31/12/13

Ιστορική μέρα! Για πρώτη φορά οι μίζες στην αντίστροφη κατεύθυνση!

Ποσό άνω των 7 εκατ. ευρώ επέστρεψε στο Δημόσιο ο Αντ. Κάντας

Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε πως ήδη έχει κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος ποσό 7,039 εκατ. ευρώ, που αποτελεί προϊόν εγκληματικών ενεργειών κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Ποσό άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ επέστρεψε στο Δημόσιο ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλιστικών Αντώνης Κάντας, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, κάτι που επιβεβαιώνουν και πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ.
Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι κ.κ. Μαντζουράνης και Μπίσιας:
«Η σημερινή επιστροφή στο Ελληνικό Δημόσιο των πρώτων 7.500.000.- € επιβεβαιώνει εμπράκτως τη δέσμευση που ανέλαβε ο κ. Κάντας να συνδράμει με κάθε τρόπο στο έργο της δικαιοσύνης, αποτελεί αδιάψευστη υλοποίηση των προθέσεων του για άμεση επανόρθωση και απόδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ακολουθήσει εντός των επομένων ημερών η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων από το εξωτερικό».
Λίγο αργότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε πως ήδη έχει κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος ποσό 7,039 εκατ. ευρώ, που αποτελεί προϊόν εγκληματικών ενεργειών κατά του Ελληνικού Δημοσίου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Με απόφαση της Κυβέρνησης, το ποσό αυτό θα διατεθεί για τις ανάγκες του χώρου της υγείας και της παιδείας.

3 σχόλια:

  1. Και με τις διάφορες λίστες που ιπτανται από εδώ και από εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν βγαίνει ολόκληρος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, για να αναγγείλει ότι, από τον πακτωλό το κλεμμένων (αδύνατον να υπολογίσομε πόσα!), επιστρέφουν αισίως ... 7 εκατομμύρια ευρώ, άραγε αντιλαμβάνεται το πόσο γελοίος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι θέλουν να μας περάσουν στα πονηρά;
    Ότι όποιος έχει κλέψει ΑΝ δεν τον πιάσουν καλοφάγωτα και στην υγεία των κοροιδων Ελλήνων.
    ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ όμως , ε τότε αν τα επιστρέψει ούτε γάτα ούτε ζημιά ε;
    Μα καλά νομίζουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ακόμα γίδια;

    Αμα δε δούμε ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ για όλους τους πολιτικούς, τα μεγαλοστελέχη του δημοσίου καθώς και τους υπαλληλάκους το δημοσίου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να "φάμε παπά" με 5-6 προφυλακίσεις ενός ακη ή ενός παπαγεωργίου.

    "Και όταν λέμε ισόβια ενοούμε ισόβια".Αυτό θα ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι επιλεκτικά.Όσο πιο πολύ αργείτε να το καταλάβετε τόσο όλοι σας θα τίθεστε εκτός βουλής.
    Ηδη πασοκ, δημαρ, κκε, ανελ θα βγάλουν δε θα βγάλουν από 1 ευρωβουλευτή.(4,3% είναι το όριο και όχι 3% όπως στις εθνικές σωστά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.