27/2/13

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης, με έντονα «αριστερό» προφίλ, που ελέγχεται για το πόθεν έσχες του;

Η ΕΣΗΕΑ, που ίσως έκανε και απεργία για ...χάρη του, θα κάνει την αυτοκριτική της και θα κινηθεί να αποκαλύψει τα κέντρα που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδος;
Είναι αυτό που λέει ο λαός μας, "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Ο κ. Νικολούδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είναι ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.
Στον κατάλογο που κατέθεσε αρμοδίως για τα φυσικά πρόσωπα που ήλεγξε η Αρχή του το 2012 και βρέθηκαν να έχουν περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνται από τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος που έχουν υποβάλλει μέχρι σήμερα και δείχνουν "μαύρο χρήμα" και φοροδιαφυγή, συμπεριλαμβάνονται 335 περιπτώσεις, με ορισμένες από αυτές να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
Για παράδειγμα, υπάρχουν χαρακτηριστικές περιπτώσεις ατόμων που διακονούν τον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης του Έλληνα πολίτη από το ...αντιμνημονιακό μετερίζι, κατηγορώντας μάλιστα όλους τους άλλους που δεν συντάσσονται μαζί τους ότι χρηματοδοτούνται από τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους", που ακολουθεί, ξεχωρίζει η περίπτωση δημοσιογράφου, συνεργάτη του πρακτορείου «Ρόιτερ», που δεν εργάζεται σε ελληνικό ΜΜΕ και συνυπογράφει συχνά άρθρα για τη... διαφάνεια, διευθυντικού στελέχους εφημερίδας ιδιαίτερα μικρής κυκλοφορίας που σηκώνει σταθερά την «αντιμνημονιακή σημαία», δημοσιογράφου της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης, με έντονα «αριστερό» προφίλ, δύο δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού κ.ά.
Κανονικά, επειδή πλήττεται το επάγγελμα του δημοσιογράφου, θα έπρεπε η ΕΣΗΕΑ αλλά και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι να κινηθούν αμέσως και να αποκαλύψουν τους συναδέλφους τους που αντί να ενημερώνουν υπεύθυνα και έγκυρα τους πολίτες, χρηματοδοτούνται ποιος ξέρει από ποια κέντρα, για να τον παραπληροφορούν και να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.
 Να περιμένουμε να δούμε τα ονόματα των ατόμων αυτών τις επόμενες ημέρες ή και πάλι η τιμή των δημοσιογράφων και της δημοσιογραφίας θα μπει στο πλυντήριο των συμψηφισμών;
Ακολουθεί το άρθρο του Έθνους:

