19/5/13

Νέα έκρηξη στην Αντιόχεια

Του Νίκου Στέλγια
Τουλάχιστον 10 νεκροί και 3 τραυματίες
Οι τουρκικές αρχές κάνουν λόγο για παράνομη αποθήκη, όπου υπάρχουν καύσιμα, πετρέλαιο και μαζότ, τα οποία έχουν μεταφερθεί από την Συρία στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν το απόγευμα της Παρασκευής τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στην επαρχία Αντιοχεία της Τουρκίας έλαβε χώρα μια νέα μεγάλη έκρηξη. Η έκρηξη έλαβε χώρα σε μια παράνομη αποθήκη καυσίμων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα έκρηξη έχει αφήσει πίσω της τουλάχιστον 10 νεκρούς και 3 τραυματίες.


Οι τουρκικές αρχές κάνουν λόγο για μια παράνομη αποθήκη, όπου υπάρχουν καύσιμα, πετρέλαιο και μαζότ, τα οποία έχουν μεταφερθεί από την Συρία στην Τουρκία. Η έκρηξη έλαβε χώρα την στιγμή που οι τουρκικές διωκτικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στην αποθήκη. Οι πρώτες μαρτυρίες τονίζουν ότι οι λαθρέμποροι ανατίναξαν την αποθήκη.
Τα τουρκικά μέσα μεταδίδουν την πληροφορία ότι την τελευταία περίοδο, το φαινόμενο της παράνομης μεταφοράς καυσίμων από την Συρία στην Τουρκία έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις της Συρίας εξασφαλίζουν μεγάλα κέρδη από το λαθρεμπόριο καυσίμων με την Τουρκία.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.