29/10/13

«Κολακεύουμε ατυχώς τη Θεσσαλονίκη» - Την κατάργηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ζήτησε ο Θ.Πάγκαλος

Την κατάργηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ζήτησε ο Θ.Πάγκαλος
Αθήνα: Για όλους και για όλα μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Mega ο Θ.Πάγκαλος, ενώ με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τόνισε την ανάγκη να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, αλλά και η στρατιωτική της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε η μόνη χώρα όπου συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να κολακεύσουμε κατά τρόπο ατυχή τη Θεσσαλονίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τις μαθητικές παρελάσεις είπε ότι «είναι εντελώς απαράδεκτό να δίνουμε στα παιδιά στοιχεία στρατιωτικής εκπαίδευσης σαν υποχρέωση γενική», προτείνοντας αντί των παρελάσεων στα σχολεία να γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως θεατρικά έργα, συζητήσεις, διαλέξεις.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον περιφερειάρχη Απ.Τζιτζικώσα, ο κ. Πάγκαλος του συνέστησε «εντελώς φιλικά» μετά το τέλος των τελετών σήμερα να παραιτηθεί.

Χαρακτήρισε «βλακεία και ηλιθιότητα» τον παραλληλισμό ΠΑΣΟΚ-Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, ο περιφερειάρχης όφειλε με το που έλαβε την εγκύκλιο στα χέρια του και προτού προσκαλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις, να καλέσει τα κόμματα, να πει ότι το ζήτημα τον ξεπερνά και να συζητήσουν από κοινού το τι πρέπει να γίνει.

Newsroom ΔΟΛ

4 σχόλια:

  1. η προσωποποίηση της αποτυχίας μίλησε (πάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποψη μου είναι οτι πρέπει να καταργηθεί η αναφορά σε παπαρολογίες αποτυχημένων παχύδερμων πρώην και νύν υπουργών και νομίζω οτι συμφωνεί η πλειοψηφία των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "άνθρωπος" αυτός είναι επικίνδυνος.

    Η ανοησία και μεγαλοστομία του, κάνουν ζημιά. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι συνεχώς κατηγορεί την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, όπως και ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.