31/12/12

Τούρκος Υπουργός: O Χριστιανισμός δεν αποτελεί πλέον θρησκεία

Προκάλεσε έντονα για μία ακόμη φορά η τουρκική πλευρά, με τον Τούρκο Υπουργό Περιβάλλοντος Erdoğan Bayraktar, να δηλώνει ότι ο Χριστιανισμός δεν αποτελεί θρησκεία, αλλά είναι πλέον μία κουλτούρα.«Οι τρεις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο δεν είναι μουσουλμανικές. Η Κίνα, η Ινδία – μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν σε ένα Θεό. Η πνευματικότητα και τα θρησκευτικά αισθήματα φθίνουν συνεχώς», είπε ο Τούρκος Υπουργός σε εκδήλωση της κοινότητας των γυναικών του κυβερνόντος κόμματος ΑΚΡ.«Υπάρχουν 2,5 δις Χριστιανοί στον κόσμο. Ο Χριστιανισμός δεν αποτελεί πλέον θρησκεία, αλλά κουλτούρα. Όμως οι θρησκείες δεν είναι έτσι. Μία θρησκεία διδάσκει. Αποτελεί την μορφή της ζωής που δίνει ελευθερία και ευτυχία στον άνθρωπο. Έτσι θέλουν να φτάσουν και το Ισλάμ», ήταν τα λόγια του Bayraktar.
Ομάδα Ειδήσεων e-afipnisi

3 σχόλια:

  1. Ασκ ολσούν κ. Σημαιοφορίδη μας!

    Δηλαδή είμαστε – εμείς οι Χριστιανοί - κάτι σαν το «κουλτούρα να φύγουμε» ... από την γνωστή προφητική ατάκα του Χάρρυ Κλυνν (δίσκος LP «Έθνος Ανάδελφον» του 1985);;; Θου Κύριε των Δυνάμεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χριστιανισμός δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι φιλοσοφία, η οποία χρειάζεται παιδεία και ευρύτητα πνεύματος για να γίνει κατανοητή.
    Αυτοί που δεν την έχουν, ας λένε ό,τι θέλουνε.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μία θρησκεία διδάσκει. Αποτελεί την μορφή της ζωής που δίνει ελευθερία και ευτυχία στον άνθρωπο." Και ολα αυτα τα προσφερει μια θρησκεια το οποια το ονομα σημαινει "υποταγη στο θελημα του θεου"Ορισμενοι μαλλον χρειαζονται μια διατα βασισμενη αποκλειστικα στο χοιρινο κρεας για να αποκτησουν τροποους για να μην πω οτι τεικα ο συγραφεας Κρατβικ στο βιβλιιο του "Χαλιφατο" μαλλον προτεινει το ορθο τροπο αντιμετωπισης ορισμενων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.