31/3/14

Ο κόουτς άρχισε το πρέσσιγκ στον Τζιτζικώστα, που δεν ξέρει από αγώνες, και εκμηδενίζει τη διαφορά!!!

Οριακό προβάδισμα Απ. Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας
Στην πρόθεση ψήφου, ο εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας προηγείται με 21,4% έναντι 20,9% του Γ. Ιωαννίδη (στη φωτογραφία)
Οριακό προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα έναντι του Γιάννη Ιωαννίδη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας προηγείται με 21,4% έναντι 20,9% του Γ. Ιωαννίδη.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) με 10,8% και ακολουθούν ο Γιάννης Ζιώγας (ΚΚΕ) με 6,2%, ο Μάρκος Μπόλαρης με 5,2%, η Νιόβη Παυλίδου (ΕΛΙΑ) με 1,4%, ο Νικόλας Χρυσομάλλης (ΧΑ) με 1,1% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 0,7%.
«Άλλος/κανένας» απαντά το 10,1%, ενώ ως αναποφάσιστοι εμφανίζεται το 18,4% του δείγματος. Η κατηγορία «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 3,8%.
Για τον δεύτερο γύρο, και σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου μεταξύ των δύο πρώτων υποψήφιων, προηγείται ο Απ. Τζιτζικώστας με 30,6% και ακολουθεί ο Γ. Ιωαννίδης με 27,4%.
«Δεν έχω αποφασίσει» λέει το 17,7% του δείγματος, και «Άκυρο/Λευκό/Δεν θα ψηφίσω» το 24,3%.
Πηγή: ΑΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. Ο Ελεύθερος Τύπος της ΝΔ, παραγγέλει δημοσκόπηση στην διεθνώς άγνωστη Interview και μαθαίνουμε ότι ο εκλεκτός οδεύει ακάθεκτος.

    Με δεδομένο οτι οι αγελάδες, τα μοσχάρια και τα βόδια δεν ψηφίζουν, που απευθύνονται άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε μία ψήφο σε υιό ή θυγατέρα του πατρός ή της μητρός ανεξαρτήτως παράταξης. Όχι στα σόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.