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ 
Ονόματα που καίνε στη λίστα Νικολούδη 
Oνόματα υπεράνω υποψίας περιλαμβάνονται στη γνωστή πλέον και ως «λίστα Νικολούδη» και αφορά τις 335 περιπτώσεις που ο έλεγχος του «Πόθεν Εσχες» έδειξε «μαύρο χρήμα» και φοροδιαφυγή.
Ονόματα που καίνε στη λίστα Νικολούδη
Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους που έκανε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και τα οποία ήδη ο επικεφαλής της Αρχής αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης έχει προωθήσει ήδη τον σχετικό κατάλογο στις αρμόδιες Αρχές.
Ο κατάλογος τον οποίο αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής» αποτυπώνει τον «Χάρτη» της διαφθοράς και του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, καθώς περιλαμβάνονται ως υπόλογοι 335 πρόσωπα, γενικοί και ειδικοί γραμματείς, δημοτικές αρχές, εισηγητές επενδυτικών σχεδίων, επιβλέποντες μηχανικοί, μέλη Αρχών και Επιτροπών, περιφερειάρχες, Ιατροί διευθυντές ΕΣΥ, δημοσιογράφοι, πρόεδροι και στελέχη ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, μέτοχοι και εταίροι ΜΜΕ κ.ά.
Τα «Πόθεν Εσχες» των συγκεκριμένων πολιτών παρουσιάζουν μεγάλα «κενά» που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αρμόδιων αρχών, που τα εντόπισαν ύστερα από έλεγχο των 30.000 συνολικά δηλώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα που καίνε και πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας:
Ονόματα που καίνε στη λίστα Νικολούδη
  • Δημοσιογράφος, συνεργάτης του πρακτορείου «Ρόιτερ», που δεν εργάζεται σε ελληνικό ΜΜΕ και συνυπογράφει συχνά άρθρα για τη... διαφάνεια.
  • Επικεφαλής ασφαλιστικού οργανισμού.
  • Δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης, με έντονα «αριστερό» προφίλ.
  • Διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας ιδιαίτερα μικρής κυκλοφορίας που σηκώνει σταθερά την «αντιμνημονιακή σημαία».
  • Δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι.
  • Δύο δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού.
  • Πρώην πρόεδρος ΠΑΕ της βόρειας Ελλάδας και ένας πρώην πρόεδρος σε ΠΑΕ της νότιας Ελλάδας.
  • Προβεβλημένος εφοπλιστής που έχει σχέση και με τον τραπεζικό τομέα.
Οπως ανέφερε στην Εκθεση Πεπραγμένων της Γ΄ Μονάδας (έτος 2012), «βασική επιδίωξη των στοχευμένων ελέγχων ήταν κατά πρώτο να ελεγχθούν πρόσωπα για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες για ενδεχόμενη παράνομη δραστηριότητά τους ή πρόσωπα τα οποία είχαν προκαλέσει με τον τρόπο ζωής η τη συναλλακτική τους δραστηριότητα και τέλος πρόσωπα τα οποία είχαν προκαλέσει με τον τρόπο ζωής ή τη συναλλακτική τους δραστηριότητα και τέλος πρόσωπα τα οποία είχαν απασχολήσει την Α΄Μοναδα της Αρχής, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί εγκληματική δραστηριότητά τους.
Κατά δεύτερο λόγο οι έλεγχοι περιέλαβαν όλες τις κατηγορίες υπόχρεων, κυρίως κατηγορίες που δεν είχαν ελεγχθεί ποτέ κατά το παρελθόν, έτσι ώστε να σταλεί μήνυμα σε όλους ότι μελλοντικά ουδείς θα παραμείνει ανεξέλεγκτος.
Στις αρμόδιες Αρχές έχει προωθήσει ήδη τη λίστα ο αντεισαγγελέας ΑΠ. Παν. Νικολούδης
Στις αρμόδιες Αρχές έχει προωθήσει ήδη τη λίστα ο αντεισαγγελέας ΑΠ. Παν. Νικολούδης
Για τα ευρήματα που περιλαμβάνονται στην Εκθεση θα πρέπει τώρα να υπάρξει συνεργασία με τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι περιλαμβάνονται στη «λίστα Νικολούδη» θα κληθούν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις σχετικά με την περιουσιακή κατάστασή τους, θα ελεγχθούν οι μισθολογικές καταστάσεις τους, οι καταθέσεις τους σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, εμβάσματα, κινητή και ακίνητη περιουσία, μετοχές ή ομόλογα, καθώς και η οικονομική κατάσταση συγγενικών προσώπων τους.
ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ «ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥΣ»
