30/10/12

Τι λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το κόψιμο των Αρβανίτη και Κατσίμη

 
Τι λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το κόψιμο των Αρβανίτη και Κατσίμη
Κύκλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σημείωναν σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε σήμερα με τους δημοσιογράφους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη στην «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, με αφορμή αναφορά που έκαναν στον υπουργό Νίκο Δένδια ως προς δημοσίευμα της βρετανικής «Guardian» περί βασανισμού 15 συλληφθέντων κατά τις διαδηλώσεις της 30ης Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, πως δεν υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση στο περιεχόμενο της εκπομπής ή η παραμικρή απαίτηση για απόδοση ευθυνών ή λήψη μέτρων.

«Το τι συνέβη αποτελεί καθαρά εσωτερικό ζήτημα της ΕΡΤ» σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι και πρόσθεταν πως «το υπουργείο, με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα κριτικής, το οποίο αναμφίβολα έχει κάθε δημοσιογράφος, εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν ζητήθηκε καν η άποψή του από τους συντελεστές της εκπομπής και αναπαράχθηκαν αβασάνιστα οι ισχυρισμοί συγκεκριμένης και μόνο εφημερίδας και συγκεκριμένου πολιτικού χώρου».

Από το υπουργείο, δε, παρέχονταν διευκρινίσεις ότι «σχετικά με το ζήτημα των καταγγελιών για δήθεν "βασανισμούς" κρατουμένων στη ΓΑΔΑ με ηλεκτροσόκ και κάψιμο με αναπτήρες, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι κανένα – μα κανένα – έγκαυμα δεν υπήρξε σε κρατουμένους» και ότι «η επιμονή της εφημερίδας "Αυγή" στο αντίθετο συνιστά ολίσθημα, καθώς συγχέει ορθοπεδικής φύσεως ερυθρότητα σε έναν τραυματία με… έγκαυμα, παρότι πουθενά δεν γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο και θα αρκούσε ένα τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή για να το διασταυρώσει. Συγγνώμη συνεπώς πρέπει να ζητήσουν η συγκεκριμένη εφημερίδα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία άκριτα αναπαρήγαγαν τη συγκεκριμένη "πληροφορία"».
http://www.epikaira.gr

10 σχόλια:

  1. Μπραβο, καιρος ειταν να σημμαζευτουν οι δημ(αγωγοι)οσιογραφοι της αριστεροκρατουμενης ΕΡΤ.

    Χαμος γινεται με τους Αριστεροπροοδευτικους Τσαρλατανους:

    - Κουρουπλής: Θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοδωρίδης για το άρθρο στην Αυγή
    http://www.iefimerida.gr/node/74084#ixzz2AdOVVHTi

    - «Απαράδεκτες οι θέσεις Μηλιού για το Κυπριακό»
    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/387268/aparadektes-oi-theseis-miliou-gia-to-kupriako/

    - Ο Παναγοπουλος (ΓΣΕΕ) ζηταει την καταργηση του μνημονιου:
    "Άδωνις 2/3 Μνημόνιο & Άγνοια - Βήμα FM 26Oct12"
    http://www.youtube.com/watch?v=LwCWA-niaWw&feature=channel&list=UL

    - zappIT.gr Καβγάς Μπουτάρη-Γεωργιάδη, Καμπουράκη-Κουντουρά
    http://www.youtube.com/watch?v=gea3M1XwjVg&feature=youtu.be

    - Τσακωμός Τσαπανίδου-Γεωργιάδη, με Γιάννη Μπαλάφα και Νίκο Μπίστη
    http://www.youtube.com/watch?v=kkQ3hUhoqS8&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι παλαιο-κομματικοί μηχανισμοί καλά κρατούν.

    Ο Σαμαράς,μετά το μουσείο της Ακρόπολης,σκοπεύει να γεμίσει και την ΕΡΤ με τα δικά του παιδιά;

    Έτσι τη ''σώζει'' και η γάτα μου την Ελλάδα.

    ΥΓ
    Άντε,βάλτε και μεγάφωνα παντού ανά την επικράτεια,να ακούμε όλη μέρα αυτά που θέλετε,και που ξέρεις,ίσως στο τέλος να πιστέψουμε και εμείς ότι σώζετε την Ελλάδα,και δεν είστε πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμάστε σχόλιο στο FACEBOOK βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν Έλληνες πολίτες για να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο και ο οποίος υποτίθεται ότι προστατεύει το πολίτευμα και το λαό.

    «Ρε Αιμίλιε Λιάτσε. Μη βασανίζεσαι, αγόρι μου. Πολιτικά σχόλια και πούτσες μπλε. Βάλε κάνα κώλο, κάνα βυζί. Πειράματα θα κάνουμε τώρα;».

