8/3/13

Γαμώ σας όλους .. Το βίντεο της ομιλίας του Βέλγου βουλευτή Λοράν Λουί στη Βουλή με ελληνικούς υποτίτλους

Σχετική ανάρτηση Γαμώ σας ολους .. Βέλγος βουλευτής Λοράν Λουί στη Βουλή (Βίντεο)

32χρονός Βέλγος βουλευτής μιλώντας στη Βουλή τα λέει έξω απ΄τα δόντια.

Στις 17 Ιανουαρίου, ο 32χρονός Βέλγος βουλευτής Λοράν Λουί, το πιο αμφιλεγόμενο και δαιμονοποιημένο ποτέ εθνικό πολιτικό πρόσωπο, εξηγεί γιατί καταψήφισε τη βελγική υποστήριξη στον πόλεμο στο Μάλι. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: Louis Laurent, ο Βέλγος ανεξάρτητος βουλευτής αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πόλεμο στο Μάλι και προτρέπει τις μαριονέτες του Βελγικού Κοινοβουλίου, τους ηγέτες των κρατών που παίζουν με τις ζωές του κόσμου και σε όσους το παίζουν Δημοκράτες, να πάνε να γαμηθούν!


Εν τω μεταξύ, ο ίδιος εξέφρασε την αηδία και οργή ​​του εναντίον της εγκληματικής εξωτερικής πολιτικής της βελγικής ελίτ και την υπάκουη της στα ξένα οικονομικά συμφέροντα. 
Για πρώτη φορά στο βελγικό κοινοβούλιο, αμφισβήτησε την γνησιότητα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική και τόνισε ότι κανείς πριν απ’ αυτόν δεν τόλμησε να μιλήσει για αυτό το θέμα. 
Υπήρχαν άλλες παρόμοιες δυνατές παρεμβάσεις του ιδίου που αφορούν την ανάγκη να ξανοιχτεί ο φάκελος της υπόθεσης Ντιτρού επειδή βρέθηκε αντιμέτωπος με τις επίσημες εικόνες των μικρών παιδιών θυμάτων του παιδεραστή που διαψεύδουν δραματικά την επίσημη εκδοχή για την αιτία του θανάτου τους. 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.