28/5/14

Σε τραγικό αδιέξοδο η χώρα!!! Παραιτείται ο Φώτης Κουβέλης

Παραιτείται από πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης.
"Τα  αποτελέσματα  των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω την παραίτηση μου"
Φ. Κουβέλης, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ
Η δήλωσή του:

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.
Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.
Τα  αποτελέσματα  των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.
Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις».

27 σχόλια:

  1. "Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω την παραίτηση μου".

    Και στο καλο, με το προοδευτικο Σοβιετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ἀλλ᾿ οὔτε, ὅτε ἦλθες, ἔγνων, οὔτε, ἐὰν ἀπέλθῃς, γνώσομαι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο επόμενος παρακαλώ να ετοιμάζεται προς αποχώρηση τουυυτ ευχαριστώ.
    Όσοι έφτασαν τη χώρα εδώ θα αποχωρήσουν θέλουν δεν θέλουν. Κανείς αναντικατάστατος.

    Δημόκριτε να σου θυμίσω πως ο συγκεκριμένος(με το κόμμα του) "του Σοβιέτ" ήταν σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να "σωθεί" η χώρα.

    Πάντα με διακομματικό "ρεαλισμό".

    Όπως πιο πριν από αυτόν ήταν και το ΛΑΟΣ για να μην ξεχνάμε.

    Όπως πρόσφατα μετά τις ευροεκλογές ορισμένοι εξ αυτών των "σωτήρων" θυμήθηκαν να πουν τη λέξη "Έθνος" στις δηλώσεις τους. Αφού πρώτα είπαν ότι είναι και "ρυθμιστές" της σταθερότητας.
    Αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα θεωρούν τον εαυτό τους σωτήρα!
    Θα πάρουν όμως όλοι με τη σειρά τους την απάντηση.

    Ποτέ άλλοτε η Ελληνική πολιτική σκηνή δεν ήταν τέτοιο τσίρκο! Ποτέ.

    Δίνουν γη και ύδωρ παρέα με "ρεαλισμό"(όπως κάποιοι τον εννοούν) και ατελείωτο τσίρκο.

    Και να σκεφτεί κανείς ότι από τέτοια αξιώματα έχουν περάσει πραγματικοί γίγαντες της πολιτικής που άλλοι πλήρωσαν με τη ζωή τους το όραμα τους για μια ανεξάρτητη Ελλάδα και άλλοι παρέδωσαν μια διπλάσια στο μέγεθος Ελλάδα.

    Έχουμε να κάνουμε με πολιτικές μετριότητες άνευ Εθνικού οράματος, άνευ ισχυρών αντιστάσεων σε οποιαδήποτε πίεση και μερικοί εξ αυτών διακατέχονται από πολιτική αλαζονεία.

    Δεν έχει καμία σχέση η επιτυχία σε ένα επάγγελμα με την ικανότητα κάποιου να είναι καλός πολιτικός με πραγματικά Εθνικό όραμα και ισχυρές αντιστάσεις. Ένας καλός πχ χημικός, δικηγόρος, γιατρός, αγρότης, τραπεζικός, στρατιωτικός, δημοσιογράφος ή οτιδήποτε άλλο δεν σημαίνει σίγουρα ότι θα είναι καλός και ικανός πολιτικός. Οι καλύτερες πιθανότητες είναι 50% και ανάλογσ το άτομο μειώνονται.

    Χρεοκόπησαν μία χώρα, η ανεργία σε υψηλά επίπεδα, φορολογία συνέχεια, ξένες μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν, επιτρέψανε και ενθαρρύνανε τον συνδικαλισμό σε ευαίσθητες υπηρεσίες του κράτους, "περίεργοι" νόμοι κρατάνε δεμένα τα χέρια δικαστικών, οι Τούρκοι αποθρασύνονται σε Θράκη και Αιγαίο, μιλάμε δημόσια για ανταλλακτικά και καύσιμα ΕΔ ενώ αυτά πρέπει (ακόμα και χαμός να γίνεται) να ναι προτεραιότητα, "βαράνε" προσοχή στον κάθε υπάλληλο ξένων συμφερόντων και μιλάνε για Ελλάδα και σώσιμο.

    Όχι άλλο! Φτάνει! Στα τσακίδια!

    Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει πολύς κόσμος στον σκουπιδοτενεκέ κυρ Φώτη, και έρχονται κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΠΟΝΕ, ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ. ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟΙΣ ΚΑΠΗΤΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >>Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    (...) Δημόκριτε να σου θυμίσω πως ο συγκεκριμένος(με το κόμμα του) "του Σοβιέτ" ήταν σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να "σωθεί" η χώρα. (...)<<

    Και πολυ καλα εκανε.

    Οι οποιοι αυτοαποκαλουμενοι προοδευτικοι της οποιας κεντροαριστερας, δεν διαφερερουν σε τιποτα απο τους αλλους Κομμουνιστο-Κρατιστες, εκτος του μανδια.

    - Σ. Κασιματης, Τα μπάνια του λαού, το πασοκικό κεκτημένο και ο ΣΥΡΙΖΑ http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1243.html

    - Κ. Στουπας, Κινδυνεύει από τον εαυτό της όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ...
    http://www.capital.gr/stoupas/?i=i28052014

    "Εμα, Τυμει, Χρησι Αβγι!"
    https://pbs.twimg.com/media/BouG5cECAAAy_wJ.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμληθηκα απο τον τίτλο την φράση όσοι ψηφίζουν ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Ελληνες .Περίεργο δε Ελληνες να συναστρέφονται κατά καιρούς μη Ελληνες και να συνεργάζονται απο καιρούς είς καιρούς σε πολλούς τομείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δον ΚυρΦώτης θα μας πεί πού έκρυψε τα 82 του ακίνητα ,επιτέλους, και άν πληρώνονται οι φόροι γι΄αυτά;Oσο για τον ίδιο,δεν τον βλέπω να συνταξιοδοτείται.Η σύνταξη κάνει κακό στην υγεία και οι ιππότες της στρογγυλής τραπέζης δεν θα αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παρουσα κυβερνησις θα εκλεξη τον κο Φωτη προεδρο της ελληνικης "Δημοκρατιας", μετα την επιτυχη προσπαθεια αφαιμαξεως των ψηφοφορων της απο ΕΛΙΕΣ και αλλα φυτα και την εντεινομενη προσπαθεια εξαγορας των υπολοιπων που μενουν (κατα κυριο λογο των ΑΝΕΛ, αλλα οχι μονο). Ειδατε τι σημασια εχει να εισαι σε μικρο κομμα κκαι να σε χρειαζονται? Κανεις την τυχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα Δημόκριτε?

    Μια κυβέρνηση(και οι οπαδοί της) πρέπει να δείχνει αποτέλεσμα, όχι να ασχολείται με το τι λένε τα άλλα κόμματα. Μια κυβέρνηση μιλάει με το έργο της.
    Διότι αν κατηγορεί τα άλλα κόμματα και ταυτόχρονα δεν έχει Εθνικό όραμα και αποτέλεσμα, είτε αργά είτε γρήγορα τα κόμματα που κατηγορεί θα τα ανεβάσει σε ποσοστά όσο άχρηστα, επικίνδυνα ή οτιδήποτε άλλο κι αν είναι όπως θες πες τα.

    Αν συνεχίσουν έτσι κάποιοι θα πετύχουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση ΧΑ. Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και η αύξηση των ποσοστών της ΧΑ δείχνουν μια τάση ελεγχόμενη προς το παρόν.

    Η λογική όμως του "καθίστε με εμένα που σας κόβω κομματάκι κομματάκι γιατί αν έρθουν οι άλλοι θα σας κόψουν μια και καλή" δεν έχει διαφορά. Και ο ένας κόβει και ο άλλος θα τα τινάξει όλα. Το αποτέλεσμα για τον λαό το ίδιο είναι.


