28/11/13

Χρυσοχοΐδης: Περήφανος που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί

xrisoxoidis_02
«Νιώθω πιο Έλληνας», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας πριν από λίγο στη Βουλή στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για την κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα.

Είχαν προηγηθεί φραστικές επιθέσεις από τον βουλευτή ότι η σημερινή κυβέρνηση και οι προηγούμενες ενισχύουν τους αλλόφυλους ισλαμιστές και αποδομούν το έθνος. «Εμένα προσωπικά, την οικογένεια μου, που είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας, με καμένα σπίτια με καμένες εκκλησιές, μου κάνει τιμή που απαντάω σήμερα σε εσάς και που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους με ένα μόνο κριτήριο. Αν σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα και τον συνάνθρωπο τους ή αν είναι παράνομοι. Τίποτε άλλο. Και δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε Πόντιους, Εβραίους, Αρμένιους, Βουδιστές, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους. Και είμαι περήφανος γιατί όταν απαντώ έτσι νιώθω πιο Έλληνας. Ότι εκφράζω τον πολιτισμό και τις αξίες του τόπου. Είστε λάθος κύριε Παναγιώταρε μιλάτε άμυαλα και πράττετε άστοχα» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών θυμίζοντας ότι η Βουλή εδώ και 8 χρόνια έχει ψηφίσει νόμο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα διότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που δεν διαθέτει λατρευτικό χώρο για τους μουσουλμάνους.

Σχολιάζοντας το λόγο της Χρυσής Αυγής, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι «το παραλήρημα αυτό δεν έχει να κάνει με τα πραγματικά αισθήματα του ελληνικού λαού και τις ανάγκες της κοινωνίας. Ένα παραλήρημα εθνικιστικό που καλλιεργεί μίσος και διαχωρισμούς, για μια Ελλάδα που δεν υπήρξε».

Απευθύνθηκε μάλιστα στον κ. Παναγιώταρο λέγοντας: «Εσείς λέτε όχι τζαμί. Κάποιοι άλλοι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου λένε να κάνουνε την Αγιά Σοφιά τζαμί. Πουλάτε μίσος και εσείς και εκείνοι. Για να μαζεύετε μίσος για να στενέψετε τον κόσμο, να στίβετε τις ψυχές των πιο ταλαιπωρημένων ανθρώπων. Η δική σας Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ. Και όταν υπήρξε συνοδεύτηκε από καταστροφές. Αυτός ο τόπος δεν έχει ανάγκη και δεν φοβάται το διαφορετικό. Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς και το έθνος διατήρησε αιώνων πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από το παραλήρημα σας ούτε από τον εθνικισμό σας ούτε από το μίσος που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Μια κατηγορία υπάρχει. Αυτοί που σέβονται τους νόμους και οι άλλοι που βλάπτουν την κοινωνία».

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μπερδεύοντας το μικρό όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (σ.σ. τον αποκάλεσε Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη), έκανε χρήση μιας ιστορικής φράσης. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» είπε ο κ. Παναγιώταρος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι θα κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα την ίδια ώρα που μένει ημιτελής η Μητρόπολη, μετά τους σεισμούς, αλλά και η εκκλησία στην Αγίου Κωνσταντίνου και την ίδια ώρα που η Τουρκία λέει πως θα κάνει μουσείο και τζαμί την Αγία Σοφία.

http://ysterografa.gr/politics/xrysoxoidis-perifanos-poy-epi-ypoyrgias-moy-ginetai-to-tzami?utm_source=Newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=sent_20131128_935

11 σχόλια:

  1. It doesn't surprised at all. I would be more surprised if the collapsed roof of Akrotiri was replaced in 1 yr and not in 8, but who cares for Greece's first global naval empire?

