27/9/13

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Καλεντερίδη "Δημοκρατία, το Πολίτευμα που Περιμέναμε", στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση
Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, οι Εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ και το Περιοδικό "Άμυνα και Διπλωματία" σας καλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Σταύρου Σ. Καλεντερίδη "Δημοκρατία, το Πολίτευμα που Περιμέναμε", το οποίο αποτελεί μια νέα και εξαιρετικά συνταγματική και πολιτειακή πρόταση.
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 19:30, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφές και οι (με αλφαβητική σειρά):
Σάββας Αναστασιάδης, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
Ζήσης Παπαδημητρίου, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
Παντελής Σαββίδης, Δημοσιογράφος
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
 Το βιβλίο θα διατίθεται στο χώρο της εκδήλωσης.



1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι ολόψυχα αυτό το εξιέπαινο εγχείρημα του Σταύρου να μην ήρθε πολύ αργά.

    Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να προμηθευτούν το βιβλίο αυτό,ειδικά σε όσους έχουν την απορία ΠΩΣ θα μπορούσε να αλλάξει η πολιτική κατάσταση της χώρας μας προς το πολύ καλύτερο,και φυσικά να κατανοήσει τα αίτια της συμφοράς μας.

    Δίχως καμία πρόθεση να κάνω διαφήμιση στο βιβλίο,για να κάνει απλά πωλήσεις,το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους σας,και εννοείται φυσικά ότι το έχω διαβάσει και μελετήσει και εγώ.

    Οπωσδήποτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης,κάτι το οποίο τονίζει και ο ίδιος ο συγγραφέας,αλλά αλλίμονο,αυτό πραγματεύεται το βιβλίο.

    Είναι βέβαιο κατά την άποψη μου ότι αποτελεί μια πολύ καλή βάση για να ξεκινήσει ο όποιος δημόσιος διάλογος για ένα υγιές πολιτικό σύστημα μέσω μιας αναγκαίας όσο ποτέ πολιτειακής αλλαγής.

    Τα συγχαρητήρια μου στον Σταύρο Καλεντερίδη αλλά και στον πατέρα του Σάββα που μεγάλωσε ένα παιδί με τέτοια παιδεία.

    Επίσης,θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους του ιστολογίου να επιχειρήσουν να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο Δημοκρατία Ιδεών και να πάρουν μέρος,ενεργά,στη διαμόρφωση μιας νέας πολιτικής αντίληψης στη χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.