30/10/12

Σορος: Πρόταση για δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» μεταναστών στην Ελλάδα


Πρόταση για την αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταναστών στην Ελλάδα, με την δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτίρια, που θα χρηματοδοτηθούν από ιδρύματα όπως το δικό του, παρουσίασε ο μεγαλοεπενδυτής, Τζορτζ Σόρος. Όπως είπε, «η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα του ασύλου έχει καταρρεύσει» και η Ελλάδα, στην  κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βοηθήσει.
Μιλώντας στην συνάντηση του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης», που διοργανώνει το Ινστιτούτο για την Διακυβέρνηση του επιχειρηματία Νικόλα Μπεργκρίεν στο Βερολίνο, έκανε ακόμη λόγο για αλλαγή της Ευρώπης και διαίρεσή της σε εκείνους που δανείζουν και εκείνους που δανείζονται, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι «θα ήταν καλύτερα αν η Γερμανία αποχωρούσε από την ευρωζώνη, σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση, όπου κάνει το ελάχιστο δυνατό».
Πρόσθεσε δε ότι η στάση της Γερμανίας και η επιμονή της στην λιτότητα είναι αντιπαραγωγική.
http://www.ethnos.gr

6 σχόλια:

  1. Τζώρτζ δεν χρειάζονται Οίκοι αλληλεγγύης. Το πρώτο διάταγμα που θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις γίνει κυβέρνηση θα είναι να πάρει υποχρεωτικά το κάθε Ελληνικό νοικοκυριό από 2-3 λαθραίους. Αυτός είναι... Οίκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως την Μητρικη Εταιρια και τα RFID προ των πυλων. Ας μας βοηθησει ο Θεος και η Παναγια για αυτο που θα φερει αυτο το κατακαθι και εχθρος της ευημεριας. Ελπιζω να βγω ψευτης και ασταθης τρελος για αυτα που θα επιβαλει αυτο το υποκειμενο στα αδυναμα οντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπει το κατακαθι μετα απο χρονια οτι ο αριθμος λαθροεποικων αρχισε να μειωνεται . Γνωριζει οτι η μειωση θα γινει δραματικη οταν εκπνευσουν τα νομιμα εγγραφα που απεκτησαν οι λαθροεποικοι απο τις κυβερνησεις ΓΑΠ και Παπαδημου και προσπαθει να αντιστρεψει την κατασταση . Φυσικα τα κεντρα αλληλεγκυης δεν θα γινουν σε αδεια στρατοπεδα οπου οι λαθροεποικοι θα μπορουν να ελεγχονται αλλα σε αδεια κτιρια για να παραμεινουν εντος των αστικων κεντρων .
    Ρε Ουστ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. And the plan to destroy Greece continues. The jewish phillanthropist smells gold...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. And the plan to destroy Greece continues. The jewish phillanthropist smells gold...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Enas phlanthropos pou einai misitos apo to idio to Israil. Diloni Atheos kai oti den thelei na exei tipota me tin yih tou David. Exei katigorithei polles fores apo orthodoxous oti einai prodotis...O pateras tou dimiourgise tin Esperanto me allous dikous tou..
    Episis dimiourgise to Jerusalem Street ena aristero lobby enantion olon ton allon stin Ameriki pou episis ypostirizei tous Araves me kata kapio tropo. O anthropos den exei patrida einai diethnistis.
    Den ksero an sas thimizei kanenas tipote stin Ellada...pisteptse me exaite pollous..Alimono an aparoune tin eksousia..Pisteuo oti
    ta tsirakia tou ta kserete mesa stin Ellada. Exoune onomata kai kommata.Plithintikos arithmos. Me tin oikologia paizei gia oikonomikous logous
    .sampoternei katastaseis kai agorazei tin katalili stigmi.....

    Re paidia den exoune mono oi Ellines Efialtes Eleos....den einai
    ola made in Greece.
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.