    Το επιχείρημα"ΤΣΥΡΙΖΑ", "ΣΟΒΙΕΤ" κτλ στον πεινασμένο δεν πιάνει. Σε ακούω πόσο καιρό που μας μιλάς για "Σοβιέτ" κτλ. Όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά και τον φορολογούν από πάνω επειδή έχει κάποια περιουσιακά(πχ δεύτερο σπίτι άδειο) στοιχεία που όμως δεν του δίνουν εισόδημα αυτό Δημόκριτε λέγεται ΣΟΒΙΕΤ. Δεν θέλουν ιδιωτικό πλούτο. Το Σοβιέτ είναι ήδη εδώ Δημόκριτε!Το ζούμε ήδη! Δεν θα χρειαστεί να το φέρει ο Τσίπρας. Έτοιμο θα το βρει ο άνθρωπος! Να μην κουραστεί κιόλας. Κομμουνισμός ΕΕ. Νέο είδος κομμουνισμού. Κλέβουν τη περιουσία του κόσμου και..."οι θυσίες πιάνουν τόπο". Όταν θα τελειώσουν αυτές θα ζητήσουν να θυσιάσουμε παρθένες και μικρά παιδιά στον Μύτικα πάνω :). Αυτό έμεινε μόνο να ζητήσουν.

    Ο άλλος πχ άνεργος και έχει ένα δεύτερο ακίνητο που δεν το νοικιάζει και το έχει άδειο και του το φορολογούν! Ποια λογική? Υφαρπαγή ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων με κάθε τρόπο. Ταπείνωση του Έλληνα και της Ελληνίδας.

    Το Σοβιέτ είναι ήδη εδώ Δημόκριτε. Ξένοι και ιθαγενείς σύντροφοι. Ο σύντροφος Στουρνάρας, όλη η εξαιρετική γενιά των συντρόφων εκσυγχρονιστών είναι εδώ μαζί με τον σύντροφο πρωθυπουργό μας και μερικούς συντρόφους καταπληκτικούς, φανταστικούς, υπέροχους υπουργούς του της ΝΔ και σώζουν το Έθνος. Αυτά είναι! Μέχρι και οι σύντροφοι Τούρκοι έχουν ενθουσιαστεί, δεν κρατιούνται να έρθουν να ζήσουν στον τόπο μας.Βέβαια αυτοί μας θέλουν συντρόφισσες με πιάνεις τι εννοώ έτσι? Δεν κρατιούνται.
    Ζήτω ο νέος κομμουνισμός της ΕΕ. Μετά τους φταίνε οι ευρωσκεπτικιστές και "σοκαρίζονται".

    Δημόκριτε, παρά το νεαρό της 20-30 ηλικίας μου εργάστηκα σε συγκεκριμένο τομέα του δημοσίου(εκπαίδευση) για ένα χρόνο ως βοηθός-έκτακτος επιστημονικός συνεργάτης. Όχι για τα χρήματα αλλά για την εμπειρία. Ήξερα τι με περίμενε στα χρόνια του μνημονίου αλλά δεν τα φανταζόμουν και έτσι πια. Θα μπορούσα να σου περιγράψω κωμικοτραγικά περιστατικά :) Βάζω το κωμικά μπροστά γιατί προσπαθώ πάντα να έχω και χιούμορ μέσα όσο θλιβερά κι αν ήταν. Ουσιαστικά τραγικά σκέτο ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε και λέμε:

    1)Πατέντες για να λειτουργήσουν τα μισά(αρχαία) pc εργαστηρίου. Τα άλλα μισά ευτυχώς οκ.

    2) Επίσης από γεωπόνος μεταμορφώθηκα (μαζί με τον 60χρονο προιστάμενο και τον άλλο έκτακτο 30+ βοηθό του) και σε υδραυλικό διότι αν περιμένεις από το δημόσιο...θα περιμένεις πολύυυ :)

    3) Θέρμανση του εργαστηρίου πάλι με πατέντες ο προϊστάμενος και οι δύο έκτακτοι βοηθοί του για να ζεσταίνονται όπως και τα παιδιά που δεν χρωστούσαν τίποτα.

    4) Αναλώσιμα εργαστηρίου όλα από τη τσέπη μας.

    5) Ακόμα και το χαρτί τουαλέτας και σαπούνι φρόντιζαν να υπάρχει πάλι οι τρεις προαναφερθέντες από τη τσέπη τους.

    6) Εργασία πάνω από το κανονικό ωράριο για να βγει η δουλειά λόγω έλλειψης προσωπικού.
    Το ρεκόρ μου: 6μιση το πρωί αναχώρηση από το σπίτι για την υπηρεσία και επιστροφή στο σπίτι στις 11+ βράδυ. Να βγαίνεις 10 το βράδυ σε απόλυτο σκοτάδι από το εργαστήριο. Ζαλισμένος από διόρθωση γραπτών εξετάσεων. Όλη η περίμετρος σκοτεινή. Λάμπες καμένες. Μνημόνιο λέμε ξύπνα! Ποιος να τις αλλάξει?Που ζεις? Σουηδία? Εδώ για τα αναλώσιμα του εργαστηρίου δεν έδιναν! Σκηνικό θρίλερ. Μια αναμμένη λάμπα στο βάθος και όλα σκοτεινά. Στη τσάντα το λαπτοπ, στο χέρι ντοσιέ και να κατευθύνεσαι προς το πάρκινγκ με τη βοήθεια του φωτισμού από το κινητό σου(εμπειρία!Σαν το Χάρυ Πόττερ με το φωτεινό ραβδάκι στο δάσος ένα πράγμα) για να κόψεις από εκεί δρόμο. Ξαφνικά ακούς μέσα στο σκοτάδι 3-4 σκυλιά να γαβγίζουν και να έρχονται προς το μέρος σου. Αδέσποτα σκυλιά ενός που εργαζόταν εκεί, τα τάιζε και τα είχε φύλακες για τη νύχτα. Δεν ξέρουν τη μυρωδιά σου αφού τη μέρα τα έχει περιορισμένα. Σε νομίζουν εισβολέα. Να τα αισθάνεσαι μέσα στη χειμερινή νύχτα γαβ γουβ να έρχονται. Αστραπιαία κόβεις δρόμο μέσα από το πάρκινγκ και μπαίνεις σε άλλο κτίριο κλείνοντας τη πόρτα για σιγουριά. Μέσα από τον διάδρομο με τη βοήθεια του φωτισμού του κινητού βρίσκεις τον διακόπτη και ανοίγεις τα φώτα. Ναι θαύμα...κάποιες λάμπες του διαδρόμου ανάβουν. Συνεχίζεις. Βγαίνεις από την άλλη μεριά του κτιρίου και ναι ο νεαρός έκτακτος δημόσιος υπάλληλος σώθηκε. Βγαίνει στον δρόμο και περιμένει το λεωφορείο του. Πέρασε άλλο ένα μνημονιακό "καταδρομικό" σχολείο του Ελληνικού δημοσίου με επιτυχία.

    Ένας 60αρης και δύο νεαροί(20+ και 30+) έκτακτοι επιστημονικοί συνεργάτες του να προσπαθούν να βγάλουν δουλειά για διπλάσιο-τριπλάσιο αριθμό ατόμων κανονικά. Αναλώσιμα εργαστηρίου από τη τσέπη τους. Το δημόσιο αδυνατεί. Κανονική χρεωκοπία.

    Έζησα ένα χρόνο ως δημόσιος υπάλληλος μια χρεωκοπημένης χώρας,μιας αποικίας που οι ιθαγενείς οφείλουν να μην αντιδρούν γιατί αυτό είναι το "σωστό".

    Οι σωτήρες του Έθνους είναι εδώ! Οι εγγυητές της σταθερότητας με τις ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ το έχουν δηλώσει πόσες φορές: Η ανάπτυξη ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙ :)
    Γιούπιιιι! Όχι στο Σοβιέτ, το δικό μας Σοβιέτ είναι καλύτερο!Δύο Σοβιέτ...ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >>Ο/Η Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    Ξέρεις ποιο είναι το θέμα Δημόκριτε?
    Μια κυβέρνηση(και οι οπαδοί της) πρέπει να δείχνει αποτέλεσμα, όχι να ασχολείται με το τι λένε τα άλλα κόμματα. Μια κυβέρνηση μιλάει με το έργο της.
    Διότι αν κατηγορεί τα άλλα κόμματα και ταυτόχρονα δεν έχει Εθνικό όραμα και αποτέλεσμα, είτε αργά είτε γρήγορα τα κόμματα που κατηγορεί θα τα ανεβάσει σε ποσοστά όσο άχρηστα, επικίνδυνα ή οτιδήποτε άλλο κι αν είναι όπως θες πες τα.<<

    Συμφωνω.

    >>Αν συνεχίσουν έτσι κάποιοι θα πετύχουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση ΧΑ. Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και η αύξηση των ποσοστών της ΧΑ δείχνουν μια τάση ελεγχόμενη προς το παρόν.<<

    Δικαιωμα του καθενα να ψηφηζει (και να μην ψηφιζει) οτι θελει. Αρκει να μην κλαιγεται μετα για την επιλογη του.

