25/11/14

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε αποκεφαλισμούς στο Φέργκιουσον

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε αποκεφαλισμούς στο ΦέργκιουσονΤο Ισλαμικό Κράτος καλεί ανοιχτά τους μουσουλμάνους των ΗΠΑ να συμμετάσχουν στην εξέγερση στο Φέργκιουσον και να πάρουν κεφάλια.
Με διαδικτυακή «αφίσα» που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει την υπογραφή Islamic State (Ισλαμικό Κράτος), δείχνει πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και από πίσω ένα χέρι να κρατά ένα ματωμένο τσεκούρι, το Ισλαμικό Κράτος στέλνει μήνυμα: «Ερχόμαστε» και υποκινεί ευθέως τους μουσουλμάνους στις ΗΠΑ να πάρουν κεφάλια.

islamiko-kratos-ferguson
tribune

Το Ισλαμικό Κράτος στο πλευρό των 

 

εξεγερμένων στο Φέργκιουσον

 

Το Ισλαμικό Κράτος στο πλευρό των εξεγερμένων στο Φέργκιουσον
Με μηνύματα και tweet «βομβαρδίζουν» οι τζιχαντιστές το Twitter, δηλώνοντας με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη από το Ισλαμικό Κράτος στους εξεγερμένους στο Φέργκιουσον.
Χρησιμοποιώντας τα hashtag της εξέγερσης του Φέργκιουσον, δηλαδή τα #Ferguson και #FergusonDecision, προσπαθούν τόσο να υποκινήσουν όσο και να προσηλυτίσουν τους διαδηλωτές.
Για παράδειγμα, ένας τζιχαντιστής γράφει: «Our Islam says there is no difference between a white man and a black man», δηλαδή, «το Ισλάμ μας λέει ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός λευκού και ενός μαύρου άνδρα».
Στο ίδιο πνεύμα είναι και τα περισσότερα tweet, που προσπαθούν να πείσουν τους Αφροαμερικανούς ότι οι ΗΠΑ είναι μια χώρα ρατσισμού και διακρίσεων, ενώ το Ισλαμικό Κράτος και το Ισλάμ πιστεύει στην ισότητα όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτου φυλής ή καταγωγής.
twitter

Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά, τι νομίσαμε ότι πήγε να κάνει στην Τουρκία ο Αμπού-Μπάϊντεν; Να μιλησει για Συρία ή Κύπρο; Όχι. Υπέβαλε αίτημα στον Έρντο να αποσταλούν τουρκά στρατά στο Μιζούρι ή όπου αλλού στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσουν το ISIS στην USA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τζιχανιστες χρησιμοποιουν τα μεσα παγκοσμοιοποιησης (ιντερνετ κτλ.) για να πληξουν τις ΗΠΑ στο αδυνατο τους σημειο,τον μουσουλμανικο πλυθησμο των ΗΠΑ.Αν τελικα καταφερουν οι τζιχανιστες και πεισουν ετω και μερικους αγανακτισμενους αμερικανο-μουσουλμανους να προβουν σε τρομοκρατικες επιθεσεις ,τοτε καμμια χωρα δεν θα πρεπει να αισθανεται ασφαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.