Επιχειρηματίες της Πάτρας που έδειχναν ιδιαίτερα «υπερτυχεροί» στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ έχουν μπει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών της Εφορίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι επιχειρούσαν μέσω των δελτίων να δικαιολογήσουν «μαύρο χρήμα» ή να καλύψουν υποθέσεις φοροδιαφυγής. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι ένας από αυτούς εμφανίζεται μέσα σε έναν χρόνο να έχει κερδίσει 300 δελτία. Τα ποσά που έχουν κερδίσει οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι ξεκινούν από 50.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι και το 1,5 εκατ. ευρώ.
Π. ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:
Στα... αζήτητα 497 υποθέσεις φοροδιαφυγής
Ο Π. Νικολούδης εξαπέλυσε χθες από τη Βουλή μύδρους κατά των ελεγκτικών μηχανισμών για την πάταξη της φοροδιαφυγής τους οποίους χαρακτήρισε διάτρητους και σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτους, αποκαλύπτοντας ότι 497 υποθέσεις «δεμένης» φοροδιαφυγής που διαπίστωσε η Αρχή βρίσκονται στα «αζήτητα» του ΣΔΟΕ. Ενημερώνοντας τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο κ. Νικολούδης, αφού παρουσίασε την έκθεση της Αρχής με τα 335 ονόματα, αναφερόμενος στον έλεγχο των 497 υποθέσεων είπε με έμφαση ότι «τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά, εγώ θα τις κοιτούσα άμεσα τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αφού πρόκειται για χρήματα που είναι... έτοιμα να τα βρεις και να τα πάρεις». «Εμείς τους δίνουμε κουταλιά έτοιμη και δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν» τόνισε χαρακτηριστικά και έφερε ως παράδειγμα μία υπόθεση που έστειλε προς έλεγχο σε μία ΔΟΥ όπου ο φορολογούμενος δήλωνε εισόδημα 7.500 ευρώ και είχε καταθέσεις 350.000 ευρώ. «Με ρωτούσαν τι να κάνουμε; Επεσα από τα σύννεφα...» δήλωσε με έκπληξη.
Ενα ακόμη επιβαρυντικό στοιχείο για τις ΔΟΥ, όπως είπε, είναι ότι οι αναφορές για τις μεγάλες επιχειρήσεις μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πρόταση πάντως της Αρχής είναι τα ποσά που δεσμεύονται να μεταφέρονται σε ειδικό λογαριασμό του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με τον κ. Νικολούδη, χαρακτηριστικό του «φαύλου κύκλου» που επικρατεί είναι ότι το ΣΔΟΕ που έχει τον μηχανισμό δεν μπορεί εκ του νόμου να βεβαιώσει τους φόρους, ενώ οι ΔΟΥ που μπορούν να το κάνουν δεν έχουν τον μηχανισμό ή δεν θέλουν να προχωρήσουν. «Ο ένας έχει το μαχαίρι, άλλος το πεπόνι και κανείς δεν τρώει» σημείωσε διότι, όπως εξήγησε, «το φορολογικό σύστημα της χώρας δεν είναι ούτε σταθερό ούτε δίκαιο, ούτε αποτελεσματικό, ούτε απλό». Παραδέχθηκε δε ότι η Αρχή δεν μπορεί από μόνη της να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της φοροδιαφυγής, αφού όπως είπε «δεν είμαστε σούπερμαν».
Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΕ, το ύψος της φοροδιαφυγής στη χώρα μας φτάνει στο 5% του ΑΕΠ (περίπου 11 δισ. ευρώ), οι βεβαιωμένες υποθέσεις φοροδιαφυγής από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς το 2012 αντιστοιχούν μόλις σε 130 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων δεσμεύτηκαν τα 97,9 εκατ. ευρώ. «Πρόκειται, για... ψίχουλα μπροστά στον τεράστιο όγκο της φοροδιαφυγής» παρατήρησε.
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Νικολούδη λίγο πριν από το πέρας της ενημέρωσης ότι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2012, σε σύσκεψη που κλήθηκε -εκτός υπουργείου- με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών με θέμα τη συμφωνία Ελλάδας - Ελβετίας για τη φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων καταθετών, του δόθηκε χέρι με χέρι από ένα στέλεχος του υπουργείου CD, η λεγόμενη λίστα Λίχτενσταϊν που περιείχε 17 ονόματα καταθετών.
ΕΘΝΟΣ