    >>Η λογική όμως του "καθίστε με εμένα που σας κόβω κομματάκι κομματάκι γιατί αν έρθουν οι άλλοι θα σας κόψουν μια και καλή" δεν έχει διαφορά. Και ο ένας κόβει και ο άλλος θα τα τινάξει όλα. Το αποτέλεσμα για τον λαό το ίδιο είναι.<<

    Θα τα τιναξουμε ετσι και αλλιος με αλλα λογια. Δεν υπαρχει δηλαδη διαφορα μεταξυ της κυβερνησης και των προοδευτικων λαικιστων του ΤσιπροΚΚαμμενουΧαβγιτη.

    >>Το επιχείρημα"ΤΣΥΡΙΖΑ", "ΣΟΒΙΕΤ" κτλ στον πεινασμένο δεν πιάνει.<<

    Τα ποσοστα των ψηφοφορων που διαλεξαν την συνεχεια του ελληνικου Σοβιετ 1981, το αντιθετο δειχνουν.

    >>Σε ακούω πόσο καιρό που μας μιλάς για "Σοβιέτ" κτλ. Όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά και τον φορολογούν από πάνω επειδή έχει κάποια περιουσιακά(πχ δεύτερο σπίτι άδειο) στοιχεία που όμως δεν του δίνουν εισόδημα αυτό Δημόκριτε λέγεται ΣΟΒΙΕΤ.<<

    Παραγει θετικο εργο η κυβερνηση εστω και με μυρια λαθη;

    >>Δεν θέλουν ιδιωτικό πλούτο. Το Σοβιέτ είναι ήδη εδώ Δημόκριτε!Το ζούμε ήδη! Δεν θα χρειαστεί να το φέρει ο Τσίπρας. Έτοιμο θα το βρει ο άνθρωπος! Να μην κουραστεί κιόλας. Κομμουνισμός ΕΕ. Νέο είδος κομμουνισμού.<<

    Προτιμω "Κομμουνισμο ΕΕ", γιατι εκει μεσα ειναι ποιο σιγουρη η αλλαγη προς την σωστη κατευθυνση, παρα στο εθνικο οραμα "προοδευτικο Ελλαδισταν".

    >>Κλέβουν τη περιουσία του κόσμου και..."οι θυσίες πιάνουν τόπο". Όταν θα τελειώσουν αυτές θα ζητήσουν να θυσιάσουμε παρθένες και μικρά παιδιά στον Μύτικα πάνω :). Αυτό έμεινε μόνο να ζητήσουν.
    Ο άλλος πχ άνεργος και έχει ένα δεύτερο ακίνητο που δεν το νοικιάζει και το έχει άδειο και του το φορολογούν! Ποια λογική? Υφαρπαγή ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων με κάθε τρόπο. Ταπείνωση του Έλληνα και της Ελληνίδας.
    Το Σοβιέτ είναι ήδη εδώ Δημόκριτε.<<

    Ειναι και καποιοι που θελουν να το τερματισουν.

    >>Ξένοι και ιθαγενείς σύντροφοι. Ο σύντροφος Στουρνάρας, όλη η εξαιρετική γενιά των συντρόφων εκσυγχρονιστών είναι εδώ μαζί με τον σύντροφο πρωθυπουργό μας και μερικούς συντρόφους καταπληκτικούς, φανταστικούς, υπέροχους υπουργούς του της ΝΔ και σώζουν το Έθνος. Αυτά είναι!<<

    Μακαρι να μην ειχαμε μονο εναν Στουρναρα αλλα αλλους 50 που παραγουν δουλεια, ετσι οπως ο Γεωργιαδης και ο Δενδιας.

    >>Μέχρι και οι σύντροφοι Τούρκοι έχουν ενθουσιαστεί, δεν κρατιούνται να έρθουν να ζήσουν στον τόπο μας.Βέβαια αυτοί μας θέλουν συντρόφισσες με πιάνεις τι εννοώ έτσι? Δεν κρατιούνται.<<

    Βρηκαν και τα κανουν.

    >>Ζήτω ο νέος κομμουνισμός της ΕΕ. Μετά τους φταίνε οι ευρωσκεπτικιστές και "σοκαρίζονται".<<

    Καμια ΕΕ δεν μας φταει για τα χαλια μας.

    Η θα μαθουμε να φροντιζουμε το σπιτι μας

    >>Δημόκριτε, παρά το νεαρό της 20-30 ηλικίας μου εργάστηκα σε συγκεκριμένο τομέα του δημοσίου(εκπαίδευση) για ένα χρόνο ως βοηθός-έκτακτος επιστημονικός συνεργάτης. Όχι για τα χρήματα αλλά για την εμπειρία. Ήξερα τι με περίμενε στα χρόνια του μνημονίου αλλά δεν τα φανταζόμουν και έτσι πια.<<

    η θα συνεχιζουμε να το καταστρεφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (συνεχεια)

    >>Θα μπορούσα να σου περιγράψω κωμικοτραγικά περιστατικά :) Βάζω το κωμικά μπροστά γιατί προσπαθώ πάντα να έχω και χιούμορ μέσα όσο θλιβερά κι αν ήταν. Ουσιαστικά τραγικά σκέτο ήταν.
    29 Μαΐου 2014 - 1:13 μ.μ.
    Ο/Η Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    Έχουμε και λέμε:
    1)Πατέντες για να λειτουργήσουν τα μισά(αρχαία) pc εργαστηρίου. Τα άλλα μισά ευτυχώς οκ.
    2) Επίσης από γεωπόνος μεταμορφώθηκα (μαζί με τον 60χρονο προιστάμενο και τον άλλο έκτακτο 30+ βοηθό του) και σε υδραυλικό διότι αν περιμένεις από το δημόσιο...θα περιμένεις πολύυυ :)
    3) Θέρμανση του εργαστηρίου πάλι με πατέντες ο προϊστάμενος και οι δύο έκτακτοι βοηθοί του για να ζεσταίνονται όπως και τα παιδιά που δεν χρωστούσαν τίποτα.
    4) Αναλώσιμα εργαστηρίου όλα από τη τσέπη μας.
    5) Ακόμα και το χαρτί τουαλέτας και σαπούνι φρόντιζαν να υπάρχει πάλι οι τρεις προαναφερθέντες από τη τσέπη τους.
    6) Εργασία πάνω από το κανονικό ωράριο για να βγει η δουλειά λόγω έλλειψης προσωπικού.
    Το ρεκόρ μου: 6μιση το πρωί αναχώρηση από το σπίτι για την υπηρεσία και επιστροφή στο σπίτι στις 11+ βράδυ. Να βγαίνεις 10 το βράδυ σε απόλυτο σκοτάδι από το εργαστήριο. Ζαλισμένος από διόρθωση γραπτών εξετάσεων. Όλη η περίμετρος σκοτεινή. Λάμπες καμένες. Μνημόνιο λέμε ξύπνα! Ποιος να τις αλλάξει?Που ζεις? Σουηδία? Εδώ για τα αναλώσιμα του εργαστηρίου δεν έδιναν! Σκηνικό θρίλερ. Μια αναμμένη λάμπα στο βάθος και όλα σκοτεινά. Στη τσάντα το λαπτοπ, στο χέρι ντοσιέ και να κατευθύνεσαι προς το πάρκινγκ με τη βοήθεια του φωτισμού από το κινητό σου(εμπειρία!Σαν το Χάρυ Πόττερ με το φωτεινό ραβδάκι στο δάσος ένα πράγμα) για να κόψεις από εκεί δρόμο. Ξαφνικά ακούς μέσα στο σκοτάδι 3-4 σκυλιά να γαβγίζουν και να έρχονται προς το μέρος σου. Αδέσποτα σκυλιά ενός που εργαζόταν εκεί, τα τάιζε και τα είχε φύλακες για τη νύχτα. Δεν ξέρουν τη μυρωδιά σου αφού τη μέρα τα έχει περιορισμένα. Σε νομίζουν εισβολέα. Να τα αισθάνεσαι μέσα στη χειμερινή νύχτα γαβ γουβ να έρχονται. Αστραπιαία κόβεις δρόμο μέσα από το πάρκινγκ και μπαίνεις σε άλλο κτίριο κλείνοντας τη πόρτα για σιγουριά. Μέσα από τον διάδρομο με τη βοήθεια του φωτισμού του κινητού βρίσκεις τον διακόπτη και ανοίγεις τα φώτα. Ναι θαύμα...κάποιες λάμπες του διαδρόμου ανάβουν. Συνεχίζεις. Βγαίνεις από την άλλη μεριά του κτιρίου και ναι ο νεαρός έκτακτος δημόσιος υπάλληλος σώθηκε. Βγαίνει στον δρόμο και περιμένει το λεωφορείο του. Πέρασε άλλο ένα μνημονιακό "καταδρομικό" σχολείο του Ελληνικού δημοσίου με επιτυχία.
    Ένας 60αρης και δύο νεαροί(20+ και 30+) έκτακτοι επιστημονικοί συνεργάτες του να προσπαθούν να βγάλουν δουλειά για διπλάσιο-τριπλάσιο αριθμό ατόμων κανονικά. Αναλώσιμα εργαστηρίου από τη τσέπη τους. Το δημόσιο αδυνατεί. Κανονική χρεωκοπία.
    Έζησα ένα χρόνο ως δημόσιος υπάλληλος μια χρεωκοπημένης χώρας,μιας αποικίας που οι ιθαγενείς οφείλουν να μην αντιδρούν γιατί αυτό είναι το "σωστό".
    Οι σωτήρες του Έθνους είναι εδώ! Οι εγγυητές της σταθερότητας με τις ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ το έχουν δηλώσει πόσες φορές: Η ανάπτυξη ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙ :)
    Γιούπιιιι! Όχι στο Σοβιέτ, το δικό μας Σοβιέτ είναι καλύτερο!Δύο Σοβιέτ...ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕ!!!
    29 Μαΐου 2014 - 1:14 μ.μ.<<

