29/7/14

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ''ΜΚ''

ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ...
Κυριολεκτικά αλωνίζουν οι Σλαβοσκοπιανοί στίς τουριστικές περιοχές της Βορείου Ελλάδας με τις προκλητικές πινακίδες που φέρουν την ένδειξη ''ΜΚ'' (Μακεδονία).

Παρόλο που στα τελωνεία οι υπάλληλοί μας κολλούν το διακριτικό αυτοκόλητο στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη ένδειξη, οι περισσότεροι Σλαβοσκοπιανοί λίγο μετά τα σύνορα το ξεκολούν επιδεικτικά.


Να σημειωθεί όμως ότι φέτος αρκετοί Σλαβοσκοπιανοί κολλούν κι απο μόνοι τους μονοτικές ταινίες έτσι ώστε να μην φαίνονται τα συγκεκριμένα διακριτικά πάνω στις πινακίδες τους , εξ'αιτιας δεκάδων βανδαλισμών αυτοκινήτων της γειτονικής χώρας με σπρέυ από Έλληνες που αντιδρούν σε αυτή την πρόκληση...

Μάλιστα μόνο το τελευταίο σαββατοκύριακο υπήρξαν δεκάδες περιστατικά στις περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής όπου εθεάθησαν αυτοκίνητα Σλαβοσκοπιανών όπου πάνω τους αναγράφονταν με τεράστια γράμματα από σπρέυ η λέξη ''SLAV''΄ένώ σε κάποια άλλα τους έλλειπαν και ολόκληρες οι πινακίδες!

Ας πρόσεχαν...

http://pan-ellinismos.blogspot.gr/

11 σχόλια:

  1. Παντως η εμμονη αυτου του blog να χαρακτηριζει αυτη την μειονοτητα ''σλαβοσκοπιανοι'' ειναι εξοργιστικη αν μη τι αλλο... Ο πιθανοτατα σωστος ορος για αυτη την ευπαθη γειτονως ομαδα, ειναι βαλκανογυφτοι. Μονο οι γυφτοι λεηλατουν ξενες περιουσιες, οπως επισης π.χ. και με τους εξ'ανατολας γειτονες, ισως και το μεγαλυτερο καρκινωμα της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ George Kaminis
    Καλά.
    Δεν ξέρω σε πιο από τα δυο μπλογκ απευθύνεσαι, πάντως σε προτρέπω να μου υποδείξεις ιστοσελίδα η εφημερίδα που τους ονομάζει "βαλκανογύφτους".
    Αλλιώς είναι κούφιο, άχρηστο, κακοήθη, προσβλητικό σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μιλησα για κανενα αλλο blog αλλα ουτε και για εφημεριδα, απλως ο ορος ''σλαβοσκοπιανοι'' που μεταδιδεται απο blog στον αναγνωστη ειναι ακρως προσβλητικη και υποτιμαει την νοημοσυνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται να έχεις περίεργη νοημοσύνη, ας μη επεκταθώ.
    Υπάρχουν εξάλλου άλλα περιέργα εκφραζόμενα στο σχόλιο σου, όπως ο όρος "μειονότητα" που δεν καταλαβαίνω που ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. George Kaminis , μάλλον τώρα έφτασες στην Ελλάδα, ή ήσουν στο εξωτερικό ή στο εξώτερο εξωτερικό (extraterrestrial).

    Πως αλλιώς λοιπόν να εξηγήσω το γεγονός ότι αγνοείς ότι όλα αυτά τα χρόνια, αποκαλούνται με αυτόν τον τρόπο οι Σκοπιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν λεω ''ευπαθη ομαδα'' και οχι ''μειονοτητα'', εννοω μια χωρα με προσωπικα προβληματα οσο ηλιθιο κι αν ακουγεται, ειτε νοητικα ειτε κινητικα. Εξακολουθειτε να βαζετε λογια που δεν γραφω ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο ακριβως λεω αριστοτελη, οτι αυτοαποκαλουνται και κανεις δεν τους αναγνωριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά, καλά Γιώργο, μη θυμώνεις, αλλά δεν ξέρεις τι γράφεις.
    Το "μειονότητα" δεν το έβγαλα από τη κοιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το "βαλκανόγυφτοι" 1η φορά το ακούω και το διαβάζω και συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες.
    Είναι παντελώς λάθος σαν έννοια αφού βαλκαν όλοι ξέρουμε ότι στα βουλγαρικά σημαίνει Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ και φυσικά κανείς Έλληνόψυχος όταν το μάθει αυτό δεν θέλει να ονομάζεται "βαλκάνιος".

    Ούτε όμως και το βαλκανόγυφτοι στέκει αφού οι γύφτοι δεν είναι θλιβερό "προνόμιο" της χερσονήσου του αίμου αλλά και πολλών άλλων ευρωπαικών χωρών δυστυχώς.

    Γυφτοσκοπιανούς τους λέμε, βουλγαροσκοπιανούς επίσης.
    Όχι όλους.Ούτε τους 600.000 αλβανούς κατοίκους ούτε τους 300.000 κρυπτοέλληνες ούτε τους 100.000-200.000 γύφτους+τούρκους+βόζνιους+εβραίους και λοιπούς.
    Το υπόλοιπο 1.000.000 το αποκαλούμε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω παρατηρήσει ότι στη Σαλονίκη τα σκοπιανά οχήματα κυκλοφορούν με πινακίδες όπου υπάρχει αυτοκόλλητη ταινια που κρύβει το ΜΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι Σαλονίκη είναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.