30/12/12

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μιλάει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική Το παραμυθάκι του κακού λύκου με την Κοκκινοσκουφίτσα ακολουθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη Αϊχάν Καραγιουσούφ, στην προσπάθειά του να προωθήσει τα συμφέροντα της πατρίδας του, αν και το ποια είναι αυτή δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως...Όπως δεν έχει εξακριβωθεί αν οι θέσεις του κ. Καραγιουσούφ είναι σε γνώση του αρχηγού του, τώρα που ετοιμάζεται να ανεβεί στην εξουσία.Ο ίδιος εκφράζει πάντως, τον διακαή του πόθο για συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, χρησιμοποιώντας προσεκτικά τον λόγο του και αποδεικνύοντας με τον τρόπο που εκφράζεται, αν μη τι άλλο, ότι γνωρίζει να χειρίζεται άριστα την ελληνική γλώσσα...
Στον ρόλο του «κακού λύκου» βάζει ο βουλευτής την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική και στον ρόλο της «Κοκκινοσκουφίτσας» την Ελλάδα και την Τουρκία.Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.
Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων.«Το Αιγαίο ελληνικό πέλαγος είναι, εντάξει μέχρι εκεί. 
Αλλά από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία.
Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».
Έλλη Μυτακίδου
***
Σημείωση Ε.Θ.:
Άραγε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει απόψεις του κόμματός του, ή προωθεί τις πάγιες θέσεις της Τουρκίας;
Μήπως πρέπει να εντάξουμε και εδώ τον πόλεμο κατά της εξόρυξης Χρυσού στην Θράκη, για να γίνει συνεκμετάλλευση με την Τουρκία;

http://www.elthraki.gr/details.php?id=5752 

2 σχόλια:

  1. Αναμένεται άρθρο Θεωρητικών του ΣΥΡΙΖΑ να μας εξηγούν ότι βλέπουμε και διαβάζουμε-Περίπτωση Γαιτάνη

    Είπαμε Ζούμε Ελλάδα και Ζούμε τον Μύθο του Γελοίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τα ''μπουμπούκια''που κουβαλάει άν θέλει να έχει μέλλον,αλλιώς θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.