    We need a Mossad for those who get it....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΑ και ο κύριος υπουργός αγγίζουν τα όρια της γελοιότητος ! Και οι δύο.Θα έλεγα αυτή τη στιγμή ότι όλο το πολιτικό φάσμα αγγίζει τα όρια της γελοιότητας σε μία επικίνδυνη για την Ελλάδα περιόδο.Εχθές στην ψηφοφορία για τα φάρμακα π.χ. η ΧΑ γιατί απεχώρησε ? Συμφωνεί με την παραχώρηση των φαρμάκων σε γερμανοισραηλινή εταιρία ?Γιατί δεν έκατσε να ψηφίσει ΟΧΙ ! Επίσης το ίδιο έπραξε και ο Καμμένος. Ύποπτα πράγματα από δύο πατριωτικές παρατάξεις κατά δήλωση τους.Για το ΠΑΣΟΚ δε λέμε.Οι άνθρωποι είναι στον κόσμο ή κάνουν ότι είναι στο κόσμο τους...
    Για το τζαμί εγώ προτείνω να πάμε να σφάξουμε ένα γουρούνι στο σημείο που υπεδείχθη όπως έκαναν οι Ολλανδοί να γλιτώσουμε μία και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαστε ο,τι ψηφιζουμε και κανουμε ο,τι ακριβως σκοπευουμε να ψηφισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή είναι η Ελλάδα. Το είχε πει και ο Σημίτης. Αυτή είναι η Ελλάδα. Διοικείται από άτομα που έπρεπε να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σπίτι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Σημίτης αγαπητέ φίλε είχε γράψει και ένα βιβλίο στο οποίο έλεγε ότι πρέπει να πλήξουμε την Ελλάδα στην παράδοση της και στην ορθοδοξία τη δεκαετία του 1990.Ως άλλος Κίσσινγκερ παναθέ μα τον.

    ΥΓ : Είδα πριν από λίγο μία ανακοίνωση της ΧΑ στο σάιτ της στην οποία λέει ότι απεχώρησε από την συζήτηση για τα φάρμακα λόγω της διώξεως των βουλευτών της και όχι επειδή συμφωνεί με την τροπολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσοχοϊδη ούτε να χωρίσεις ούτε να ενώσεις ανθρώπους σου ζήτησε κανείς.
    Να τιμήσεις τη φυλή των Ελλήνων με τις πράξεις σου και όχι να τους εξομοιώνεις με τα φασιστοειδή τουρκομογγόλα.
    Χμμμ Μικρασιάτης και Πόντιος είσαι ε;
    Bέβαια άλλα ακούγονται εδώ και καιρό στη Βέροια αλλά επειδή σέβομαι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ότι πεις μεγάλε.Να σεβαστείς όμως και εσύ εμάς εντάξει;
    Γιατί από θράσος έχεις απίστευτο.Βρε οι μουσουλμάνοι είναι αυτοί που 1οι βρωντοφωνάζουν ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Καλά για το αν είναι παράνομοι ή όχι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών απλά γελάω πικρά.

    "...Εχθές στην ψηφοφορία για τα φάρμακα π.χ. η ΧΑ γιατί απεχώρησε ?..."
    Έχουν βγάλει ανακοίνωση βρε παιδιά επί του θέματος μαζί με άρθρο που μοιράστηκε σε 100νταδες ιστολόγια.Ότι είπε ο "Όλα για όλα"

    Υ.Γ.Ψηφίζοντας Ν.Δ. παίρνετε δώρο βενιζέλο, χρυσοχοίδη και το αντίστροφο βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα χρυσοχοιδη εχε χαρη που εχεις να αντιμετωπισεις τους αγραμματους πανιβλακες τα γερμανοτουβλα της χρυσαυγης και μπορεις και κανεις μαγκιες....

