28/6/13

Κυβέρνηση η γονική παροχή;


4 σχόλια:

  1. Ερχεται η ωρα τους. Μια εκλογη δρομος μακρυα τους εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι οι κλωνοι(γιατι περι κλωνων προκειται και οχι γονων) θα μας φερουν και την Καρτα Του Πολιτη...ξερετε, αυτη που λενε και αυτοι εκει στο Αγιο Ορος, εκεινοι οι γραφικοι ασκητες μωρε, ναι, εκεινοι οι αιωνες πισω κληρικοι που βλεπουν αιωνες μπροστα απο μας....? Ο κλωνος του βρυκολακα-υπεραιωνοβιου-γερμανοτσολια θα μας την κανει την ζημια, αφου πεταξει ολους τους δημοσιους στο δρομο(βλ. ΕΡΤ ετσι απλα κλεισιμο εν μια νυκτι)χωρις καμια προειδοποιηση 'η συμβιβασμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικά η Φώφη Γεννηματά της οποίας η δραστηριότητα υπήρξε πάντα ... μηδενική, εντυπωσιάζει με την παρουσία της ως υφυπουργός στο ΥΕΘΑ!

    Πάντα ανρωτιέμαι πως ξαφνικά βρέθηκε, - αυτή η κόρη του λιτού και πτωχού Γιώργου Γεννηματά που διέμενε με την μακαρίτισα σύζυγό του σε ένα υμιυπόγειο διάρι -, να έχει βίλλα στην Γλυφάδα.

    Σε εκείνη την βίλλα που έκανε ένα τρομερό πάρτυ, στο οποίο είχε τότε παρευρεθεί καλεσμένος της Φώφης και ο ..... πρίγκηψ Νικόλαος ...., ο οποίος αποθανατίστηκε (υπάρχει σχετική φωτογραφία του) να "ρίχνει" μερικές "ζεϊμπεκιές" .....!!

    Όπως φαίνεται, όλοι τους, μας "δουλεύουν" κανονικά ....!


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είναι οι νέοι μας;Πού είναι οι νέοι άνθρωποι αυτής της Χώρας να βγουν στους δρόμους,δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες,να βροντοφωνάξουν την αγανάχτησή τους,την αηδία τους,το τέλος της αντοχής και της ανοχής τους;
    Τους κατάπιαν το facebook και το twitter,φαίνεται.Τα "εργαλεία" που κάνουν θραύση στη συνεννόηση για διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες στην Τουρκία τη Βραζιλία και αλλού,εδώ τάχουν για τη συνεννόηση του φραπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.