26/2/14

Ουκρανία: Χωρίς σχόλια...

 
Στις 23 Φεβρουαρίου 2014 η Ράντα της Ουκρανίας «ψήφισε» τους εξής νόμους:
4 199- Σχέδιο απόφασης κατάργησης του δικαιώματος των μειονοτήτων στη χρήση της γλώσσας τους. (Απαγορεύθηκαν τα Ρωσικά, τα Ρουμανικά, τα Ουγγρικά, τα Ελληνικά).

4201 - Σχέδιο απόφασης για την απαγόρευση των δραστηριοτήτων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας
4217 - Σχέδιο ψηφίσματος για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σοβιετικής κατοχής της Ουκρανίας.
4176 - Σχέδιο Νόμου για την κατάργηση του νόμου που ποινικοποιούσε την ναζιστική προπαγάνδα.
4184 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό ως υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας του V.Avakov και τον διορισμό μελών της νεοναζιστικής ομάδας «Δεξιός Τομέας» στο Υπουργείο.
4215 - Σχέδιο απόφασης για το «Πάνθεον των εθνικών ηρώων».
4203 - Σχέδιο διατάγματος για την εισαγωγή δημοσιονομικών περιορισμών.
4215 - Σχέδιο ψηφίσματος απόδοσης τιμής στους συμμετέχοντες στις ένοπλες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων.
4197 - Σχέδιο απόφασης για το διορισμό του μέλους του κόμματος "Svoboda" Α.Mahnitskogo στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.
4204 - Σχέδιο Νόμου για τα καθήκοντα του Προέδρου της Ουκρανίας.
4191 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό του μέλους του (φιλογερμανικού) κόμματος "UDAR" V.A. Nalivaychenko ως επόπτη της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας
4211 - Σχέδιο απόφασης της απόλυσης από την υπηρεσία των στρατιωτών και αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας. (Στη θέση τους προσλαμβάνονται μέλη των ακροδεξιών ομάδων).

Η ΕΠΟΧΗ

8 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ.ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ .... ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

    Η απόλυτα διεφθαρμένη Γ.Τιμοσένκο με τα 11 δισ.$ περιουσία!

