30/10/12

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ Απόγονοι των ανταλλαγέντων Ελλήνων επισκέφθηκαν την Αλάνια

Την Aλάνια επισκέφθηκαν απόγονοι των ανταλλαγέντων Ελλήνων.Η υποδοχή του γκρουπ έγινε με δημοτικούς χορούς και εκείνοι χόρεψαν το παραδοσιακό συρτάκι με τους Τούρκους φίλους τους.
Τα εγγόνια των ανταλλαγέντων Ελλήνων έφτασαν στην Αλάνια με πλοίο.Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους δημοτικούς χορούς με τους οποίους τους υποδέχτηκαν στα εδάφη που είχαν ζήσει οι παππούδες τους πριν από έναν αιώνα.Η επίσκεψη αυτή έχει μεγάλο νόημα για το γκρουπ των Ελλήνων.Η αδελφοσύνη στις δυο όχθες του πελάγους, ενισχύθηκε με τους χορούς και έγινε αθάνατη με την ανταλλαγή δώρων.Η φιλία αυτή που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια, θα συνεχιστεί με αμοιβαίες επισκέψεις στις δυο ακτές. 
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT

3 σχόλια:

  1. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους δώσαν να κρατάνε και τούρκικη σημαία και δώστου οι κάμερες και δώστου τα σχόλια της TRT. Είμαστε φίλοι. Και μόλις πάρουν (και επίσημα) αυτά που θέλουν να δεις γλέντια. Εις υγείαν των κορόϊδων όμως. Σαν αυτών που κρατάνε τις τούρκικες σημαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοία πράματα.
    Πήγε κάποτε ένας πρόσφυγας Έλληνας της Κύπρου να επισκεφθεί το σπίτι του στα κατεχόμενα. Τελειώνοντας την επίσκεψη εδήλωσε 'Τελικά είναι καλοί άνθρωποι αυτοί οι Τούρκοι, μας κέρασαν και καφέ'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.