουρκία να δώσει απτά δείγματα του πλήρους σεβασμού του διεθνούς δικαίου και να εγκαταλείψει την διαρκή απειλή του casus belli εναντίον της Ελλάδας, ή την συμπεριφορά της έναντι της Κύπρου, τα οποία υπονομεύουν τις προσπάθειες οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ....

    Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.