    Δυστυχως εχει κοστος η χρεοκοπια, η αμαθια, και η παρανια του ελληνικου Σοβιετ.

    Και ευτυχως που υπαρχει ο ορθολογισμος που ξεβρακωνει τον λαικισμο.

    - Μ. Παπαδημητριου, Ποιος θα δώσει δουλειά στους Ελληνες;
    http://www.kathimerini.gr/769078/opinion/epikairothta/politikh/poios-8a-dwsei-doyleia-stoys-ellhnes

    - Ο Υπουργός Υγείας για ΟΛΠ & Κρουαζιέρα στον ΣΚΑΪ 28May14
    https://www.youtube.com/watch?v=8lbbvhsICo4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΑΝ ΕΙΧΑ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1) "Δικαιωμα του καθενα να ψηφηζει (και να μην ψηφιζει) οτι θελει. Αρκει να μην κλαιγεται μετα για την επιλογη του"

    Δεν σε ρωτάω τι ψήφισες διότι δεν χρειάζεται νομίζω. Πάντως προσωπικά ψήφισα κόμμα με αξιόλογους σοβαρούς ανθρώπους που όμως ακόμα δεν έχει μπει στη Βουλή ή την Ευρωβουλή. Δυστυχώς πρωταγωνιστούν οι "σωτήρες"(ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) που προανέφερα μαζί με τον Τσίπρα και τα...ποτάμια.

    2)"Θα τα τιναξουμε ετσι και αλλιος με αλλα λογια. Δεν υπαρχει δηλαδη διαφορα μεταξυ της κυβερνησης και των προοδευτικων λαικιστων του ΤσιπροΚΚαμμενουΧαβγιτη"

    Μα η πορεία φαίνεται Δημόκριτε. Ο Ελληνικός λαός βλέποντας το τσίρκο "Ελληνική πολιτική σκηνή" του σήμερα δεν πρέπει να περιμένει σωτηρία. Μερικά παραδείγματα μόνο:

    Ο ένας συνεργάζεται με αυτούς που τόσα χρόνια κατηγορούσε για διαπλοκή κτλ
    Δηλώνει κάθε χρόνο ότι η ανάπτυξη έρχεται.

    Ο άλλος δηλώνει ότι είναι ο εγγυητής της σταθερότητας.

    Ο άλλος δηλώνει ότι θα το ρισκάρουμε με τη Τουρκία.
    Θα περικόψουμε κι άλλο τις αμυντικές δαπάνες. Ποιες δαπάνες?! Τις σχεδόν ανύπαρκτες πλέον?

    Η άλλη αποχωρεί από τη Βουλή την αίθουσα την ώρα του ενός λεπτού σιγή για τα θύματα γενοκτονίας.

    Ο άλλος κατηγορεί όλα τα κόμματα, δηλώνει ότι θα "χτυπήσουν" 15, 20 και μπορεί και 22% και ουρλιάζουν όλοι μαζί.

    Ένας ουδέτερος παρατηρητής αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με ένα κράτος κωμωδία που έχει μετατρέψει τη ζωή ολόκληρης κοινωνίας σε τραγωδία. Αυτοί που έφτασαν την κοινωνία σε αυτό τη σημείο τη κατηγορούν κι από πάνω!

    Οι εχθροί του κράτους αλωνίζουν στα ύδατα του και τον αέρα του καθημερινά.
    Η ανεργία σε υψηλά ποσοστά, το δημόσιο πολλές φορές ήδη λειτουργεί όπως το να είχαμε χρεοκοπήσει επισήμως, ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική για όσους περνάνε παράνομα τα σύνορα μας, σκάνδαλα "θάβονται", αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο πλέον τη "σώζουν" παρέα, δεν είμαστε ανεξάρτητοι αλλά για το παραμικρό στη διαχείριση πρέπει να πάρουμε έγκριση, το φορολογικό σύστημα εξοντώνει την οικονομία και το επίπεδο διαβίωσης του Έλληνα και της Ελληνίδας και ταυτόχρονα η ισχύς μας μειώνεται διαρκώς με σταθερό ρυθμό.

    3)"Παραγει θετικο εργο η κυβερνηση εστω και με μυρια λαθη;"

    Πρώτον, δεν παράγει έργο αλλά εκτελεί χρέη κλητήρα. Στη δουλειά αυτή οφείλω να ομολογήσω πως είναι άριστη.

    Δεύτερον, δεν κάνει λάθη αλλά Εθνικά εγκλήματα. Η υφαρπαγή του ιδιωτικού πλούτου μέσω της φορολογίας, η ανεργία και η μείωση της ισχύος των ΕΔ είναι Εθνικά εγκλήματα.

    Τρίτον, οι εξεταστικές επιτροπές είναι η απόδειξη του τη "Δημοκρατία" έχουμε. Το να μας χαρακτηρίσουν κράτος της Αφρικής αποτελεί προσβολή για τα Αφρικανικά κράτη.

    4)"Ειναι και καποιοι που θελουν να το τερματισουν"

    Το Σοβιέτ? Ωραίο πολιτικό ανέκδοτο. Μάλλον την Ελλάδα θα "τερματίσουν". Με διαφορετικό περιτύλιγμα κυβέρνηση και αντιπολίτευση αλλά με ίδιο αποτέλεσμα.

    5) "Μακαρι να μην ειχαμε μονο εναν Στουρναρα αλλα αλλους 50 που παραγουν δουλεια, ετσι οπως ο Γεωργιαδης και ο Δενδιας"

    Ομάδα "πύραυλος"

    https://www.youtube.com/watch?v=_o98p4XWiwk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6) Όσο για το ότι δεν φταίνε οι Ευρωπαίοι μην μας τους χαρακτηρίσεις και πολιτικές παρθένες. Τον άλλο τον "Έλληνα" σε κάθε του βήμα διακριτικά τον προστατεύουν οι μπραβόμπατσοι της BND. Όλοι "σοκαρίστηκαν" από τη "ξαφνική" επιδείνωση των οικονομικών της Ελλάδας. Δεν ξέρανε. Δεν εργάστηκε κανένας τους. Δεν ξέρανε ότι οι οικονομικοί δείκτες δεν δείχνανε την πραγματική αλήθεια. Δεν λάδωσαν κι αυτοί ντόπιους ιθαγενείς αρχηγούς της φυλής των Βαλκάνιων Νοτιανατολικών Ταλιμπάν.

    Από τη μια οι "σωτήρες" του Έθνους και οι λαϊκιστές. Από την άλλη ο νεοφιλελευθερισμός και οι Γερμανικός Εθνικισμός με όπλο του την οικονομία.

    Ανάμεσα στις δυο αυτές συμπληγάδες το Έθνος.
    Εύχομαι το Ελληνικό Έθνος στο τέλος να αποδειχθεί "Αργώ" για ακόμα μια φορά στην ιστορία του.
    Το μόνο που λείπει είναι ένας Ιάσονας και μερικοί καλοί ικανοί κωπηλάτες.

