20/1/14

Η Τουρκία μετατρέπεται στο Πακιστάν της περιοχής; 7 φορτηγά TIR της ΜΙΤ γεμάτα όπλα και πυρομαχικά για τρομοκράτες στα Άδανα!

Σχετικό άρθρο: Επιτέλους πιάστηκαν στα πράσα: Ντοκουμέντα για την ανάμειξη της τουρκικής κυβέρνησης στην Ισλαμική τρομοκρατία!
Μετά το φίασκο της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο αναφερθήκαεμ διεξοδικά με ...διευθύνσεις και ονόματα στο σχετικό μας άρθρο, μια καινούργια περίπτωση μεταφοράς όπλων και πυρομαχικών στη φλεγόμενη Συρία από το τουρκικό κράτος, και πάλι συνοδεία της ΜΙΤ, έρχεται να συνταράξει την ήδη ταραγμένη πολιτική πραγματικότητα στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα, και πάλι μετά από καταγγελία στην Εισαγγελία και στην Αστυνομία Αδάνων αυτή τη φορά, ο Εισαγγελέας αρμόδιος για τη Δίωξη της Τρομοκρατίας, κινητοποιώντας 200 στρατοχωροφύλακες έκανε έρευνα πρώτα σε τρία, στη συνέχεια σε άλλα τέσσερα, συνολικά σε εφτά (7) φορτηγά TIR, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν λαθραίο φορτίο με εκρηκτικά, οπλισμό και πυρομαχικά.
Ο έλεγχος έγινε στην πόλη Τζεϋχάν των Αδάνων.
Το φορά αυτή, όμως, το "βαθύ κράτος" ήταν πιο έτοιμο από την Πρωτοχρονιά.
Αφού έγινε ο έλεγχος και διαπιστώθηκε η μεταφορά παράνομου φορτίου, όπλων και πυρομαχικών, συνελήφθησαν οι οδηγοί, τα φορτηγά, όμως, συνέχισαν κανονικά το δρομολόγιό τους, πιθανόν με προσωπικό της ΜΙΤ.
Για την υπόθεση των τριών φορτηγών εξέδωσε ανακοίνωση η Νομαρχία Αδάνων, που έχει ως εξής:
"Στον έλεγχο που έγινε σε τρία φορτηγά από την Εισαγγελία Αδάνων, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε προσωπικό που έκανε αποστολή ρουτίνας. Το εν λόγω προσωπικό, μετά τον έλεγχο, συνέχισε κανονικά την αποστολή του.
Λίγες ημέρες πριν την σύσκεψη για τη Συρία, στη Γενεύη, η Τουρκία συνεχίζει τα αιματηρά και εγκληματικά της παιχνίδια στη Συρία, επαληθεύοντας τους φόβους εκείνων που την θέλουν να μετατρέπεται σε Πακιστάν την ίδια και τη Συρία σε ένα νέο Αφγανιστάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.