    H βαθύπλουτη και βαθιά διεφθαρμένη Γιούλια Τιμοσένκο επέστρεψε στο πολιτικό σκηνικό της Ουκρανίας (ή καλύτερα της ... μισής Ουκρανίας) με την ευλογία των ΗΠΑ μετά την καταδίκη της για κατάχρηση εξουσίας σε φυλάκιση 7 ετών.
    Η δίκη της Γιούλια Τιμοσένκο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 και καταδικάστηκε για «κατάχρηση εξουσίας». Κατηγορήθηκε ότι απέσπασε 320 εκατομμύρια δολάρια από εμπορική συμφωνία με την Ιαπωνία, όταν ήταν Πρωθυπουργός, καθώς και για σωρεία άλλων σκανδάλων.
    Σε ένα από αυτά φέρεται να έχει αγοράσει 1.000 φορτηγά 20% πάνω από την αξία της αγοράς που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν ως ασθενοφόρα και χρησιμοποιήθηκαν για την προεκλογική της εκστρατεία.
    Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων για 3 χρόνια, γεγονός που της απαγορεύσε να είναι υποψήφια στις εκλογές. «Ο σκοπός τους είναι προφανής, θέλουν να με εμποδίσουν να είμαι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές» κατήγγειλε η ίδια η Γιούλια, μέσα από τη φυλακή.
    Η Γιούλια Τιμοσένκο, είναι οικονομολόγος, με περιουσία 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αποτελεί την αιχμή του δόρατος του συνασπισμού κομμάτων που υποστήριξε τον Βίκτορ Γιούσενκο, αντι-ρωσικών φρονημάτων.
    Η εξαφάνιση της επικηρύξεως της Τιμοσένκο μία εβδομάδα μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών όπου ήρθε τρίτη (την δεύτερη Κυριακή μπήκαν οι δύο πρώτοι του πρώτου γύρου των εκλογών, ο Β.Γιανουκόβιτς και ο Β.Γιουσένκο) από την ιστοσελίδα της INTERPOL είναι χαρακτηριστική της "ευελιξίας" των ΗΠΑ και της Δύσης να "βαπτίζουν" απατεώνες ως ηγέτες και το αντίθετο, μέσα σε λίγες ώρες, ανάλογα με τα συμφέροντά τους.
    Επίσης έπαψαν και οι κατηγορίες των ΗΠΑ ότι διαθέτουν στοιχεία για τα εμβάσματα που απέστελνε η Τιμοσένκο στον Λαζαρένκο επί πρωθυπουργίας του, καθώς χρειαζόντουσαν την στήριξη της Τιμοσένκο για να εκλεγεί ο Γιούσενκο που στήριζαν οι ΗΠΑ.
    Η επαγγελματική της καριέρα ξεκινά με την πτώση του Υπαρκτού Σοσιαλισμού και την εμπλοκή της σε διάφορα οικονομικά σκάνδαλα. Στοιχεία για την αρχική της δράση δεν είναι εύκολο να βρεθούν.
    Η εμπλοκή της, ωστόσο, με την πολιτική, από το 1996, προσφέρει άφθονο υλικό προς τεκμηρίωση των κατηγοριών εκείνων που την θεωρούν έναν από τους πολιτικούς που πλούτισαν προκλητικά.
    Η φιλία της με τον τότε πρωθυπουργό, Παύλο Λαζαρένκο, ο οποίος μετά από καταγγελίες και έρευνες για διαφθορά εγκατέλειψε το 1997 την χώρα και τον περασμένο Ιούνιο συνελήφθη στην Καλιφόρνια για ξέπλυμα χρήματος και εκβιασμό, οδήγησε γρήγορα την Τιμοσένκο στο να κατέχει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μονοπωλίου ενεργείας (κυρίως φυσικού αερίου) και να ελέγχει γύρω στο 20% του ΑΕΠ της Ουκρανίας.
    Σε αυτό οφείλεται και το παρατσούκλι της «η πριγκίπισσα του αερίου». Οι κατηγορίες για εμπλοκή της στα σκάνδαλα του Λαζαρένκο δεν άργησαν να έρθουν.
    Τον Φεβρουάριο του 2001, επί πρωθυπουργίας Γιούσενκο μάλιστα, η Γιούλια Τιμοσένκο συνελήφθη για την διαπλοκή της με τον τότε καταζητούμενο τέως πρωθυπουργό και για το ότι τον «χρηματοδότησε» με το ποσό των 79 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό την οδήγησε στην φυλακή για 6 εβδομάδες.
    Αποφυλακίστηκε, ωστόσο, ελλείψει επαρκών στοιχείων.
    Το όνομά της όμως, δεν έπαψε να φιγουράρει στις λίστες των καταζητουμένων της INTERPOL, μιας και ο Λαζαρένκο ξέπλενε το χρήμα στην Αμερική, μαζί, πιθανότατα, με τον επίσης καταζητούμενο σύζυγό της, Αλεξάντρ Τιμοσένκο.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
    ΣΧΟΛΙΟ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ.
    ΔΥΣΗ = ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΔΥΤΙΚΟΦΡΩΝ = ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ.
    Η αποικιοκρατία πού γέννησε τόν σύγχρονο καπιταλισμό, βασίζεται, όπως καί ο σύγχρονος καπιταλισμός, στήν διαφθορά τών πάντων. Ανθρώπων καί πραγμάτων, κοινωνίας καί φύσεως.
    ΔΥΣΗ = ΣΗΨΗ.
    Αμέθυστος

    http://amethystosbooks.blogspot.gr/2014/02/11_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

    ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    Aς βγάλουμε ένα πρώτο πολιτικό συμπέρασμα. Μια εξίσωση που θα μας φωτίσει το αδιέξοδο.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Δυτικόφρων = διεφθαρμένος.
    Η διαφθορά εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Αθήνα, με την συκοφάντηση του Σωκράτη.
    Εμφανίστηκε σαν συκοφαντία ότι δηλ. «καινά δαιμόνια εισάγει και τους νέους διαφθείρει». Στην ιστορία της πολιτικής χρησιμοποιήθηκε στήν συνέχεια κυρίως σαν άμυνα. Κάθε προσπάθεια καταγγελίας προσλαμβάνεται σαν συκοφαντία. Ίσως επειδή η διαφθορά έγινε πλεόν τρόπος ζωής.
    Όπου εμφανίζεται λοιπόν η Δύση εισάγει καινά δαιμόνια και τους νέους διαφθείρει. Είναι μια νέα εξουσία, διαφορετική από την εξουσία του Κρέοντος και την υπεράσπιση του άγραφου νόμου από την Αντιγόνη. (Άγραφος νόμος είναι η Πατρίδα).
    Η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία αντιμετώπισε με επιτυχία ακριβώς αυτή την διαφθορά. Την ουσία της Σοφιστικής. Και ποιά είναι τα καινά δαιμόνια; Ο νέος Όλυμπος της διαφθοράς; Μέτρο όλων των πραγμάτων άνθρωπος! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η αθέατη ρίζα του υποκειμένου. Και πώς την αντιπετώπισε; Βρίσκοντας το αληθινό μέτρο. Δεν αρνήθηκε την ύπαρξη μέτρου! Αλλά βρήκε την μεσαία οδό της αληθινής ζωής. Την ζωή των αρετών.
    Η αποικιοκρατία είναι το μόνο πολιτικό φρόνημα της Δύσεως. Και είναι μιά άμετρη κυριαρχία. Ενας τρόπος ζωής. Πολύ διαφορετική από τήν τυραννία. Σε όλα τα στοιχεία της ζωής. Η ρίζα του καπιταλισμού, που επιβάλλεται σαν σύγχρονος τρόπος ζωής. Τα θέλω όλα τώρα! ΚΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ.
    Καταργώντας τον δρόμο, την αλήθεια και την Ζωή. Τήν σωφροσύνη,τήν ταπεινοφροσύνη, τήν υπομονή καί τήν αγάπη.

    Αμέθυστος

    http://amethystosbooks.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3869.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Σκασίλα μου και - κυρίως - σκορδοκαΐλα μου για όλα αυτά που γράφει ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η (κουρασμένη από της φυλακής την ξάπλα) Γιούλια Τιμοσένκο, προφανώς λόγω σκορδοπλεξιάς που φέρει γύρωθεν της κεφαλής αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Έλληνες ομογενείς της Ουκρανίας διαψεύδουν ότι δέχθηκαν επιθέσεις

    'Οποιαδήποτε αναφορά που κάνει λόγο για επιθέσεις σε βάρους του ελληνισμού είναι κακόβουλη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν καταλαβαίνουμε γιατί λέγονται τέτοια ανυπόστατα πράγματα.'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υπονοής,γίνεσαι καλός κἀγαθός.Αν ειρωνεύεσαι,τουλάχιστον αστείος.Αν επιμένης να αγνοής,δεν έχεις θέση να σταθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό συμβαίνει απλούστατα επειδή(δεν)κοιτάζεις πώς να(μην)πέσης πολύ έξω και δεν προβλέπεις(δεν έμαθες):δεν υπάρχει μόνο μια ζωή ούτε μόνον,εδώ,αυτή,η πολύ συγκεκριμένη,ωρισμένη(χωρίς προκαθορισμό και προορισμό βεβαίως).Είναι κρίμα να λαμβάνωνται ‘στα σοβαρά φλυαρίες,βερμπαλισμοί από όλους εκείνους που αγωνίζονται να έχουν,να κρατήσουν μια βαρύτητα,ας ‘πούμε,απόψεως(περιεχομένου και ουσίας)ενώπιον τόσο φλεγουσών διεθνών εξελίξεων όσον και αυτών τούτων των ιστολογίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.