16 σχόλια:

  1. Σκοπεύετε να το συνεχίσετε για πολύ ακόμη αυτό το άθλιο παιχνιδάκι,όπου οι αριστεροί κυνηγάνε δεξιούς,οι δεξιοί αριστερούς,και όλοι μαζί πηδάτε την Ελλάδα;

    Ήταν τόσο καλά τα αποτελέσματα απο την τελευταία φορά που το παίξατε,και είπατε να το ξανακάνετε;

    Τι έχει σειρά,τα ξερονήσια και τα αντάρτικα;

    Κοιτάξτε κόψτε αυτές τις αηδίες,μήπως και πάρει ανάσα αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ, ΔΗΛ. ΚΑΤ' ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ? ΓΙΑΤΙ ( ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ) ? ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ? ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ,πρέπει να ελέγχονται,δίχως να υπάρχει η ανάγκη να διευκρινήσουμε αν είναι αριστερός ή δεξιός.Τόσο απλό είναι.

    Ως άνθρωπος που νοιώθει αηδία και μόνο ακούγοντας περί αριστεράς και δεξιάς,θεωρώντας ότι αποτελούν ένα καρκίνωμα για τη Δημοκρατία,και βλέποντας το τελευταίο διάστημα να επιχειρείται η αναβίωση της μαύρης εποχής,εξοργίζομαι.

    Λοιπόν,τόσο την αριστερά όσο και τη δεξιά,την έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

    Το να διαχωριστούν και πάλι οι Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς,κατ'εμέ,ισοδυναμεί με αυτοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να υποθέσω ότι είναι αριστερός της ΔΗΜΑΡ ο δημοσιογράφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι Unknown, είναι από το κόμμα που ξέρεις, που δεν είναι η ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω την εντύπωση πως ουδέποτε έπαυσε να υπάρχει στην Ελλάδα ο φρικαλέος διαχωρισμός των Ελλήνων σε αριστερούς και δεξιούς. Ίσως αυτός να είναι ο σπουδαιότερος λόγος που δεν μπορεί η χώρα να βρει τον βηματισμό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε όχι και αριστερά η ΔΗΜΑΡ. Μην τρελαθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστο με εξέφρασες απόλυτα.
    Διχασμός στον διχασμό και όλοι μαζί -όπως είπες-π...άνε την Ελλάδα.
    Εγώ κυνηγώ τη γάτα μου και η γάτα την ουρά της.
    Το θέμα "πουλάει", ο καιρός περνάει άσκοπα και τίποτα δεν προχωρεί.
    Κάπως έτσι...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μερικοί λόγοι που ο "εθνικιστικός" χώρος θα παραμείνει πάντα εθνομειοδοτικός είναι
    - η εξάρτησή του από τη καθεστωτική δεξιά και τους χρηματοδότες της
    - οι ιδεολογικές του αγκυλώσεις που τον καθιστούν έρμαιο χειραγώγησης, οδηγώντας τον σε στοχοποίηση των ιδεολογικών του αντιπάλων την ώρα που άλλοι ξεπουλάνε τον τόπο
    - Η αυτιστική προσέγγισή του στην ενημέρωση και η έφεσή του στην (αυτο)παραπληροφόρηση...

