28/3/14

Ποιους εξυπηρετούν οι τραμπουκισμοί στην Κύπρο;

Όταν φτάνουμε στο σημείο να μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και καλής συμπεριφοράς, ο Ντερβίς Έρογλου, ο αρχηγός του κατοχικού καθεστώτος, αυτός που ηγείται της ληστρικής εκμετάλλευσης ξένης περιουσίας, ακόμα και οι ηλίθιοι μπορούν να αντιληφθούν ποιον εξυπηρετούν οι τραμπουκισμοί του ΕΛΑΜ, της κυπριακής Χρυσής Αυγής, του κυπριακού φασιστικού πολιτικού κόμματος. Για να μην το ξεχνούμε κι αυτό!
Ότι το ΕΛΑΜ είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα με γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα της κυβέρνησης Χριστόφια. Είναι πολύ λυπηρό, λέει ο Έρογλου, να επιτίθενται στον Ταλάτ την ώρα που «υπάρχει σε εξέλιξη μια προσπάθεια για να φτάσουμε σε μια συμφωνία που θα ικανοποιήσει και τους δύο λαούς». Κι εμείς δεν μπορούμε να του απαντήσουμε ότι την ώρα που υπάρχει σε εξέλιξη η προσπάθεια το πειρατικό Μπαρμπαρός αλωνίζει και προκαλεί στις θάλασσες της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι άνθρωποί του περιφέρονται στην Ευρώπη και στην Αμερική και προπαγανδίζουν το κράτος του αντί τη λύση.
Τι να απαντήσουμε όταν το νόμιμο κράτος δεν μπορεί να κουμαντάρει μια δράκα τραμπούκων, που υπό την σκέπη «πολιτικού κόμματος» συμπεριφέρονται όπως ακριβώς οι Γκρίζοι Λύκοι και τινάζουν στον αέρα όσα οι υπόλοιποι προφυλάσσουν για να αποδείξουν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το νόμιμο ευρωπαϊκό κράτος και το άλλο είναι το παράνομο κατοχικό καθεστώς. Ακόμα και οι ηλίθιοι λοιπόν μπορούν να καταλάβουν ποιον εξυπηρετούν αυτοί οι τραμπουκισμοί. Αλλά, δεν έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους, έχουμε να κάνουμε με ένα τσούρμο οπαδών νεοναζιστικής οργάνωσης (συνειδητοποιημένων και ασυνείδητων) που εξέθρεψε η κομματική αλητεία που βολεύεται από την ύπαρξή τους, η κυβερνητική αδράνεια και η πολιτική απαξίωση, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται το ευρύτερο κόστος των πράξεών τους και επιλέγουν, όπως οι ομοϊδεάτες τους αλλού, να μιλήσουν με εγκληματικές επιθέσεις, στο κτηνώδες ένστικτο των απελπισμένων ανθρώπων.
Μόνο που αλλού, στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στην Αυστρία, που κερδίζουν έδαφος τέτοιες οργανώσεις, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κατοχή και εθνική επιβίωση, όπως έχουμε εμείς. Γι΄ αυτό και η επίδρασή τους εδώ δεν είναι μόνο πρόβλημα πολιτικού πολιτισμού, ούτε μόνο ρατσισμού, όπως αλλού. Αν ήταν μόνο αυτό θα είχαν κι αυτοί δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους κι ας θεωρούνται ακραίες ή φασιστικές. Εδώ όμως είναι πρόβλημα εθνικής και φυσικής επιβίωσης και η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων θα έπρεπε να ξεκινά από αυτή τη βασική διαφορά μας και όχι με τη γραφειοκρατία και με το γράμμα του νόμου, που τους ανακήρυξε πολιτικό κόμμα κι αύριο θα τους βάλει και στη Βουλή να παριστάνουν του εκλελεγμένους εκπροσώπους του λαού για να νομιμοποιήσουν και τα ρόπαλα και τις κουκούλες τους. Μόλις χτες γράφαμε ότι διαπιστώθηκε ότι διαπράχθηκαν ποινικά αδικήματα από τις αποκαλύψεις ότι οι ελαμίτες έκαναν στρατιωτικά γυμνάσια, αλλά ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μην τους ασκήσει διώξεις επειδή, λέει, «δεν είναι ευρέως γνωστές στο κοινό οι πρόνοιες του ποινικού κώδικα που απαγορεύουν πράξεις εκγύμνασης στη χρήση όπλων». Ε, δεν είμαστε άξιοι της τύχης μας;
Πού θα το πάμε στο τέλος αν δεν σταματήσουμε αυτές τις μεθόδους; Θ΄ αρχίσουμε να σκοτώνουμε κι εμείς αθώους ανθρώπους, όπως σκοτώνουν εκείνοι; Όπως σκότωσαν τον Ισαάκ και τον Σολωμού σαν μαινόμενος όχλος δολοφόνων; Μα, εκείνοι είναι οι βάρβαροι εισβολείς. Είμαστε το ίδιο;
Άριστος Μιχαηλίδης
Φιλελεύθερος

9 σχόλια:

  1. Καταρχάς καταδικάζω πάραυτα όλες αυτές τις επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές!

