29/4/14

Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων: επικίνδυνο να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος στη Χρυσή Αυγή!

Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων: επικίνδυνο να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος στη Χρυσή Αυγή!
Η φωτογραφία είναι από την τελευταία ζωντανή εμφάνιση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο Μέγκα πριν δύο χρόνια! (1 Ιουνίου 2012)
Διακομματική επιτροπή του αντισυνταγματικού τόξου συστάθηκε και συνεδρίασε προκειμένου οι απατεώνες των κομματικών συμμοριών που απομυζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού να αποφασίσουν πώς θα κατανείμουν το κρατικό χρήμα για τις ευρωεκλογές και τον τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια των νταβατζήδων της καθεστωτικής ενημέρωσης.

Πέραν των 7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα μοιραστούν μεταξύ των χρεοκοπημένων αποκομμάτων (πλην βεβαίως Χρυσής Αυγής), οι κατ' επίφαση «υπερασπιστές» της δημοκρατίας είχαν πολύωρες συζητήσεις ούτως ώστε να αποφασίσουν πώς θα κατανεμηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος κατά την προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διέρρευσαν στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, το 40% του τηλεοπτικού χρόνου θα διανεμηθεί στα κόμματα με βάση τις ευρωεκλογές του 2009, το υπόλοιπο 40% θα διανεμηθεί βάσει των εθνικών εκλογών του 2012 και το υπόλοιπο 20% του τηλεοπτικού χρόνου θα κατανεμηθεί στα υπόλοιπα κόμματα (εξαιρουμένης της Χρυσής Αυγής).

Όλα τα ανωτέρω όμως είναι ασήμαντα και ανούσια μπρος στο μείζον ζήτημα το οποίο αφορά τον τηλεοπτικό χρόνο που δικαιούται ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Πώς είπατε; Δικαιούται τηλεοπτικό χρόνο η Χρυσή Αυγή; Ε όχι δα, «δημοκρατία» έχουμε, είναι αδιανόητο και εξόχως επικίνδυνο να ακούγεται η Αλήθεια!

Μετά λοιπόν την αντισυνταγματική και συνεπώς παράνομη απόφαση της Βουλής των 294 βουλευτών για την απαγόρευση της κρατικής χρηματοδότησης προς ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων χάρη στις ψήφους 500.000 συμπατριωτών μας, η διακομματική επιτροπή δεν κατέληξε σε απόφαση σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο που αναλογεί στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

«Δημοκρατικότατα» και με «διαφάνεια», η επιτροπή παρέπεμψε την απόφαση στους νομικούς, οι οποίοι εξετάζουν το ζήτημα.

Χωρίς ούτε ευρώ από το κρατικό χρήμα, πιθανότατα χωρίς λεπτό τηλεοπτικού χρόνου στα τσοντοκάναλα των ουσιαστικών πραιτόρων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις επερχόμενες εκλογές.
Και θα θριαμβεύσει διότι δεν έχει ούτε κατ' ελάχιστο ανάγκη την προκλητική, εργολαβική αβάντα των τσοντοκάναλων και των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής: έχει πολιτικές προτάσεις τις οποίες αγκαλιάζει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, έχει στελέχη και αγωνιστές να απευθυνθούν στο Λαό, δεν χρειάζεται τους στρατευμένους δημοσιογράφους και τα στημένα τηλεοπτικά πανηγύρια!

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από την τελευταία ζωντανή εμφάνιση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο Μέγκα πριν δύο χρόνια! (1 Ιουνίου 2012)




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmokratia-twn-apagoreusewn-epikinduno-na-dothei-thleoptikos-chronos-sth#ixzz30GkHItaQ

16 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια Κριστιάν για το θάρρος σου να ανεβάζεις θέματα που θίγουν αλήθειες στην "δημοκρατία" της υποκρισίας που ζούμε.
    Είναι βαρύ το πάπλωμα της σκλαβιάς αλλά ελπίζω στην ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά δημοκρατία; Κατοχή έχομε. Η καλύτερη απόδειξη είναι η έλλειψη κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης... Γιατί μη μου λέτε ότι το κανάλι ΔΤ είναι τηλεόραση... Ούτε στην κατεχόμενη Παπουασία να ήμασταν!

    Κατοχή σημαίνει αντίσταση αν θέλουμε να ζήσουμε, και όπως το λες, κάθε αντίσταση θέλει θάρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ informatics, ξέχασα να σου πω, θα ξέρεις βέβαια το τελευταίο με το Τοτό, αλλά δεν ξέρω αν το ξέρουν όλοι οι αναγνώστες: "Ο Πούτιν χρηματοδοτεί τη ΧΑ!" όπως και το ΕΜ της Λεπέν. Άρχισε η δαιμονοποίηση του Βλαδίμηρου... ως κληρονόμου του Στάλιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστέρης είπε