    ΥΓ: Πάντως Δημόκριτε κάνε μου μια χάρη:
    Μην χαρακτηρίσεις "Ιάσονα" τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο και κωπηλάτη πχ τον Γεωργιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. >>Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    1) "Δικαιωμα του καθενα να ψηφηζει (και να μην ψηφιζει) οτι θελει. Αρκει να μην κλαιγεται μετα για την επιλογη του"

    Δεν σε ρωτάω τι ψήφισες διότι δεν χρειάζεται νομίζω. Πάντως προσωπικά ψήφισα κόμμα με αξιόλογους σοβαρούς ανθρώπους που όμως ακόμα δεν έχει μπει στη Βουλή ή την Ευρωβουλή. Δυστυχώς πρωταγωνιστούν οι "σωτήρες"(ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) που προανέφερα μαζί με τον Τσίπρα και τα...ποτάμια.<<

    Μακαρι να μπαινανε επιτελους και οι οποιες "Γεφυρες".

    >>2)"Θα τα τιναξουμε ετσι και αλλιος με αλλα λογια. Δεν υπαρχει δηλαδη διαφορα μεταξυ της κυβερνησης και των προοδευτικων λαικιστων του ΤσιπροΚΚαμμενουΧαβγιτη"
    Μα η πορεία φαίνεται Δημόκριτε. Ο Ελληνικός λαός βλέποντας το τσίρκο "Ελληνική πολιτική σκηνή" του σήμερα δεν πρέπει να περιμένει σωτηρία. Μερικά παραδείγματα μόνο:
    Ο ένας συνεργάζεται με αυτούς που τόσα χρόνια κατηγορούσε για διαπλοκή κτλ
    Δηλώνει κάθε χρόνο ότι η ανάπτυξη έρχεται.
    Ο άλλος δηλώνει ότι είναι ο εγγυητής της σταθερότητας.
    Ο άλλος δηλώνει ότι θα το ρισκάρουμε με τη Τουρκία.
    Θα περικόψουμε κι άλλο τις αμυντικές δαπάνες. Ποιες δαπάνες?! Τις σχεδόν ανύπαρκτες πλέον?
    Η άλλη αποχωρεί από τη Βουλή την αίθουσα την ώρα του ενός λεπτού σιγή για τα θύματα γενοκτονίας.
    Ο άλλος κατηγορεί όλα τα κόμματα, δηλώνει ότι θα "χτυπήσουν" 15, 20 και μπορεί και 22% και ουρλιάζουν όλοι μαζί.
    Ένας ουδέτερος παρατηρητής αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με ένα κράτος κωμωδία που έχει μετατρέψει τη ζωή ολόκληρης κοινωνίας σε τραγωδία. Αυτοί που έφτασαν την κοινωνία σε αυτό τη σημείο τη κατηγορούν κι από πάνω!<<

    Το κρατος αποτελειτε απο την κοινωνια,τον λαο, τον ψηφοφορο.

    >>Οι εχθροί του κράτους αλωνίζουν στα ύδατα του και τον αέρα του καθημερινά.
    Η ανεργία σε υψηλά ποσοστά, το δημόσιο πολλές φορές ήδη λειτουργεί όπως το να είχαμε χρεοκοπήσει επισήμως, ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική για όσους περνάνε παράνομα τα σύνορα μας, σκάνδαλα "θάβονται", αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο πλέον τη "σώζουν" παρέα, δεν είμαστε ανεξάρτητοι αλλά για το παραμικρό στη διαχείριση πρέπει να πάρουμε έγκριση, το φορολογικό σύστημα εξοντώνει την οικονομία και το επίπεδο διαβίωσης του Έλληνα και της Ελληνίδας και ταυτόχρονα η ισχύς μας μειώνεται διαρκώς με σταθερό ρυθμό.<<

    Δυστυχως, εχει κοστος η δεκαετης δυσλειτουργια του ελληνικης Σοβιετιας.

    >>3)"Παραγει θετικο εργο η κυβερνηση εστω και με μυρια λαθη;"
    Πρώτον, δεν παράγει έργο αλλά εκτελεί χρέη κλητήρα. Στη δουλειά αυτή οφείλω να ομολογήσω πως είναι άριστη.<<

    Ειναι ντροπη να χρειαζεται μια τροικα, για να κανουμε τα αυτονοητα.

    >>Δεύτερον, δεν κάνει λάθη αλλά Εθνικά εγκλήματα. Η υφαρπαγή του ιδιωτικού πλούτου μέσω της φορολογίας, η ανεργία και η μείωση της ισχύος των ΕΔ είναι Εθνικά εγκλήματα.
    Τρίτον, οι εξεταστικές επιτροπές είναι η απόδειξη του τη "Δημοκρατία" έχουμε. Το να μας χαρακτηρίσουν κράτος της Αφρικής αποτελεί προσβολή για τα Αφρικανικά κράτη.<<

    Σωστα. Το θεμα ειναι πως επιτελους ξηλωνεται το ελληνικο Σοβιετ, εστω και με αργους ρυθμους, και αλλαζει η χωρα προς το καλυτερο.

    >>4)"Ειναι και καποιοι που θελουν να το τερματισουν"
    Το Σοβιέτ? Ωραίο πολιτικό ανέκδοτο. Μάλλον την Ελλάδα θα "τερματίσουν". Με διαφορετικό περιτύλιγμα κυβέρνηση και αντιπολίτευση αλλά με ίδιο αποτέλεσμα.<<

    Αρα δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ της αντιπολιτευσης και της σημερινης κυβερνησης.

    Ποια ειναι η εναλλακτικη λυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (2)

    >>5) "Μακαρι να μην ειχαμε μονο εναν Στουρναρα αλλα αλλους 50 που παραγουν δουλεια, ετσι οπως ο Γεωργιαδης και ο Δενδιας"
    Ομάδα "πύραυλος"
    https://www.youtube.com/watch?v=_o98p4XWiwk
    30 Μαΐου 2014 - 6:06 μ.μ.
    6) Όσο για το ότι δεν φταίνε οι Ευρωπαίοι μην μας τους χαρακτηρίσεις και πολιτικές παρθένες. Τον άλλο τον "Έλληνα" σε κάθε του βήμα διακριτικά τον προστατεύουν οι μπραβόμπατσοι της BND. Όλοι "σοκαρίστηκαν" από τη "ξαφνική" επιδείνωση των οικονομικών της Ελλάδας. Δεν ξέρανε. Δεν εργάστηκε κανένας τους. Δεν ξέρανε ότι οι οικονομικοί δείκτες δεν δείχνανε την πραγματική αλήθεια. Δεν λάδωσαν κι αυτοί ντόπιους ιθαγενείς αρχηγούς της φυλής των Βαλκάνιων Νοτιανατολικών Ταλιμπάν.
    Από τη μια οι "σωτήρες" του Έθνους και οι λαϊκιστές. Από την άλλη ο νεοφιλελευθερισμός και οι Γερμανικός Εθνικισμός με όπλο του την οικονομία.<<

    Δεν μας φταει καμια "παρθενα". Προβλημα μας, οταν επιτρεπουμε να μας φερονται, με τον τροπο που δεν μας αρεσει.

    >>Ανάμεσα στις δυο αυτές συμπληγάδες το Έθνος.
    Εύχομαι το Ελληνικό Έθνος στο τέλος να αποδειχθεί "Αργώ" για ακόμα μια φορά στην ιστορία του.
    Το μόνο που λείπει είναι ένας Ιάσονας και μερικοί καλοί ικανοί κωπηλάτες.<<

    Το Εθνος στεκεται και πεφτει με την επιλογη της ψηφου.

    >>ΥΓ: Πάντως Δημόκριτε κάνε μου μια χάρη:
    Μην χαρακτηρίσεις "Ιάσονα" τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο και κωπηλάτη πχ τον Γεωργιάδη.
    30 Μαΐου 2014 - 6:06 μ.μ.<<

    Ο Βενιζελος μαζι με τον Κουβελη στην συγκυβερνηση, δεν επετρεψαν να χρεοκοπησει ατακτα η χωρα το 2012 - τιποτα περισσοτερο.

    Και βεβαιως, μεχρι να βρεθει ενναλακτικη λυση, μακαρι να ειχαμε περισσοτερους κωπηλατες τυπου Γεωργιαδη / Σαμαρα που ξηλωνουν την ελληνικη Σοβιετια.

