21/8/14

Σεραφείμ εναντίον Σαμαρά για το αντιρατσιστικό: «Πουλάτε την ψυχή σας για μερικούς μήνες πρωθυπουργίας»

Σε οργισμένο ύφος γράφει στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή το προωθούμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μεταξύ άλλων και για την έλλειψη αναφοράς στις γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών στον Πόντο και την Μικρά Ασία. Με σχετική επιστολή εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη παράβλεψη, ρωτώντας τον πρωθυπουργό εάν έχει συνειδητοποιήσει «ότι εμμένοντας σε αυτό το άθλιο νομοθέτημα πουλά σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή του για ακόμα μερικούς μήνες πρωθυπουργίας».
Ωστόσο δεν ξεχνά να συγχαρεί τους 38 βουλευτές της ΝΔ που με αίτημα τους ζητούν να συμπεριληφθεί στο σχετικό άρθρο «για την κακόβουλη άρνηση και εκμηδένιση ιστορικών γεγονότων, σαφής αναφορά για τις γενοκτονίες.»
Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ εκφράζει και την ενόχλησή του για μια σειρά άλλων ζητημάτων που περιλαμβάνονται στο επίμαχο νομοσχέδιο, όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης.
Όλη την επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

5 σχόλια:

  1. Άγιε Σεραφείμ, δεν αφήνουν οι Νταβούτογλου και Έρντο να μπει θέμα Ποντιακής γενοκτονίας.
    Φαίνεται έχουν μπεί και κάζους μπέλι κάτω από το τραπέζι που δεν τα ξέρουμε αλλά κάνουν μπάμ. Και οι τρέμοντες εδώ τρέχουν να συμμορφωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβασμιώτατε, καμμιά φορά χρειάζονται και οι αφορισμοί. Μάλλον επιβάλλονται εκ των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την εντύπωση ότι η Γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί και ψηφιστεί στην Βουλή στις 24 Φεβρουαρίου 1994 και ορίστηκε ως ημέρα μνήμης η 19η Μαΐου. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα λοιπόν! Νομίζω ότι θα έπρεπε να μας προβληματίζει περισσότερο το θέμα σε σχέση με την ομοφυλοφιλία και αυτό που πάει αν περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε το όλοι χαμπάρι!!! Ολη η βαβούρα γίνεται για τους εβραίους!!! ΝΑ πεις κουβεντα εναντίον τους και να πας φυλακή, ενώ αν πεις εναντίον των Ελλήνων εχεις και επαίνους!!! Οσο για το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να κρατήσει τους λιγοστούς πακιστανούς ψηφοφόρους του... Είναι αξιολύπητοι... Πάς στο κεντρο της Αθηνας και βλέπεις μονο γυναικες που φορούν μπούργκα και μαντήλια με τρία και τέσσερα παιδιά... Σε δεκα χρόνια να δω εσεις οι ισλαμολάγνοι πως θα τραβατε τα μαλλιά σας... Όταν θα κλεινεστε στο σπιτι μη σας καθαρίσει κνενας ισλαμιστής και τζιχαντιστής... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.