    Στον Κριστιάν και στον Σ Καλ. τα ΠΙΟ ΘΕΡΜΆ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και την έκφραση της βαθειάς μου εκτίμησης. Αυτό από έναν αντίπαλο του φασισμού, με ακάλυπτο πρόσωπο ή στην ύπουλη και πιο επικίνδυνη και απεχθή εκδοχή του: με "δημοκρατική" μάσκα και ρητορεία αλλά με γκλόμπς και ασφυξιογόνα στο πρόσωπο του Γλέζου και του Θεοδωράκη, με κλειστές VIP εθνικές εορτές, με Οργουελιανή διαστρέβλωση της αλήθειας, με καταλήστευση και ξεπούλημα της πατγρίδος.
    Τίτλος τιμής για τον Ινφογνώμονα αυτό το τεκμήριο προσήλωσης στις αξίες της Δημοκρατίας που γεννήθηκε σε αυτήν εδώ τη γή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια ειναι ειπαμε η διαφορα παρανιας μεταξυ του αυτοαποκαλουμενου προοδευτικου κομουνισμου τυπου Κουβελο-Τραγκα, και του Εθνικοσοσιαλισμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιοδηποτε κομμα δεν ανηκει στο δοσιλογικο τοξο και στα σκοτεινα αφεντικα του, ειναι αποδεκτο και δυνητικα ψηφιζομενο. Πολιτικες διωξεις των δοσιλογικων δυναμεων, πρεπει να εκλαμβανεται σαν θετικο στοιχειο για τις δυναμεις που δεχονται τις διωξεις αυτες. Οποιοσδηποτε δημοτικος συνδιασμος εχει (χωρις ρητη απορριψη) κομματικη στηριξη των δοσιλογικων κομματων, πρεπει να καταψηφιζεται εν συνολω. Σε καμια περιπτωση δεν ψηφιζομε συμβουλο (ακομη και τον αδερφο μας), των συνδιασμο αυτων, διοτι η ψηφος μας στρεφεται κατα της πατριδας και του λαου της.
    ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΟΥ. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΜΕΘΔΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ.
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΛΩΧΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Κριστιάν (29 Απριλίου 2014 - 3:58 μ.μ.)

    Αυτό λένε τώρα; Δεν το είχα ακούσει. Και γιατί όχι και το UKIP, το οποίο ωσαύτως υποστηρίζει τον Πούτιν;

    Τα συγχαρητήριά μου για την πληρότητα των παρουσιάσεων τα έδωσα λίγο παραπάνω, διότι διαβάζω το ιστολόγιο από πάνω προς τα κάτω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νατιβίστ,
    Δες αυτά:
    http://www.kathimerini.gr/763420/opinion/epikairothta/politikh/oi-akrode3ies-sympa8eies-toy-poytin

    http://www.antinews.gr/POLITIKE/oi-desmoi-tou-kremlinou-me-tin-xrusi-augi/

    http://wwwaimos.blogspot.gr/2014/04/foreignaffairs-cia.html

    http://mignatiou.com/2014/04/i-evropei-akrodexii-stirizoun-ton-poutin-i-rosia-enischii-ikonomika-ke-ti-ch-a/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, είναι προφανές ότι προσπαθούν να ρίξουν στον Πούτιν την επερχόμενη εκλογική των συντριβή, αντί να εξετάσουν σοβαρά τους λόγους που την προκαλούν.

    Η ΕΕ, ως έχει, δεν έχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aστέρης είπε:

    Φίλτατε Κριστιάν,
    Δεν κατάλαβα γιατί παραπέμπεις και στον Μανδραβέλη.Σε απόδειξη ποιάς αλήθειας;
    Ο οποίος μας παραπέμπει σε άρθρο του κ. Όρενστάϊν, ως εις θέσφατα της Βίβλου(ή του Ταλμούδ)που δημοσιεύθηκε στο έγκυρο Foreign Affairs, όργανο του Counsel of Foreign Affairs, οργάνου του Σταίητ Ντηπάρτμεντ ( και τμήμα του συστήματος Ν.E.D./
    USAID/CIA/ HERITAGE FOUNDATION/ CARNEGY INSTITUTION κ.α. ευαγών ιδρυμάτων προώθησης των συμφερόντων και των ορίων της αυτοκρατορίας, με ποικιλία θεάρεστων μέσων.
    Η "δημοσιογραφική" αξιοπιστία του
    συντάκτη είναι γνωστή και μέτρο της αποτελεί και ότι διαψεύδει την
    φωτογραφία του Γιατσενιούκ που χαιρετά φασιστικά τους ναζιστές οπαδούς του, την οποία εδημοσίευσε και αυτή εδώ η ιστοσελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αστέρη,

    Όλους (πρέπει να) τούς διαβάζουμε, ασχέτως αν δεν συμφωνούμε μαζί των.

    Κι εδώ υπάρχει σχετικό άρθρο.

    Το ζήτημα είναι ότι η Ρωσία (Πούτιν, εν προκειμένω) δεν έχει ανάγκη να ξοδέψει χρήματα για να αποκτήσει φίλους στην Ευρώπη. Οι Βρυξέλλες έχουν φροντίσει γι αυτό και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Asterios Toxotis
    Δες την αλληλουχία των σχόλιων για να καταλάβεις ότι τις παραπομπές που έδωσα ήταν μια απάντηση/ τεκμήριο στο nativist σχετικά με τη δαιμονοποίηση του Πούτιν, της ΧΑ και του ΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι άλλους υπουργούς έχει… φακελώσει η Χρυσή Αυγή!

    Δεν έβαλε τυχαία στο ράφι η κυβέρνηση τις απειλές ότι θα τεθεί η οργάνωση εκτός νόμου

    Μάλλον δεν τού "έκατσε" τού Αντωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.