    Αν μία εκδήλωση είχε καμιά 10 χορηγούς κι ένας απ' αυτούς ήταν ίδρυμα του Soros, ακόμη κι αν η συμμετοχή Έλληνα πολιτικού σε αυτή είχε τον ρόλο της "αντιλογίας/αντιπαράθεσης" μεταξύ απόψεων, τα ψάρια που περνούν το αγκίστρι που έχουν στο στόμα ως καλάμι ψαρέματος θα τρέξουν να κάνουν τη προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων σημαία...
    Με κάνει και αναρωτιέμαι...είναι πράγματι όσο ανόητοι, τόσο πονηροί ή τόσο κατευθυνόμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακρύ Ποδάρι
    δεν ξέρω τι γίνεται με τον εθνικιστικό χώρο -εσύ φαίνεται ότι ξέρεις- αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη εξυπνάκηδες που νομίζουν ότι κατέχουν την πάσα αλήθεια και επιτίθενται εναντίον των άλλων.
    Είναι οι γνωστοί ξερόλες, που είναι ικανοί για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακρύ Ποδάρι,
    εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια ή σε πληρώνουν για να γράφεις όλες αυτές τις αρλούμπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόβλημα είναι ότι προφανώς ελέγχεται πληρως η ροή της πληροφόρησής σας (τουλάχιστον)
    Πχ δεν θέσατε το θέμα της χρηματοδότησης κομμάτων και των επιχειρηματικών επαφών και συνεργασιών των συμβούλων των ηγεσιών τους, σίγουρα δεν ασχοληθήκατε με ανθρώπους που μπορεί να συνδέονται στενά με τον Soros στο περιβάλλον της ΝΔ, αλλά στοχευμένα και με σαφή κακοπροαίρετη διάθεση, προσπαθείτε να κάνετε την τρίχα τριχιά μ' αυτή την είδηση, η οποία αναμεταδίδεται από τον ένα "πατριωτικό" ιστο-χώρο στον άλλο με την ίδια ευκολία κι έλλειψη κριτικής ματιάς...
    ...σαν τα σκυλιά του Παβλόφ, με εξαρτημένα αντανακλαστικά...
    Και πώς τυχαίνει να συμπίπτει και να ευνοεί πάντα αυτή η προπαγάνδα τη κεντροδεξιά κυβέρνηση και να αναδύεται όποτε τη χρειάζεται...
    Θα έπρεπε να έχετε λυσσάξει με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού αν ήσασταν ειλικρινείς, αλλά όχι, αρκείστε σε ό,τι σαν ταΐσουν, όταν σας το ταΐσουν...
    Οπότε εκούσια ή ακούσια (ακόμη χειρότερα κατά τη γνώμη μου) συμμετέχετε σ' ένα παιχνίδι στημένο.
    Δεν έχω υψηλές προσδοκίες από τον "πατριωτικό" χώρο, αλλά δεν παύει να με θλίβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακρύ Ποδάρι
    ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη και δημοσιεύσαμε και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν την έβγαλε.
    Όσον αφορά την ουσία, κάπως έτσι ξεκινούν οι μηχανισμοί αυτοί, με συμμετοχή σε κοινά πάνελ και εκδηλώσεις, με κοινή φωτογράφιση και μετά έρχονται τα υπόλοιπα.
    Αν και κινδυνεύω να πέσω στην παγίδα που έχεις πέσει, θα έλεγα η κριτική σου να είναι πιο προσηνής, γιατί άλλως μπορείς να διεκδικήσεις άνετα άλλο τίτλο και από "μακρύ ποδάρι" να γίνεις "μακρύ καλάμι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε άλλο παρά "ασχοληθήκατε με ένα θέμα που απασχόλησε τη κοινή γνώμη".
    Το θέμα αναδύθηκε στα πλαίσια παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογίας, το κάνατε "θέμα για τη κοινή γνώμη" πρώτα για το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ (ακόμα και στα πλαίσια της μαύρης προπαγάνδας, μερικοί δεν μπορούν καν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ α) χρηματοδότησης κόμματος, β) χρηματοδότησης ταξιδιού, γ) Συγ-χρηματοδότησης εκδήλωσης) κι έπειτα η "πένα" σας στράφηκε συγκεκριμένα προς τον δημοσιογράφο που είχε πέσει θύμα της κυβερνητικής λογοκρισίας στη κρατική τηλεόραση (άφησε ο Λιάτσος τα ρεπορτάζ για τη Μαντόνα κι ήρθε να κάνει κουμάντο στην ΕΡΤ), πάλι στα πλαίσια των σκόπιμα αόριστων και αστήρικτων φημών...
    Και πάλι τίθεται το θέμα, αν σαν απασχολούν οι "συνεργασίες", κάθε είδους, δημοσιογράφων της κρατικής (κι όχι μόνο) τηλεόρασης, πώς γίνεται οι "αναμεταδόσεις" σας να είναι τόσο εξαρτημένες, τόσο ενταγμένες στα πλαίσια της κυβερνητικής προπαγάνδας και σκοπιμότητας και να μην πιάνετε στο στόμα σας τα προφανή σκάνδαλα;

    Εγώ στον "πατριωτικό" χώρο δεν ανήκω και δυστυχώς που δίνει κάθε δικαίωμα να τον θεωρώ τσιράκι της καθεστωτικής δεξιάς...με θλίβει όμως γιατί αυτή η εξάρτηση είναι πιο επικίνδυνη για την Ελλάδα από τις ιδεολογικές διαφορές που μπορεί να χωρίζουν διαφορετικές κοινωνικές και πολιτικές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα καλά Μακρύ Ποδάρι
    μπορείς να ανήκεις σε όποιον χώρο θέλεις και να κρίνεις όπως θέλεις τους άλλους.
    Συνέχισε.
    Εμείς δεν ανήουμε σε κανένα χώρο.
    Ανήκει ο καθένας στον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. skal,
    δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί χάνεις το χρόνο σου, με ανθρώπους στον εγκέφαλο των οποίων έχει εμφυτευθεί ειδικό "τσιπ", για να λένε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Αφού το ξέρεις ότι είναι αδύνατο ν`αλλάξεις το λογισμικό σε ένα "τσιπ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.