29/8/13

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ζητούν την παρέμβαση Παπούλια - Σαμαρά, στο Σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και την προκλητική ασυλία του Γεωργίου

Πόπη Σουφλή
ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ  ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Προέδρου της Βουλής, ζητούν με ανοιχτή επιστολή τους που εστάλη και στα attikanea για την ωμή παρέμβαση του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου, την οποία χαρακτηρίζουν "ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ", στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν την... "αρχειοθέτηση της δίωξης του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου"

Υπενθυμίζουμε ότι με το πόρισμα - κόλαφο των πρώην Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στον Ανδρέα Γεωργίου.

Υπενθυμίζουμε επίσης, την πανελλήνια οργή που προκάλεσε το πόρισμα της ανακρίτριας Ελένης Παιδιαδίτη, που... αθωώνει τον Γεωργίου, ακυρώνοντας στην ουσία των πόρισμα των δυο έντιμων Εισαγγελέων και τις παρεμβάσεις θεσμικών παραγόντων στην Δικαιοσύνη, για το κατάπτυστο πόρισμα της ανακρίτριας.

Με την κατωτέρω ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, οι κ.κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, αποκαλύπτουν στην Διεθνή Κοινή Γνώμη τον βρώμικο ρόλο του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου.

Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες.

Αυτοί που με δόλιο τρόπο επεργάστηκαν την είσοδο του ΔΝΤ στην Ελλάδα και την καταστροφή της, θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσουν...

Και θα πληρώσουν ακριβά.

Πόπη Σουφλή




ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Ζωής Γεωργαντά και Νίκου Λογοθέτη τέως Μέλους και τέως Αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Η σκανδαλώδης παρέμβαση του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου (ISI)στην Ελληνική κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για την αρχειοθέτηση της δίωξης Ανδρέα Γεωργίου, προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Με το προσβλητικό και σκανδαλώδες θέμα ‘Εισβολή της Δικαιοσύνης στην διαδικασία της στατιστικής παραγωγής των επίσημων στατιστικών’ ξεκίνησε το 59ο διεθνές συνέδριό του το ISI στο Χονγκ Κογκ (26 - 29 Αυγούστου 2013).

Η προγραμματισμένη παραπλάνηση των Συνέδρων επιστημόνων με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας και των επιστημόνων της ΑΠΑΙΤΕΙ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να σταματήσει ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ η χωρίς αρχές αβάσιμη υπεράσπιση του Γεωργίου και όσων επεξεργάστηκαν τις στατιστικές αλχημείες του δημοσίου χρέους και ελλείμματος με σκοπό την μόνιμη κατακυρίευση της χώρας μας από ξένες Δυνάμεις απομύζησης του πλούτου της Ελλάδας μας και των συμπολιτών και συμπατριωτών μας.

Καταδικάζουμε το ISI:

· για την απόλυτη μονομέρειά του,

· την προκατάληψη στην κρίση του,

· την αντιεπιστημονική υποστήριξη του Γεωργίου με απλή διαβεβαίωση και όχι στην βάση επιστημονικά θεμελιωμένων θέσεων,

· την ανήθικη συνεχή παρέμβασή του στα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας,

· την εκ προθέσεως απόκρυψη των δικών μας επιστημονικά θεμελιωμένων θέσεων τις οποίες τους είχαμε στείλει όταν διαπιστώσαμε ότι απέστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό της χώρας μας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων πιέζοντάς τους να κλείσουν την ποινική δίωξη του Γεωργίου

Σημειώνουμε ότι τους έχουμε διαμηνύσει τα εξής:

· Οι επικεφαλής των Στατιστικών Υπηρεσιών, όπως η ΕΛΣΤΑΤ, δεν έχουν ασυλία, αλλά υπάγονται στον νόμο, όπως όλοι οι εργαζόμενοι.

· Ο κ. Γεωργίου και οι συγκατηγορούμενοί του έχουν συμφέρον να υποστηρίξουν την αθωότητά τους ενώπιον του νόμου, αλλιώς το όνομά τους θα παραμείνει λερωμένο όπως θα παραμείνει λερωμένο και το όνομα όλων αυτών που βρίσκονται στην πυραμίδα των Ευρωπαϊκών στατιστικών και της Eurostat που προσπαθούν να τον αθωώσουν με απλή βεβαίωση.

· Μετά από πολλά χρόνια που η Eurostat έκανε «τα στραβά μάτια» στο κρύψιμο χρεών και ελλειμμάτων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών-μελών με την χρησιμοποίηση της δημιουργικής λογιστικής, στο πανικό τους με την οικονομική κρίση οι γραφειοκράτες της Eurostat χρησιμοποίησαν τον Γεωργίου για να διογκώσει ψευδώς το χρέος και το έλλειμμα του πειραματόζωου που λέγεται Ελλάδα και να οδηγήσουν την χώρα μας στο κρεβάτι του Προκρούστη.