    - Ξεβρακωμα του προοδευτικου οικονομολογου Λασκος (Τσυριζαβγη) απο τον Γεωργιαδη:
    https://www.youtube.com/watch?v=I0S6jGZH4CQ

    - Στουπας, Υποκρισία, ψέματα και αριστερή προπαγάνδα...
    http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=2028132

    - http://www.project-syndicate.org/commentary/ricardo-hausmann-examines-a-source-of-capital-accumulation-that-experts-on-inequality-have-overlooked

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1)"Δεν μας φταει καμια "παρθενα". Προβλημα μας, οταν επιτρεπουμε να μας φερονται, με τον τροπο που δεν μας αρεσει".

    Σωστά. Πρόβλημα μας που καθόμαστε. Εμείς φταίμε Δημόκριτε που το συζητάμε ακόμα. Διότι δεν μπορούν να είναι σωτήρες οι "εκσυγχρονιστές" και όσοι το παίζανε πατριώτες κατηγορώντας για διαπλοκή τους άλλους και τώρα "σώζουν" παρέα τον τόπο. Ούτε όσοι με τις "εξεταστικές" επιτροπές κάνανε "ταχυδακτυλουργικά" με τα σκάνδαλα. Ούτε όσοι αφήσανε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να φύγουν(για να μην δημοσιευτούν λίστες πουλημένων και χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα) από τη χώρα και να απολαμβάνουν τώρα την αμοιβή της προδοσίας τους με διακριτική προστασία της BND. Ούτε όσοι δεν πιέσανε να ανοίξει ξανά η υπόθεση.

    Όλοι αυτοί λοιπόν δεν είναι για να κυβερνάνε και άσε τις εναλλακτικές. Όλοι αυτοί δεν κατέστρεψαν τον τόπο λιγότερο από τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ ή οποιονδήποτε άλλο μπορεί να έρθει αύριο να κυβερνήσει εδώ που έχουμε φτάσει με τον Έλληνα ταπεινωμένο, σκλάβο χωρίς ελπίδα για το αύριο, να χάνει τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο για τον οποίο αγωνίστηκαν γενιές. Να έρχεται σήμερα ο κάθε διεθνής τοκογλύφος υπό τις ευλογίες της Γερμανίας να μετατρέπει τη χώρα και τη καθημερινότητα(αργά με σταθερό ρυθμό μετατροπής) σε οικονομία τύπου Μπαγκλαντές.

    2) "Το Εθνος στεκεται και πεφτει με την επιλογη της ψηφου"

    Το Έθνος στέκεται (ακόμα και με κίνηση πτώσης) όταν λέει ΟΧΙ και ζητάει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Το ΌΧΙ στο τέλος φέρνει καρπούς αναγέννησης, ευημερίας, προόδου, Εθνικού μέλλοντος. Δεν υπάρχει αδιέξοδο και μονόδρομος. Απλώς μπορεί να μην υπάρχει δρόμος και να πρέπει να τον ανοίξεις. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές στην Ελληνική ιστορία. Αν δεν το κάναμε το 1821, αν δεν ανοίγαμε δρόμο δεν θα υπήρχαμε σήμερα.

    Μιλάμε για Εθνικά εγκλήματα. Η υφαρπαγή του ιδιωτικού πλούτου μέσω της φορολογίας, η ανεργία και η μείωση της ισχύος των ΕΔ είναι Εθνικά εγκλήματα.

    Οι εξεταστικές επιτροπές είναι η απόδειξη του τι είδους "Δημοκρατία" έχουμε. Το να μας χαρακτηρίσουν κράτος της Αφρικής αποτελεί προσβολή για τα Αφρικανικά κράτη.

    Δεν πρόκειται περί κόστους αλλά περί Εθνικού εγκλήματος. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καν και την απάντηση την έχει δώσει ο Καραϊσκάκης πριν χρόνια.

    3) "Και βεβαιως, μεχρι να βρεθει ενναλακτικη λυση, μακαρι να ειχαμε περισσοτερους κωπηλατες τυπου Γεωργιαδη / Σαμαρα που ξηλωνουν την ελληνικη Σοβιετια"

    Και σου είπα μην το πεις :)
    Με παρηγορεί που δεν χαρακτήρισες "Ιάσονα" τον Σαμαρά :)
    Μην το κάνεις! Όχι κι αυτό! :)

    ΥΓ: Η Ελλάς ξηλώνεται Δημόκριτε, η Ελλάς.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    1)"Δεν μας φταει καμια "παρθενα". Προβλημα μας, οταν επιτρεπουμε να μας φερονται, με τον τροπο που δεν μας αρεσει".
    Σωστά. Πρόβλημα μας που καθόμαστε. Εμείς φταίμε Δημόκριτε που το συζητάμε ακόμα. Διότι δεν μπορούν να είναι σωτήρες οι "εκσυγχρονιστές" και όσοι το παίζανε πατριώτες κατηγορώντας για διαπλοκή τους άλλους και τώρα "σώζουν" παρέα τον τόπο. Ούτε όσοι με τις "εξεταστικές" επιτροπές κάνανε "ταχυδακτυλουργικά" με τα σκάνδαλα. Ούτε όσοι αφήσανε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να φύγουν(για να μην δημοσιευτούν λίστες πουλημένων και χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα) από τη χώρα και να απολαμβάνουν τώρα την αμοιβή της προδοσίας τους με διακριτική προστασία της BND. Ούτε όσοι δεν πιέσανε να ανοίξει ξανά η υπόθεση.
    Όλοι αυτοί λοιπόν δεν είναι για να κυβερνάνε και άσε τις εναλλακτικές.<<

    Συμφωνω, και επιμενω,

    >>Όλοι αυτοί δεν κατέστρεψαν τον τόπο λιγότερο από τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ ή οποιονδήποτε άλλο μπορεί να έρθει αύριο να κυβερνήσει εδώ που έχουμε φτάσει με τον Έλληνα ταπεινωμένο, σκλάβο χωρίς ελπίδα για το αύριο, να χάνει τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο για τον οποίο αγωνίστηκαν γενιές. Να έρχεται σήμερα ο κάθε διεθνής τοκογλύφος υπό τις ευλογίες της Γερμανίας να μετατρέπει τη χώρα και τη καθημερινότητα(αργά με σταθερό ρυθμό μετατροπής) σε οικονομία τύπου Μπαγκλαντές.<<

    Οσο δεν εξαλειφθει η νοοτροπια Οθωμανοσοβιετ, η προοδευτικη φαντασιωση πως μας φταινε οι δηθεν τοκογλυφοι και οι οποιοι Γερμανοι για τα χαλια μας θα συνεχιστει.

    >>2) "Το Εθνος στεκεται και πεφτει με την επιλογη της ψηφου"
    Το Έθνος στέκεται (ακόμα και με κίνηση πτώσης) όταν λέει ΟΧΙ και ζητάει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Το ΌΧΙ στο τέλος φέρνει καρπούς αναγέννησης, ευημερίας, προόδου, Εθνικού μέλλοντος. Δεν υπάρχει αδιέξοδο και μονόδρομος. Απλώς μπορεί να μην υπάρχει δρόμος και να πρέπει να τον ανοίξεις. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές στην Ελληνική ιστορία. Αν δεν το κάναμε το 1821, αν δεν ανοίγαμε δρόμο δεν θα υπήρχαμε σήμερα.
    Μιλάμε για Εθνικά εγκλήματα. Η υφαρπαγή του ιδιωτικού πλούτου μέσω της φορολογίας, η ανεργία και η μείωση της ισχύος των ΕΔ είναι Εθνικά εγκλήματα.
    Οι εξεταστικές επιτροπές είναι η απόδειξη του τι είδους "Δημοκρατία" έχουμε. Το να μας χαρακτηρίσουν κράτος της Αφρικής αποτελεί προσβολή για τα Αφρικανικά κράτη.
    Δεν πρόκειται περί κόστους αλλά περί Εθνικού εγκλήματος. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καν και την απάντηση την έχει δώσει ο Καραϊσκάκης πριν χρόνια.
    3) "Και βεβαιως, μεχρι να βρεθει ενναλακτικη λυση, μακαρι να ειχαμε περισσοτερους κωπηλατες τυπου Γεωργιαδη / Σαμαρα που ξηλωνουν την ελληνικη Σοβιετια"
    Και σου είπα μην το πεις :)
    Με παρηγορεί που δεν χαρακτήρισες "Ιάσονα" τον Σαμαρά :)
    Μην το κάνεις! Όχι κι αυτό! :)
    >>ΥΓ: Η Ελλάς ξηλώνεται Δημόκριτε, η Ελλάς.
    1 Ιουνίου 2014 - 9:32 μ.μ.<<

    Η "Σοβιετια Ελλας" ξηλωνεται, φιλε Γιωργη, και οχι η Ελλας.

