29/10/12

Θ. Καράογλου: Το καλοκαίρι «μπετονάραμε» τα σύνορα με την Τουρκία


  Θ. Καράογλου: Το καλοκαίρι «μπετονάραμε» τα σύνορα με την Τουρκία
Από 500 λαθρομετανάστες που πέρναγαν σε ημερήσια βάση τον Έβρο πριν από το καλοκαίρι, σήμερα ο αριθμός αυτός έχει περιοριστεί σε μονοψήφια νούμερα, οριακά διψήφια, επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ στα Γεγονότα». Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι ο Έβρος έκλεισε για τους λαθρομετανάστες, όμως το πρόβλημα δεν τελείωσε - βρήκαν διέξοδο μέσω των νησιών, πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο κ. Καράογλου τόνισε η Β. Ελλάδα ζει δύσκολες καταστάσεις με χιλιάδες επιχειρήσεις να πηγαίνουν στα Σκόπια ή στη Βουλγαρία: «Θα θέλαμε να έχουμε ειδική οικονομική ζώνη στη Β. Ελλάδα».Αναφορικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός σημείωσε ότι η παρουσία των στρατιωτών εκατέρωθεν του δρόμου ήταν τιμητικά αγήματα για τους παρελαύνοντες, όχι μέτρα τάξης.Όπως σημείωσε, συμφωνεί με το δικαίωμα διαμαρτυρίας, όμως στις δύο εθνικές επετείους θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όσους θέλουν να συμμετέχουν στην παρέλαση.

2 σχόλια:

  1. Σχεδόν έκλεισε ο Έβρος, μόνο τα ναρκοπέδια έμειναν. Σειρά του λιμενικού να πιάσει δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστορία με τους λαθρομετανάστες είναι μια μεγάλη φαρσοκωμωδία στην οποία συμμετέχουν όλοι γι αυτό και δεν θα πω πολλά.
    Θα ρωτήσω μόνο και αν θέλει κάποιος ας απαντήσει.
    Γιατί δεν μπαίνουν λαθρομετανάστες και στο Ισραήλ;
    Θα απαντήσει κάποιος γιατί φυλάνε καλά τα σύνορά τους.
    Και θα ξαναρωτήσω.
    Εμείς γιατί δεν τα φυλάμε;
    Θα πω κάτι άσχετο με το θέμα αλλά πολύ σχετικό με τον κύριο υπουργό.
    Μέσω αυτής της σελίδας θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στον κύριο Καράογλου να ελληνοποιήσει το επώνυμό του και να το κάνει Μαυρόπουλος ή Μαυρίδης που είναι και ακριβής μετάφραση του επωνύμου του στα ελληνικά.
    Όχι ότι επιθυμώ να γίνει συνεπώνυμος με μένα, αλλά φανταστείτε αν θα μπορούσε να υπάρχει βουλευτής στο τουρκικό κοινοβούλιο και να είναι Μαυρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.