    Ωστόσο αυτό δε δίνει άλλοθι στην Ελληνοκυπριακή κυβέρνηση! Σε τι εμποδίζουν αυτοί οι τραμπούκοι, να καταγγείλει η Ελληνοκυπριακή κυβέρνηση όλα αυτά τα οποια γραφει ο Κύριος Μιχαηλίδης? Άλλωστε αυτά συνέβησαν πολύ νωρίτερα χρονικά από τους τραμπουκισμούς και η Ελληνοκυπριακή κυβέρνηση ούτε καν ψέλλισε diamartyia! Άρα λοιπόν όλα αυτά είναι κενά γράμματα που γραφει ο Κύριος Μιχαηλίδης! Χωρια που είναι και ντροπή να συγκρίνουμε τους οποιους τραμπούκους του ELAM με τους εγκληματίες και δολοφόνους των Γκρίζων Λύκων, που ευθύνονται για δολοφονίες μπροστά στις κάμερες, η μήπως ο Κύριος Μιχαηλίδης τα ξέχασε? Εκτος και αν επιδιώκει να πάρει το thumbs up συγκεκριμένων πλευρών αν και αυτές δε φαίνεται να καίγονται ιδιαιτερα για τους λεγόμενους Νέο-Nazi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν φτάνουμε στο σημείο να AΚΟΥΜΕ μαθήματα δημοκρατίας και καλής συμπεριφοράς, ΑΠΟ ΤΟΝ Ντερβίς Έρογλου, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ελαμιτες(οι χρυσαυγίτες της κυπρου) έκαναν αυτό που θα ήθελαν οι περισσότεροι κύπριοι να κάνουν.

    Το ότι με αυτήν την κίνηση τους βάλαν πλώρη για 2ο τουλάχιστον ευρωβουλευτή δεν το λέει ο αρθρογράφος.
    Υ.Γ.Θυμάστε την σφαλιάρα στη σιχαμερή κανέλλα;Και τότε ουρλιάζανε οι θλιβερές μειοψηφίες.
    ΤΩΡΑ ουρλιάζουνε στη σκλαβωμένη μας Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα καταδίκασαν τα χθεσινά επεισόδια.

    ΚΑΝΕΝΑ όμως δεν διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ήρθε να κάνει ομιλία για την ειρηνική συμβίωση των δύο κοινοτήτων και την 'λύση' του κυπριακού άνθρωπος ο οποίος υπήρξε μέλος της εν Κύπρω οργάνωσης του τουρκικού στρατού ΤΜΤ, που συμμετείχε στις επιθέσεις κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας πολεμώντας με τον στρατό του ''Αττίλα'' και που συμμετείχε σε εκλογικές διαδικασίες του κατοχικού μορφώματος με σύνθημα απευθυνόμενο προς τους εποίκους 'Ο Ταλάτ με ενώνει με την Τουρκία'.

    Για αυτό ακριβώς τον λόγο καταδικάζω την χθεσινή εκδήλωση και επικροτώ οποιονδήποτε πήγε στον χώρο για να διαμαρτυρηθεί είτε ειρηνικά είτε βίαια. Η ψυχραιμία και η ανεκτικότητα έχουν τα όρια τους.

    Επιπλέον εκτιμώ ότι περιστατικά σαν το χθεσινό είναι ένα τίποτε λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι όλο και περισσότεροι θα ενοχληθούν από το ξεπούλημα που εκτυλίσσεται.

    Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολλή γραβάτα κι καθωσπρεπισμός μας μάρανε. Δε μας πείραξε που το επίσημο κράτος κάλεσε το βασανιστή του '74 να μιλήσει, δε μας πείραξαν οι ομαδικοί τάφοι και τα εγκλήματα πολέμου των τούρκων, δε μας πείραξε ότι χωρίς να λάβει το ελεύθερο από το λαό η κυβέρνηση αποκαλεί αδελφή κοινότητα τους εισβολείς, μας πέιραξε το ΕΛΑΜ.
    Αυτοί είμαστε.... Καθωσπρέπει...... Δυστυχώς τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα. Και το δικό μας μάλλον έχει ήδη πέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνω απ όλα μετράει το αεριτζίδικο χρήμα, τώρα αν συνεργαστείς με τους κατοχικούς της Παλαιστίνης ή της Κύπρου δεν υπάρχει ντροπή είναι θέμα επιλογής, "ποιος ηγείται της ληστρικής εκμετάλλευσης ξένης περιουσίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγουρα πηγε κατι στραβα, για να μην θεωρουμε ξεφτιλα τους Εθνικοσοσιαλιστες Νεο-Ναζι - οπως και την προοδευτικουρα των Αριστεροφασιστων.

    Και ακομα γελαει ο γενοκτονος Τουρκοφασιστας, με την ηλιθιοτητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ κόμματα του μαύρου φασισμού είναι μορφώματα που δημιουργούνται από τα αντίστοιχα του κόκκινου φασισμού, όπως το ΚΚΕυρώπης.
    Οι εθνομηδενιστές χρησιμοποιούν ντόπιους, εθνικά επικίνδυνους, που προσπαθούν να πακετάρουν επικοινωνιακά οτιδήποτε πατριωτικό σε άρρωστα, τεχνητά μορφώματα που φτιάχνουν επί τούτου οι ίδιοι οι εθνομηδενιστές.
    Οι εθνικά επικίνδυνοι μπροστινοί των εθνομηδενιστών συνεχίζουν το βρώμικο επικοινωνιακό έργο τους. Όχι για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.