29/6/13

Τουρκία: Βρετανός τουρίστας μαχαιρώθηκε 17 φορές επειδή φίλησε μια Τουρκάλα

 Ο 17χρονος Ντουέιν Γουόρντ παραθέριζε στις ακτές του ανατολικού Αιγίου
Τουρκία: Βρετανός τουρίστας μαχαιρώθηκε 17 φορές επειδή φίλησε μια Τουρκάλα
Αριστερά, οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του Ντουέιν Γουόρντ (μεγάλη φωτογραφία), ο Αττίλα Ν. (πάνω) και ο Ισμαίλ Α (κάτω).
Ένας ανήλικος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε, μέσα σε λίγες ώρες, από το μπαρ όπου διασκέδαζε στο κρεβάτι του χειρουργείου. Ο 17χρονος Ντουέιν Γουόρντ βρισκόταν στο παραθεριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας, στο Αιγαίο,  για διακοπές μαζί με τον αδερφό του, Ντάρεν, και τη μητέρα του.
Το βράδυ της Δευτέρας τα δύο αγόρια είπαν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν ο 17χρονος συνάντησε μια νεαρή Τουρκάλα την οποία και «τόλμησε» να φιλήσει.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Ντάρεν γύρισε πρώτος στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, περιμένοντας να γυρίσει ο αδελφός του. Βλέποντας πως αργεί πολύ, αποφάσισε να τον αναζητήσει και τον βρήκε λίγο μετά γυμνό και μαχαιρωμένο στο γειτονικό κήπο ενός οικήματος. Ο νεαρός, που έφερε 17 μαχαιριές στον λαιμό, τον θώρακα, την πλάτη, τη βουβωνική χώρα και τα πόδια, καθώς και πολλά κοψίματα από ξυράφι στα χέρια, κατέληξε να χαροπαλεύει σε νοσοκομείο. Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την κατάστασή του και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Διασκέδαζα στο μπαρ. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα και τη φίλησα. Στη συνέχεια κάποιος με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα», ήταν τα ελάχιστα που κατάφερε και δήλωσε στους Τούρκους αστυνομικούς ο 17χρονος.

Η αστυνομία εξέτασε υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν γύρω από το ξενοδοχείο και κατέγραψαν την επίθεση. Φαίνεται ο 17χρονος να περπατά ενώ δύο νεαροί άνδρες τον παρακολουθούν και στη συνέχεια του επιτίθενται από πίσω χωρίς αυτός να το περιμένει.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη δύο Τούρκων οι οποίοι και θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση, του 26χρονου Αττίλα Ν. και του 24χρονου Ισμαίλ Α. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχαν συγγενική ή φιλική σχέση με την νεαρή κοπέλα που φίλησε ο Γουόρντ.

ΤΟ ΒΗΜΑ

3 σχόλια:

  1. «Τι ευτυχία να είσαι Τούρκος πλιατσικολόγος»Με τον Σάββα Πέτρου
    ..Αυτοί είναι οι Τούρκοι που θέλουν να μπουν στην Ε.Ε. Μερικοί ημέτεροι έχουν μολυνθεί στην ιδέα ότι ο καλός ισλαμοδημοκράτης Ερντογάν είναι καλύτερος των κεμαλιστών. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο οι διάφοροι εθνομηδενιστές μετατράπηκαν σε κράχτες της νεο-οθωμανικής εθελοδουλίας και έχουν ταχθεί, στη σταυροφορία των Άγγλων, σημαιοφόροι για να καταστεί η Τουρκία πλήρες μέλος της Ε.Ε. Η Τουρκία και το παράνομο τ/κ καθεστώς από το 1974 μέχρι σήμερα προβαίνουν καθημερινά σε «cabulcu» και λυμαίνονται τις περιουσίες των Ελληνοκύπριων. Λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν την πολιτιστική κληρονομιά, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Επιδιώκουν την αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα της κατεχόμενης Κύπρου και τον βιασμό της ιστορίας. Στα σχολεία διδάσκονται ότι η Ελληνιστική περίοδος σε Κύπρο, Ιωνία, Μικρά Ασία και Πόντο διήρκεσε μόλις πέντε χρόνια.
    ΣΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολή Νικολή καπετάνιε ντερτιλή
    μια και ήρθες απ’ τα ξένα
    για μολόγα μου και μένα
    πόσο πάει το φιλί
    πόσο πάει το φιλί στη Δύση στην Ανατολή

    Στην Αθήνα είναι φθηνό
    και το παίρνεις μάνι μάνι
    μα στην Κρήτη και στη Μάνη
    το πληρώνεις με στεφάνι


    Εμ δεν τον ρώταγαν και για την Τουρκία, όπου φαίνεται ότι το πληρώνεις με μαχαιριές!

    ΥΓ: Οι στοίχοι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το είχανε σκεφτεί φαίνεται να πάρουν πληροφορίες!
    Ας τα δούνε τώρα..
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.