    αν ειχες απεναντι σου γνησιους εθνικιστες θα σε ειχαν κανει σκονη.... πολυ ανετα θα σε ειχαν κατεξεφτελισει....και σενα και ολη την γελοια τσοχατζοπουλικη σοβιετικη πλουτοκρατικη παραταξη σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς φίλτατε θα θεωρείς πανύβλακες και περίπου 5.000.000 Ελλήνων εν δυνάμει ψηφοφόρων της Χ.Α. εκτός βεβαίως βεβαίως το 1.500.000 εθνικιστών της Χ.Α.

    Και εξηγούμαι πολύ απλά και σύντομα:
    Ούτε καν το 20% των Ελλήνων ανω των 25 ετών δεν έχει τελειώσει ανώτατη εκπαίδευση(αει, τει).
    Μάλιστα το μεγαλύτερο % των πατεράδων μας,παπούδων μας, θείων μας δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν παρα μόνο το δημοτικό ενώ μικρό σχετικά είναι και το % όσων τελείωσαν γυμνάσιο και ακόμα μικρότερο το % όσων τελείωσαν λύκειο ή κάποια μεταλυκειακή εκπαίδευση.

    Δεν τα λέω εγώ αλλά έρευνες εκπαιδευτικών ινστιτούτων.
    Άρα να μην απορείτε που πολλοί Έλληνες για διάφορους λόγους έμειναν "πανύβλακες" όταν ακούν για...αγράμματους χρυσαυγίτες θολώνουν ακόμα περισσότερο, το παίρνουν προσωπικά και σαν δική τους προσβολή μιας και δε φταίγαν αυτοί που στις περισσότερες περιπτώσεις τελείωσαν-αν τελείωσαν-με το ζόρι ένα γυμνάσιο(μιλάω για το παλιό εξατάξιο).

    Άλλο ένα μπουμεραγκ που γυρίζει κύριως στους αριστεροθολοκουλτουριαρέους των βορείων προαστείων και της δεξιάς τσέπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρυσοχοιδη μαλλον τα παιρνεις απο τους τουρκους
    Εισαι ποντιος και αγνοεις τις γενοκτονιες; πολυ περιεργο.
    τουρκοφιλε προσκυνημενε θα το πληρωσεις δεοντως. Σε σιχαινομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες βράδυ, παρακολούθησα ένα μέρος μόνο της συνεντεύξεως που έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Γ. Τράγκα.

    Έλεγε ότι, ενώ είναι φύσει φιλελεύθερος και είχε αρχικά τοποθετηθεί υπέρ της ανέγερσης τζαμιού, τώρα που βλέπει τις σφαγές των Χριστιανών στα ισλαμικά κράτη, την απαγόρευση ανέγερσης ναών άλλων θρησκειών σ' αυτά, ακόμη και την απαγόρευση εισόδου στην χώρα ιερέων με ράσα, για να μην μιλήσουμε για την απόλυτη απαγόρευση άλλων θρησκευτικών συμβόλων (Σταυρού κλπ), είναι πολύ επιφυλακτικός.

    Χαρακτηριστικά είπε ότι "δεν ξέρω πού τελικά το πάνε".


    @ Όλα για όλα

    Δεν έχω υπ' όψιν μου το βιβλίο του Σημίτη που αναφέρεις, αλλά θα μ' ενδιέφερε να το διαβάσω. Μήπως μπορείς να μού δώσεις τον τίτλο, ή έστω κάποια αναφορά σ' αυτό, ώστε να το ψάξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπίζω να ξυπνήσει και η Δύση κάποτε. Αυτή που θεωρεί δική της την Αναγέννηση, κτίζει σήμερα τόπους λατρείας σε φονταμενταλιστές που δεν σεβάστηκαν ποτέ ούτε τις θρησκευτικές ανάγκες ούτε τις πολιτιστικές όλων των λαών που κατάκτησαν, γενοκτόνησαν και τσάκισαν.

    Ο Χρυσαυγίτης που μιλάει, αυτός είναι Χρυσαυγίτης και όχι ο Κασιδιάρης, θα έπρεπε να ντρέπεται και να φοβάται το αίμα των προγόνων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.