11/11/12

Η Γενοκτονία συνεχίζεται: Οι τρομοκράτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία, κατέστρεψαν ελληνορθόδοξο μαναστήρι στη Συρία!


Oι «απελευθερωτές» της Συρίας κατέστρεψαν το ιστορικό Ελληνορθόδοξο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίας στην όχθη του Ευφράτη. Ακόμη δεν έχουν αποσταλεί τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα τροϊκανής συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ, Ιερώνυμου και Βαρθολομαίου που στηρίζουν τους Νατοϊκούς μισθοφόρους τρομοκράτες!
Το Ελληνορθόδοξο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίας στις όχθες του Ευφράτη αποτελεί παρελθόν. Μνημείο τέχνης που συγκέντρωνε ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας κειμήλια και έργα ανεκτίμητης τέχνης βομβαρδίστηκε από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα που αγωνίζονται για την εγκαθίδρυση της σαρίας στη Συρία.
Η μοναδική Ελληνορθόδοξη παρουσία κοντά στην πόλη Deir Ezzor της Συρίας δεν υπάρχει πλέον.
Εκεί για μια δεκαετία (1994 – 2004) οι Χριστιανοί της Συρίας είχαν εργαστεί με τεράστιες θυσίες και τη συμπαράσταση του «δικτάτορα» προέδρου της Συρίας Άσαντ και οικοδόμησαν ένα μνημείο Παιδείας και πολιτισμού: τη χριστιανική σχολή ‘Al-wahda’.
Όλα τελείωσαν!
Οι "αγωνιστές" της «Αραβικής Άνοιξης», οι ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα που στηρίζουν ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισραήλ, Τουρκία και δικτατορικά αραβικά καθεστώτα προχωρούν σε εθνοκάθαρση!
Θλίψη και οργή για την δουλική στάση της συγκυβέρνησης στο... πλευρό του ΝΑΤΟ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα απελευθερωτές της Συρίας.
Θλίψη και οργή για τους δήθεν ταγούς της Ορθοδοξίας, τον Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο, που σιωπούν απέναντι στα εγκλήματα των Νατοϊκών και δυτικοευρωπαίων!
Θλίψη και οργή, όχι για τα ΜΜΕ που έχουν εξαγοράσει οι σιωνιστές, αλλά για τους έλληνες δημοσιογράφους που ανοικτά στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες!
Τιμή και δόξα στον αδέσποτο Συριακό λαό, χριστιανούς και μουσουλμάνους, που δίνουν δύο χρόνια τη μάχη εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην πατρίδα τους!
Πηγή: Σύβιλλα

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.