31/8/13

Τουρκικές ειρωνίες για τα «ληγμένα»

Με άκρως ειρωνικό τρόπο σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα Milliyet την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να βάλει από 1η Σεπτεμβρίου στα ράφια τα τρόφιμα «περιορισμένης διατηρησιμότητας».
Τουρκικές ειρωνίες για τα «ληγμένα»
Με τίτλο «η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της», η εφημερίδα Milliyet ενημερώνει τους αναγνώστες της για την εφαρμογή του νέου μέτρου στην Ελλάδα, εξηγώντας ότι η χρήση των προϊόντων μπορεί να παραταθεί μέχρι και τρεις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης τους.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση και προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μια απ' αυτές τις λύσεις είναι πως τα σουπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα στα οποία θα έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα μπορούν να πωλούνται φθηνότερα. Έτσι η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι των σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης».

ΕΘΝΟΣ

4 σχόλια:


  1. Μηδενι συμφοραν ονειδησεις, κοινη γαρ η τυχη και το μελλον αορατον"
    Ισοκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορθόν, αλλά αυτοί δεν νογάνε από τέτοια..
    Μας παραμονεύουν με το ντουφέκι για να μας βρούνε πού χωλαίνουμε.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ τρώγαμε τα ληγμένα περί ελληνοτουρκικής φιλίας τόσα χρόνια που περιείχαν πολύ περισσότερους κινδύνους,αυτά θα μας πειράξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τούρκοι μας φταίνε? Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο γείτονας μας?
    Οι Τούρκοι πολύ καλά κάνουν γιατί Τούρκοι είναι!
    "Μαζί τα φάγαμε"...αλλοί τους αστακούς κι άλλοι τα ληγμένα.
    Δώσεεεε στον λαό! Στα ληγμένα τρόφιμα θα κολλήσουμε? Εδώ και πόσα χρόνια τον ταϊζουμε ληγμένη δημοκρατία και ληγμένο εθνικό όραμα.
    Σερβισισμένα όλα μαζί με μια σάλτσα ψευτοδιανόησης της "γέννησης ενός Έθνους", του "συνωστισμού", του "ρεαλισμού με εκπαιδευτικό ρόλο του πολιτικού", των "ευχαριστώ" για την Εθνική ταπείνωση, των χρημάτων που υπήρχαν αλλά στη πορεία χάθηκαν και ο κακός ο λύκος και μας τα έδωσε δάνειο με επιτόκιο και πόσων άλλων ακόμα!
    Δώσεεε

    http://www.youtube.com/watch?v=JX3dPFNDwF0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.