    - Μ. Παπαδημητριου, Φαρισαϊσμός αντιπάλων και πραγματικές δυσκολίες
    http://www.kathimerini.gr/769847/opinion/epikairothta/politikh/farisaismos-antipalwn-kai-pragmatikes-dyskolies

    - http://steliosramfosgr.wordpress.com/2014/06/02/ο-στέλιος-ράμφος-στο-mega-σαββατοκύριακο-1-0/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1) "Οσο δεν εξαλειφθει η νοοτροπια Οθωμανοσοβιετ, η προοδευτικη φαντασιωση πως μας φταινε οι δηθεν τοκογλυφοι και οι οποιοι Γερμανοι για τα χαλια μας θα συνεχιστει"

    Όσο υπάρχουν "εξεταστικές" επιτροπές που κρατάνε δεμένα τα χέρια δικαστικών, όσο οι προδότες του Έθνους, οι πράκτορες ξένων συμφερόντων που πλέον ζουν στο εξωτερικό δεν συλλαμβάνονται για να μάθουμε ποιοι λαδώθηκαν, όσο δεν έχουμε μια ισχυρή πραγματική δημοκρατία τα χάλια μας θα συνεχιστούν και τα άκρα θα ενισχυθούν.

    Η θέση στην οποία βρισκόμαστε είναι οφείλεται κυρίως σε λάθη της ελίτ σε συνδυασμό με παρασκηνιακή δράση ξένων συμφερόντων και το παραμύθι αλλού. Να πάνε να απαγάγουν αυτόν που προστατεύει η BND να μας τα ξεράσει όλα. Αλλά αυτό ξέχασα δεν είναι "ρεαλισμός".

    Το ισχυρό αίσθημα ενοχής που προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν στον Ελληνικό λαό για να μην αντιδρά θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο λαός ευθύνεται στο μερίδιο που του αναλογεί και όχι όπως τον κατηγορούν κάποιοι.

    Όχι κύριοι δεν τα φάγαμε μαζί. Αυτοί που παίρνανε μίζες φάγανε, τα κομματόσκυλα τους φάγανε(σε μικρότερο βαθμό) και ο απλός μέσος πολίτης δεν έφαγε, ήταν εγκλωβισμένος μέσα σε μια κομματοκρατική ψευδαίσθηση δημοκρατίας.

    Είναι οι ίδιοι που κυβέρνησαν τον τόπο επί 40 χρόνια. Είναι τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια κόμματα που ξευτέλισαν το όνομα Ελλάς και την ιστορία που έχει.

    Να πάνε στα τσακίδια. Όταν θα φτάσει η στιγμή της κοινωνικής έκρηξης θα ναι αργά.

    2)"Η "Σοβιετια Ελλας" ξηλωνεται, φιλε Γιωργη, και οχι η Ελλας"

    Έχω διαφορετική γνώμη αλλά ξέρεις με παρηγορεί το γνωστό παλιό τραγούδι που μιλάει για την Ελλάδα και την πορεία της.

    Όταν σε ιδιωτική συζήτηση Αμερικανός πολίτης (φανατικός ρεπουμπλικάνος) "θαυμάζει" την Ελληνική κυβέρνηση, προσωπικά ανατριχιάζω, χτυπάνε "καμπανάκια" στη σκέψη μου και δεν αποδέχομαι με τίποτα ότι πάμε καλά ως χώρα.

    Κρατάς απλώς ουδέτερο βλέμμα με ελαφρύ διπλωματικό χαμόγελο και αλλάζεις θέμα στη φιλική συζήτηση λέγοντας από μέσα σου "Που πάμε ρε γαμώτο".

    Μόνο από αυτό πιστεύω ότι δεν πάμε καθόλου καλά ως χώρα και ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια της ιστορίας μας η ξένη παρέμβαση δεν ήταν τόσο "ωμή"¨στην Ελλάδα. Πρέπει να πούμε ΟΧΙ και να πάρουμε πίσω τη χώρα μας. Με οποιοδήποτε κόστος. "Μα και μου" δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. >>Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    1) "Οσο δεν εξαλειφθει η νοοτροπια Οθωμανοσοβιετ, η προοδευτικη φαντασιωση πως μας φταινε οι δηθεν τοκογλυφοι και οι οποιοι Γερμανοι για τα χαλια μας θα συνεχιστει"
    Όσο υπάρχουν "εξεταστικές" επιτροπές που κρατάνε δεμένα τα χέρια δικαστικών, όσο οι προδότες του Έθνους, οι πράκτορες ξένων συμφερόντων που πλέον ζουν στο εξωτερικό δεν συλλαμβάνονται για να μάθουμε ποιοι λαδώθηκαν, όσο δεν έχουμε μια ισχυρή πραγματική δημοκρατία τα χάλια μας θα συνεχιστούν και τα άκρα θα ενισχυθούν.<<

    Τα ιδια λεμε.

    >>Η θέση στην οποία βρισκόμαστε είναι οφείλεται κυρίως σε λάθη της ελίτ σε συνδυασμό με παρασκηνιακή δράση ξένων συμφερόντων και το παραμύθι αλλού. Να πάνε να απαγάγουν αυτόν που προστατεύει η BND να μας τα ξεράσει όλα. Αλλά αυτό ξέχασα δεν είναι "ρεαλισμός".<<

    Μακαρι να αναπτυξουμε την σοφια που χρειαζεται, και τα κοτσια.

    >>Το ισχυρό αίσθημα ενοχής που προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν στον Ελληνικό λαό για να μην αντιδρά θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο λαός ευθύνεται στο μερίδιο που του αναλογεί και όχι όπως τον κατηγορούν κάποιοι.
    Όχι κύριοι δεν τα φάγαμε μαζί. Αυτοί που παίρνανε μίζες φάγανε, τα κομματόσκυλα τους φάγανε(σε μικρότερο βαθμό) και ο απλός μέσος πολίτης δεν έφαγε,<<

    Η αναλογια ευθηνης ισχυει για τον πολιτη,

    >>ήταν εγκλωβισμένος μέσα σε μια κομματοκρατική ψευδαίσθηση δημοκρατίας.<<

    γιατι παρολο που εβλεπε τα χαλια, τα υποστηριζε με την σιωπηλη ανοχη και την ψηφο.

    >>Είναι οι ίδιοι που κυβέρνησαν τον τόπο επί 40 χρόνια. Είναι τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια κόμματα που ξευτέλισαν το όνομα Ελλάς και την ιστορία που έχει.
    Να πάνε στα τσακίδια. Όταν θα φτάσει η στιγμή της κοινωνικής έκρηξης θα ναι αργά.<<

    Για να ξαναερθουν οι συνεχιστες και εκπροσωποι της "Αριστερης Πασοκονεοδημοκρατιας" (Πορτοσαλτε 2.6.14, https://www.youtube.com/watch?v=PBH3ZxytJgA) ;

    >>2)"Η "Σοβιετια Ελλας" ξηλωνεται, φιλε Γιωργη, και οχι η Ελλας"
    Έχω διαφορετική γνώμη αλλά ξέρεις με παρηγορεί το γνωστό παλιό τραγούδι που μιλάει για την Ελλάδα και την πορεία της.
    Όταν σε ιδιωτική συζήτηση Αμερικανός πολίτης (φανατικός ρεπουμπλικάνος) "θαυμάζει" την Ελληνική κυβέρνηση, προσωπικά ανατριχιάζω, χτυπάνε "καμπανάκια" στη σκέψη μου και δεν αποδέχομαι με τίποτα ότι πάμε καλά ως χώρα.
    Κρατάς απλώς ουδέτερο βλέμμα με ελαφρύ διπλωματικό χαμόγελο και αλλάζεις θέμα στη φιλική συζήτηση λέγοντας από μέσα σου "Που πάμε ρε γαμώτο".
    Μόνο από αυτό πιστεύω ότι δεν πάμε καθόλου καλά ως χώρα και ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια της ιστορίας μας η ξένη παρέμβαση δεν ήταν τόσο "ωμή"¨στην Ελλάδα. Πρέπει να πούμε ΟΧΙ και να πάρουμε πίσω τη χώρα μας. Με οποιοδήποτε κόστος. "Μα και μου" δεν έχει.
    2 Ιουνίου 2014 - 8:03 μ.μ.<<

    Οσο στην χωρα το οραμα της Αριστερης ηγεμονιας και το ελληνικο Σοβιετ θα υπερτερει, μονο την αυτοκαταστροφη και ηττα θα γνωριζουμε.

