31/5/13

Καλλισθένης… εν δήμω

Οι εμμονές της Ρεπούση, τα μαθήματα που πρέπει να κάνει ο Μιχαλολιάκος στους βουλευτές του και η επανεμφάνιση της Παπαχρήστου
Picture 0 for Καλλισθένης… εν δήμω
Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ, εμφανίζεται δυσαρεστημένος επειδή η ελληνική κυβέρνηση δεν ψήφισε ακόμη νόμο, που να κολάζει την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Η ελληνική κυβέρνηση σε λίγο θα το πράξει.


Δεν είναι όμως βέβαιο, αν θα επιτρέψει η Ρεπούση να κολάζεται και η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων.  Γι’ αυτό και έστειλε επιστολές σε διάφορους, για να πιέσουν την κυβέρνηση να μη συμπεριλάβει τέτοια διάταξη στο νομοσχέδιο. Η οποία Ρεπούση συνέστησε στους Ποντίους «να αφήσουν την ιστορία ήσυχη».

Μόνον που οι Πόντιοι, έζησαν την ιστορία στο πετσί τους. Η Ρεπούση από τον Τατσόπουλο την έμαθε;

Πάντως, ο Σάββας Καλεντερίδης δημοσίευσε επώνυμο άρθρο, όπου μεταξύ άλλων καταγγέλλει πως υπήρξαν επαφές βουλευτών με τον Τούρκο πρεσβευτή της Αθήνας προ καιρού, γι’ αυτό το θέμα (Όχι των γνωστών μουσουλμάνων, αλλά χριστιανών. Δεν απεκάλυψε ονόματα).

Ο Χατζηοσμάν είναι ο μόνος βουλευτής από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, που δεν υπέγραψε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που υπέβαλαν τα δύο κόμματα προς ψήφιση στην Βουλή. Δεν θεωρεί κι αυτός -όπως η Ρεπούση- ότι υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων. Τουλάχιστον ο Χατζηοσμάν λέγει καθαρά ότι είναι Τούρκος. Μάλιστα, κατά την επίσκεψη του Τούρκου πρεσβευτή στην Θράκη, του κρατούσε την ομπρέλα, μη και βραχεί ο πολυχρονεμένος.

Εκπυρσοκρότησε τυχαία το όπλο του βουλευτή Γρέγου στο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ το παρέδιδε στους αρμοδίους. Δεν υπήρξε τραυματισμός, διότι η σφαίρα βρήκε το δάπεδο. Ίσως πρέπει ο Μιχαλολιάκος να εκπαιδεύει τους βουλευτές και στην σκοποβολή, μη πάνε χαμένες οι σφαίρες.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, Κ. Ζιαζιάς κατήγγειλε ότι στην Θράκη δρουν τουρκικές «παρακρατικές και παραστρατιωτικές μονάδες σε συνεργασία με το προξενείο Κομοτηνής». Το λέμε συνέχεια αυτό, αλλά άλλη βαρύτητα έχει όταν το λέγει ο διατελέσας αρχηγός του Στρατού.

Μήπως οι πολυπράγμονες Δένδιας και Ρουπακιώτης (για Αβραμόπουλο δεν λέγω, έχει άλλες ασχολίες) πρέπει να ρίξουν μια ματιά τι συμβαίνει στην Θράκη: Ο Πάγκαλος, ως υπουργός Εξωτερικών, είχε δηλώσει ότι το Προξενείο Κομοτηνής είναι «φωλιά φιδιού». Κάποιος φαίνεται του τράβηξε το αυτί και το ξέχασε γρήγορα.

Η Βούλα Παπαχρήστου, επανεμφανισθείσα στους στίβους, ρωτήθηκε για το σκαμπίλι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη, και απάντησε: «Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πως άμα προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση».

Ανεφάρμοστος ο αντικαπνιστικός νόμος, αποφαίνεται σε Έκθεσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι περίμενε δηλαδή; Να κόψουν οι Έλληνες το κάπνισμα για να μείνουν άνεργοι οι καπνοπαραγωγοί; Περί κοινωνικής αλληλεγγύης δεν έχει ακούσει το ΚΕΕΛΠΝΟ;

«Να ελέγχονται οι βουλευτές για ναρκωτικά και αλκοόλ, κατά την είσοδό τους στην Βουλή». Ήταν αίτημα της Χρυσής Αυγής που καταψηφίσθηκε. Καλό θα είναι να γίνεται και έλεγχος στο IQ των υποψηφίων, πριν από την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Και όχι μόνο στη Βουλή, αλλ’ ιδιαίτερα στα δημοτικά συμβούλια.

Καλλισθένης
voria

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ, εμφανίζεται δυσαρεστημένος επειδή η ελληνική κυβέρνηση δεν ψήφισε ακόμη νόμο, που να κολάζει την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Η ελληνική κυβέρνηση σε λίγο θα το πράξει"

    _____________________________________

    "Ορθά όλα τ’ άλλα· «πρέπει να ενωθούν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις κατά των εχθρών της δημοκρατίας». Αλλά, γιατί ο κ. Λόντερ καλεί την ελληνική κυβέρνηση «να εφαρμόσει τους ευρωπαϊκούς νόμους» και όχι τους αμερικανικούς; Στο κάτω κάτω της γραφής ο ίδιος είναι Αμερικανός (αξιοσέβαστος πολιτικός με μεγάλη φιλανθρωπική δράση) και τα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου είναι στη Νέα Υόρκη. Γιατί δεν αισθάνεται απογοήτευση και για τη συνεχιζόμενη επί 230 χρόνια αδυναμία των ΗΠΑ να περάσουν κάποιον αντίστοιχο νόμο;

    Προφανώς, γιατί εκεί το Σύνταγμα –που ορίζει ότι «το Κογκρέσο δεν πρέπει να κάνει νόμο που να περιορίζει την ελευθερία του λόγου»– είναι ιερό, ενώ στην Ελλάδα, Σύνταγμα είναι ό,τι καπνίσει στους διάφορους φανφαρολόγους που το κόβουν και το ράβουν στα μέτρα της συγκυρίας. Επιπλέον, ένας τέτοιος νόμος δεν θα περνούσε ποτέ να σταθεί στα ανεξάρτητα αμερικανικά δικαστήρια."


    (Αμερικανικός αντιρατσισμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί υπάρχει η Ελληνική Ιστορική Πραγματικότητα η οποία διαφεύγει απο τον Μέντορα Πάσχο Μανδραβέλη και του εδώ θιασώτες του.Μια ιστορική αναδρομή λοιπόν στην γέννηση του Νεοφασιστικού Κινήματος θα πείσει και τον πέον αδαή.Αρκεί φυσικά να έχει ισχυρό πεπτικό σύστημα να την αντέξει και στοιχειώδη πνευματική ικανότητα να την αντιληφθεί.Ξέρουν λοιπόν πολύ καλά τι πράττουν γιατί έχουν ακτινογραφήσει απόλυτατ ην Ελληνική κοινωνία και δή Ηττημένα μυαλά σαν του Κου πάσχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.