    Αυτός ο τύπος έχει το θράσος να κατακρεουργεί κάθε λίγο, την ιστορία μας και τους πρωταγωνιστές της, πότε στο όνομα της αλήθειας, πότε στο όνομα της δημοκρατίας και πότε στο όνομα της αγίας αριστεράς που πρεσβεύει.
    Το 1940 η χώρα (ηγεσία και λαός) ήταν πανέτοιμοι και μπόρεσαν και αντιμετώπισαν έναν καταστροφικό πόλεμο, σήμερα με αυτή την ηγεσία και αυτό το λαό δεν πάμε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μας.

    ΥΓ
    Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του και η αριστερά που τον ανέδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστεροί,δεξιοί,βάλατε στο μάτι τη δημόσια τηλεόραση,μη τυχόν και αφήσετε τίποτα να μη ρημάξουν τα κωλοκόμματα σας και οι ψευτοιδεολογίες που αμφότερα ρημάξανε τη χώρα,και στέλνουν κατά χιλιάδες τόσους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό,για άλλη μια φορά.

    Χρήμα,κόμματα και λίγο ψευτοιδεολογία,και ο μήνας έχει εννιά.

    Απο μπούρδες χόρτασα.

    ΥΓ
    Τελικά τη μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ για τους εμάς τους νεοέλληνες την είπε ο Στρός Κάν,αν και αμφιβάλω αν και ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί πόσο βαθιά είμαστε χωμένοι στα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο Λιάτσος. Δεν είναι στο χέρι του. Αυτός ότι τού λένε κάνει και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε έτσι την πήρε τη θεσούλα, με την προεκλογική λάσπη εναντίον τού Καμμένου. Το όλο σύστημα βρίσκεται σε αποσύνθεση και για να μπορέσει να εκτελέσει τις ανώτερες εντολές, δηλαδή να περάσουν τα μέτρα και να προχωρήσει το ξεπούλημα για να πάει η βαλίτσα και λίγο παρακάτω, χρησιμοποιεί και τα έσχατα μέσα: άγρια καταστολή, βασανιστήρια, λογοκρισία και ατέλειωτη προπαγάνδα. Αλλά μ' αυτά και μ' εκείνα σώνονται τα πυρομαχικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αραγε ποσα χρηματα γλιτωσαμε με το κοψιμο των συριζαγωγων; Να τα χιλιασουμε τα κοψιματα . Η κρατικη τηλεοραση πρεπει να ειναι ουδετερη και οχι να προπαγανδιζει υπερ του ενος η του αλλου κοματος . Μπραβο και οποιοι πειραχτηκαν να τους προσλαβουν οι ιδιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αραγε ποσα χρηματα γλιτωσαμε με το κοψιμο των συριζαγωγων; Να τα χιλιασουμε τα κοψιματα . Η κρατικη τηλεοραση πρεπει να ειναι ουδετερη και οχι να προπαγανδιζει υπερ του ενος η του αλλου κοματος . Μπραβο και οποιοι πειραχτηκαν να τους προσλαβουν οι ιδιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κόψιμο; Δηλαδή δεν θα αντικατασταθούν απο άλλους; Ή μήπως είναι αλλιώς επειδή θα φάνε ''τα δικά μας παιδιά'';;;;;;


    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,οι δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος.

    Διεφθαρμένοι ψηφοφόροι,διεφθαρμένοι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστο, το κόμμα τού μνημονίου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) πολιτικά βρίσκεται ήδη στη δεκαετία τού '50 και οδεύει ταχέως προς την πλατεία Κλαυθμώνος. Εκεί μάς πάει και οικονομικά έτσι κι αλλιώς. Πέρα από την πλάκα τώρα, μη σού κάνουν εντύπωση αυτές οι ενέργειες. Χωρίς καταστολή, λογοκρισία, φίμωμα κάθε αντίθετης φωνής και συνεχή διολίσθηση προς τον αυταρχισμό υπάρχει περίπτωση να περάσουν αυτά τα μέτρα στην κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι συμορίες που λέγονται κόμματα,φίλε Πιγκουίνε,είναι αυτά που είναι,εγώ αδυνατώ να καταλάβω τους ψηφοφόρους τους.

    Δεν μπορεί να καταγγέλλουν όλη μέρα διαφθορά,ανεπάρκεια,εθνική αξιοπρέπεια,νομιμότητα,Πατρίδα,Δημοκρατία κλπ,και στην τελική να στηρίζουν την κοιτίδα που υπονομεύει στην ΠΡΑΞΗ όλα αυτά.

    Δεν κολλάνε αυτά,πως να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.