11/12/14

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Σαμαράς έδωσε εντολή για τις παράνομες προφυλακίσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στη Βουλή για την άρση ασυλίας του για το βίντεο Μπαλτάκου δήλωσε πως ο Σαμαράς και η παραδικαστική κλίκα της Λέσβου έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα.



Ο προδότης απερχόμενος πρωθυπουργός έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, καθώς έδινε εντολές σε επίορκους δικαστικούς για να προφυλακίσουν παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή κόβει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου ακούγεται ο Σαμαράς να δίνει εντολές στον "Παναθηναϊκάκια" (Ισίδωρο Ντογιάκο) να προφυλακίσει παράνομα τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλο, Γερμενή και Μπούκουρα, βλέπετε παρακάτω.

Η αντιπολίτευση δεν βγάζει μιλιά για αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς συνεχίζει να καλύπτει τον σκευωρό Σαμαρά. Τέλος, δήλωσε πως ο Σαμαράς πρέπει να πάει φυλακή και η Χώρα να οδηγηθεί σε ελεύθερες εκλογές, όπου η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί και θα νικήσει!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αυτή η κυβέρνηση είναι μία παράγκα, ένα καρκίνωμα που θα πρέπει ξεριζωθεί. Με κλείσατε στη φυλακή, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να σταματήσει η διαφθορά σε αυτή τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαθαρθεί αυτή η κυβέρνηση. Η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει και πάλι με 300 βουλευτές.

Η Χρυσή Αυγή χτυπήθηκε με το χειρότερο τρόπο και άντεξε και θα εξέλθει ενισχυμένη από αυτή τη δοκιμασία. Στις 25 Ιανουαρίου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία των πρόωρων εκλογών, θα είμαστε νικητές. Αυτοί που μας έστησαν αυτή την ιστορία, θα καταβαραθρωθούν, όταν εμείς θα εκλεγόμαστε μέσα από τα κελιά των φυλακών".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-o-samaras-edwse-entolh-gia-tis-paranomes-profulakiseis-bin#ixzz3LaUYu1h8

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις




Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει".

Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:
https://www.youtube.com/watch?v=U6e0u7zVX2M
http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe/



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-fwtia-me-entolh-samara-oi-profulakiseis#ixzz3LaY7tsfF

Παραλήρημα και χυδαιότητες Κασιδιάρη στη Βουλή

- Με το γνωστό τσαμπουκαλίδικο ύφος εμφανίστηκε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης


- Με φωνές και βρισιές η ομιλία του για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου
- «Περιμένω μια ώρα στα υπόγεια της Βουλής κλειδωμένος» είπε
- Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για εντολή σε δικαστικό σχετικά με τη Χρυσή Αυγή
- Υποστήριξε πως υπάρχει νέο video στο διαδίκτυο
- Ζήτησε την παραίτηση Σαμαρά και... αποφάσισε ότι στις 25 Ιανουαρίου θα γίνουν εκλογές και θα τις κερδίσει η Χρυσή Αυγή!

Φαίνεται πως περίμενε καιρό ο Ηλίας Κασιδιάρης να επιστρέψει στη Βουλή για να κάνει το... σόου του! Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την παράνομη καταγραφή με κρυφή κάμερα της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πως έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή.

Αφού έκανε μια... αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της καταγραφής της συζήτησης και επαναλαμβάνοντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά – Αθανασίου και κατηγορώντας την Ευτέρπη Κουτζαμάνη πως είναι... από τη Μυτιλήνη και τον πρωθυπουργό πως τηλεφωνούσε ο ίδιος στους δικαστικούς, ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε πως η κατηγορία που του αποδίδεται ευσταθεί.


Μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε mail που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο Dailymotion.

Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος «συνωμοτικός» όπως τον χαρακτήρισε, ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης. «Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή», είπε ο Κασιδιάρης. «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@» υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, τον οποίο κατονόμασε ως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά.


«Η φωνή αυτή ανήκει στον Σαμαρά. Ο Σαμαράς θα πάει στη φυλακή και όλοι οι σκευωροί» ούρλιαξε ο Κασιδιάρης.
Σύμφωνα με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής η συνομιλία έχει καταγραφεί πριν την ανάκριση των βουλευτών του κόμματος Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

Η χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη στον πρωθυπουργό δεν σταμάτησε εκεί. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί, τον αποκάλεσε αλήτη και... αποφάσισε ότι θα γίνουν εκλογές στις 25 Ιανουαρίου μέσα από τις οποίες, όπως είπε, η Χρυσή Αυγή θα βγει νικήτρια.

Οι φωνές, τα ουρλιαχτά και οι χυδαιότητες από την πλευρά της Χρυσής Αυγής δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια και ενώ το λόγο είχε πάρει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο τελευταίος και ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν προς το προεδρείο...