    - Θ. Α. Φιλιππόπουλος, Η αριστερή ιδεολογία κατέστρεψε τη χώρα! 23.5.14
    http://www.capital.gr/News.asp?id=2023241

    - Χρήστος Ιακώβου, Περί ηλιθίων στην πολιτική
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5910.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1) "Τα ιδια λεμε"

    Όχι Δημόκριτε δεν λέμε τα ίδια. Το Οθωμανοσοβιέτ και το Γερμανοσοβιέτ δεν θα το καταργήσουν οι άνθρωποι που δεν καταργούν τις "εξεταστικές" επιτροπές και μας το παίζουν "σωτήρες", ούτε αυτοί που δεν συλλαμβάνουν τους πράκτορες με τις λίστες πριν πετάξουν από τη χώρα.

    2)"Μακαρι να αναπτυξουμε την σοφια που χρειαζεται, και τα κοτσια"

    Μάλλον πρέπει να τα αναπτύξουν οι "σωτήρες" σου Δημόκριτε. Ας αφήσουμε τα ευχολόγια. Αυτοί άφησαν κάποιους να φύγουν.

    3) "Η αναλογια ευθηνης ισχυει για τον πολιτη"

    Στο μερίδιο που του αναλογεί Δημόκριτε. Άλλη για αυτόν που διοικεί, άλλο μερίδιο για πρασινοφρουρό και τον γαλανοφρουρό και άλλο για τον απλό πολίτη. Έχει διαφορά.

    4) "γιατι παρολο που εβλεπε τα χαλια, τα υποστηριζε με την σιωπηλη ανοχη και την ψηφο"

    Δηλαδή έφταιγε ο απλός πολίτης που διάλεγε ένα από τα κόμματα να ψηφίσει? Μαζί βάλανε το χέρι στο μέλι άσε μας τώρα βρε Δημόκριτε. Μια το ένα κόμμα μια το άλλο. Οι μεν ήταν άγιοι και οι άλλοι παίρνανε μίζες? Αφού έτσι ήταν και είναι το κομματοκρατικό σύνταγμα της χώρας. Τι να έκανε ο πολίτης? Χούντα? Αστεία πράγματα. Ή μήπως το "λιγότερο κακό" από τα δύο κόμματα εξουσίας? Αστεία πράγματα. Αυτό ισχύει όταν υπάρχει λιγότερο "κακό".

    Όταν ένα σύστημα είναι έτσι δομημένο τι περιθώρια έχει ένας απλός πολίτης?

    5) Επειδή είπες σε προηγούμενο σχόλιο "Μακαρι να μην ειχαμε μονο εναν Στουρναρα" θα ήθελα να μας πεις αν συμφωνείς με αυτή τη δήλωση:

    https://www.youtube.com/watch?v=l2HQb9ToyMc




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. >>Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    1) "Τα ιδια λεμε"
    Όχι Δημόκριτε δεν λέμε τα ίδια. Το Οθωμανοσοβιέτ και το Γερμανοσοβιέτ δεν θα το καταργήσουν οι άνθρωποι που δεν καταργούν τις "εξεταστικές" επιτροπές και μας το παίζουν "σωτήρες", ούτε αυτοί που δεν συλλαμβάνουν τους πράκτορες με τις λίστες πριν πετάξουν από τη χώρα.
    2)"Μακαρι να αναπτυξουμε την σοφια που χρειαζεται, και τα κοτσια"
    Μάλλον πρέπει να τα αναπτύξουν οι "σωτήρες" σου Δημόκριτε. Ας αφήσουμε τα ευχολόγια. Αυτοί άφησαν κάποιους να φύγουν.<<

    Το θεμα ειναι ποιος μαθαινει καλυτερα απο τα λαθη του.

    >>3) "Η αναλογια ευθηνης ισχυει για τον πολιτη"
    Στο μερίδιο που του αναλογεί Δημόκριτε. Άλλη για αυτόν που διοικεί, άλλο μερίδιο για πρασινοφρουρό και τον γαλανοφρουρό και άλλο για τον απλό πολίτη. Έχει διαφορά.<<

    Σωστα.

    >>4) "γιατι παρολο που εβλεπε τα χαλια, τα υποστηριζε με την σιωπηλη ανοχη και την ψηφο"
    Δηλαδή έφταιγε ο απλός πολίτης που διάλεγε ένα από τα κόμματα να ψηφίσει? Μαζί βάλανε το χέρι στο μέλι άσε μας τώρα βρε Δημόκριτε. Μια το ένα κόμμα μια το άλλο. Οι μεν ήταν άγιοι και οι άλλοι παίρνανε μίζες? Αφού έτσι ήταν και είναι το κομματοκρατικό σύνταγμα της χώρας. Τι να έκανε ο πολίτης? Χούντα? Αστεία πράγματα. Ή μήπως το "λιγότερο κακό" από τα δύο κόμματα εξουσίας? Αστεία πράγματα. Αυτό ισχύει όταν υπάρχει λιγότερο "κακό".
    Όταν ένα σύστημα είναι έτσι δομημένο τι περιθώρια έχει ένας απλός πολίτης?<<

    Και βεβαιως υπαρχει το λιγοτερο κακο, και η ευθυνη του καθε πολιτη.

    - https://www.youtube.com/watch?v=Cw7e2PB_R3s

    >>5) Επειδή είπες σε προηγούμενο σχόλιο "Μακαρι να μην ειχαμε μονο εναν Στουρναρα" θα ήθελα να μας πεις αν συμφωνείς με αυτή τη δήλωση:
    https://www.youtube.com/watch?v=l2HQb9ToyMc
    3 Ιουνίου 2014 - 5:14 μ.μ.<<

    Μια χαρα τα λεει ο Στουρναρας.

    - Στουπας, Παραδώστε τα i-phones σύντροφοι...
    http://www.capital.gr/stoupas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1) "Το θεμα ειναι ποιος μαθαινει καλυτερα απο τα λαθη του"

    Το θέμα ότι κάνουν χειρότερα λάθη.


    2) "Μια χαρα τα λεει ο Στουρναρας"

    Μάλιστα. Συμφωνείς δηλαδή με την παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια και την πώληση "φιλέτων" σε τουρκικά συμφέροντα.

    Και μετά σου φταίει ο Τσίπρας και όποιος άλλος(ανεξαρτήτως κόμματος) που είναι κατά της κυβέρνησης. Η Ελλάς "σώζεται".

    Ευχαριστώ Δημόκριτε.

    Αυτή τη δήλωση σου μαζί με το βίντεο εγώ τα κρατάω και όποτε χρειάζεται θα τα θυμίζω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. >>Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε...
    1) "Το θεμα ειναι ποιος μαθαινει καλυτερα απο τα λαθη του"
    Το θέμα ότι κάνουν χειρότερα λάθη.<<

    Το χειροτερο λαθος ειναι οτι κυριαρχει ακομα η αναχρονιστικη ψευδαισθηση πως το μη ανταγωνισιμο κρατος, κοινωνια και οικονομια, σωζεται ζητιανευοντας.

    >>2) "Μια χαρα τα λεει ο Στουρναρας"
    Μάλιστα. Συμφωνείς δηλαδή με την παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια και την πώληση "φιλέτων" σε τουρκικά συμφέροντα.<<

    Προβλημα μας, που αφηνουμε τον γενοκτονο Τουρκο να τα "αρπαξει". Απο την αλλη, οι ελληνικες επενδυσεις στην Τουρκια ξεπερνουν τις αντιστοιχες των απεναντι.

    Mε και χωρις την "παγκοσμιοποιηση",

    >>Και μετά σου φταίει ο Τσίπρας και όποιος άλλος(ανεξαρτήτως κόμματος) που είναι κατά της κυβέρνησης. Η Ελλάς "σώζεται".
    Ευχαριστώ Δημόκριτε.
    Αυτή τη δήλωση σου μαζί με το βίντεο εγώ τα κρατάω και όποτε χρειάζεται θα τα θυμίζω.
    4 Ιουνίου 2014 - 7:23 μ.μ.<<

    δεν υπαρχει περιπτωση να σωθουμε με την αναπαλαιωση του Οθωμανοσοβιετ που ονειρευονται οι προοδευτικοι μας Τσιπραβγητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.