· Το ότι δεν κληθήκαμε, όπως ο κ. Γεωργίου, από το ISI για να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, έχει κηλιδώσει το όνομα του Ινστιτούτου αυτού διότι έτσι αποδεικνύεται η προκατάληψή του και η έλλειψη αντικειμενικότητάς του. Αλλά το όνομα του ISI είναι ήδη υπό σοβαρή αμφισβήτηση και λόγω του γεγονότος ότι ο Μόνιμος Εκπρόσωπος της Eurostat στην ΕΛΣΤΑΤ, κ. Χάλγκριμουρ Σνόρρασον, είναι ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρος του ISI, οι δε πιεστικές επιστολές προς την Ελληνική κυβέρνηση είναι σχεδόν αντιγραφή των παραπλανητικών και γεμάτων από ανακρίβειες επιστολών προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και συνεντεύξεων, του Γενικού Διευθυντού της Eurostat, κ. Ράντερμάχερ, που είναι απόλυτα συνυπεύθυνος για την ψευδή διόγκωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας.

· Ο κ. Η.Snorrason δεν ενήργησε με αμεροληψία κατά τη διάρκεια του 2010-2011, όταν το 7-Μελές Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ ήταν σε πλήρες νομικό καθεστώς. Αντίθετα, η αντιεπαγγελματική στάση του κορυφώθηκε με τη σχεδίασή του και τις μεθοδεύσεις του να βοηθήσει τον κ. Γεωργίου και τον κ. Radermacher για την κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ και ως εκ τούτου να θέσει τέλος στην ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, μετατρέποντάς την σε Ενός-Προσώπου-Αρχή, ένα μοναδικό φαινόμενο τουλάχιστον στην Ευρώπη.

·Αν ο κ. Γεωργίου και όσοι τον υποστηρίζουν είναι βέβαιοι για την αθωότητά του, δεν χρειάζεται να φοβούνται τόσο πολύ τον νόμο, τους προσκαλούμε δε να προσέλθουν ενώπιον μας για να μας δικαιολογήσουν επιστημονικά τις θέσεις τους, αντί να μαζεύουν υπογραφές από άσχετα διεθνή πρόσωπα για να στηρίξουν το στατιστικό έγκλημα κατά της χώρας μας, και αντί να απειλούν για επιβολή κυρώσεων κατά των Στατιστικών επιστημόνων οι οποίοι δημοκρατικά εκφράζουν την επιστημονική τους άποψη για τα στατιστικά στοιχεία που έχει εγκρίνει ο Γενικός Διευθυντής της EUROSTAT ο οποίος δεν λογοδοτεί ποτέ και σε κανέναν.

Αν οι κκ Γεωργίου και Radermacher αρνηθούν την ανωτέρω πρόσκληση-πρόκληση, μπορούμε να εξάγουμε δικά μας λογικά συμπεράσματα για το ρόλο τους στην δημιουργία της εφιαλτικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, και σε αυτή την περίπτωση, μια «Εισβολή της Δικαιοσύνης» φαίνεται να είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Γεωργίου, που ήδη τελεί υπό την κατηγορία του κακουργήματος για ψευδή βεβαίωση σε βάρος της χώρας μας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, αυτήν την εποχή καλείται προς απολογία από τις Δικαστικές Αρχές και για δύο άλλες κατηγορίες, συγκεκριμένα για: (α) παρότρυνση του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ να διαπράξει το έγκλημα της ψευδορκίας, και (β) προσπάθεια πρόκλησης παράνομης βίας κατά του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ.

Μήπως το ISI «πιστεύει» ότι πρόκειται και πάλι για μια πρόσθετη ‘εισβολή της Δικαστικής εξουσίας’;

Ζωή Γεωργαντά

τ-Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ
Νικόλαος Λογοθέτης

τ-Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

 
http://attikanea.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9916.html

1 σχόλιο:

  1. Έχει στηθεί τόσο τέλεια το παιχνίδι της χρεοκοπίας της Ελλάδας, που ο ένας ή δύο τίμιοι που θα βγουν και θα ξεσκεπάσουν τους συντελεστές της προδοσίας, θα βαπτιστούν γραφικοί, συνομωσιολόγοι, φαντασιόπληκτοι κ.λ.π.
    Δεν πιστεύω ότι θα δικαστεί κανένας από αυτούς που συνειδητά οδήγησαν και οδηγούν την πατρίδα μας στην καταστροφή.
    Εδώ φαίνεται καθαρά ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι κατευθυνόμενη.
    Μόνο με το νόμο του Λυντς θα μπορούσε να τους επιβληθεί κάποια τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.