Δείτε τη στιγμή που μπαίνει στη Βουλή ο Κασιδιάρης 




newsIT

12 σχόλια:

  1. Ασχέτως με το αν κάποιος συμφωνεί πολιτικά μαζί του η όχι, έχει δίκιο να φωνάζει ενώ οι κατηγοριες οι οποιες εκφράζει είναι πραγματικά τρομακτικές όσον αφορά το πολιτικο μας σύστημα! Καμια απάντηση από την κυβέρνηση, σιωπή και από την αντιπολίτευση, συγγνώμη, αλλα αυτά τα πράγματα μόνον ως φιάσκο για το μεταπολιτευτικό σύστημα μπορούν να χαρακτηριστούν! Συν τοις άλλοις, το απόλυτο κουκούλωμα από τα ΜΜΕ! Απλώς είναι μια ακόμα ένδειξη για το ποσο άρρωστο είναι το νεοαποικιακό σύστημα που εξουσιάζει τη χωρα!

    Βεβαια μονο και μονο ότι τα κόμματα της εξουσίας είναι ανίκανα να αντικρούσουν πολιτικά τη Χρυσή Αυγή και πρέπει να τους κλείσουν φυλακή με πραξικοπηματικές ενέργειες είναι ένα αξιοθρήνητο γεγονός από μονο του!

    Αηδιαστικός ο τρόπος καταγραφής τόσο βαρύτατων κατηγοριών από τα ΜΜΕ, πραγματικά καμια απολύτως δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλάμε πλέον για κάτι τέτοιο! Οι εύκολοι στόχοι φασίστες σήμερα, αύριο θα γίνουν κάποιοι άλλοι, αυτό πρέπει να thyountai όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὸ κρατικοδίαιτο μαγαζάκι τοῦ τόνυ, τὸ newsit, ἐπικεντρώνεται στὸ ὕφος καὶ ὄχι στὴν οὐσία. Πάντως τὰ ἐν τῆ νοτιοβαλκανικῆ ρεπούμπλικα κρατικοδίαιτα μμε εἶναι τραγικὰ καὶ ἐφάμιλλα τῆς πλήρους ἀπολυταρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οι εύκολοι στόχοι φασίστες σήμερα, αύριο θα γίνουν κάποιοι άλλοι,..."

    Ακριβώς, Αλέξανδρε, περί αυτού πρόκειται και γι αυτό φωνάζω τόσο καιρό, εδώ κι έναν χρόνο δηλαδή, ότι η κυβέρνηση έχει μπει σ' επικίνδυνες (για όλους μας) ατραπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάρτηση του θέματος είναι άψογη.

    Καλώς παρατίθεται και η αντίθετη άποψη, έστω κι αν εγώ δεν μπορώ να δω πού είναι το "Παραλήρημα και χυδαιότητες Κασιδιάρη".

    Απ' ό,τι φαίνεται, ούτε οι σχολιαστές του www.newsit.gr το βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κατηγορίες Κασιδιάρη δείχνουν με πόση ευκολία η κυβέρνηση παραβιάζει τους νόμους. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι Σύριζα/ΚΚΕ/ΔΗΜΑΡ αγνοούν το συμβάν. Λυπηρό …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "..δεν θα σταματήσω μέχρι να σταματήσει η διαφθορά σε αυτή τη χώρα.."

    Δηλαδή τι μέτρα θα λάβει, και γιατί δεν επεμβαίνουν με λόγω από τις φυλακές για τα κειβάδια τα βοσκοτόπια τα δάση τις βουνοκορφές, που τα διεκδικούν τσοπαναραίοι τις βουλής χωρίς ερίφια γκλίτσα και φλογέρα.
    Θα πρέπει να πάρουν πρώτα την εξουσία για τα νομιμοποιήσουν οι ίδιοι, κι έτσι θα σταματήσει η διαφθορά? Τι κλανει ο πολιτκός τους νομικός τους σύμβουλος για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο, ή για το νόμο 3108/2003 για τα δάση που εξαφάνισε την έννοια δημοτικά, δηλαδή κοινόχρηστα, και τα εξίσωσαν νε την έννοια ιδιωτικά, για να χάφτουν συνειδησιακές μύγες εισαγγελείς και πρόεδροι στα δικαστήρια.
    Θα μπορούσε να πει ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο θέμα έχει τελεσηδικήσει, άρα αποδεκτή η διαχρονικότητα της διαφθοράς και δεν επιδέχεται θεραπείας.
    Ημή μόνο τα όπλα? μα τότε στο κοινοβούλιο εκφράζει κανείς τα καταπιεσμένα κι ανέκφραστα του επιθυμιτού μιας μελλούμενης πράξης>

    Μα γιατί όλα η Χρυσή Αυγή θα τα θεραπεύσει? με λίγα λόγια η διαφθορά είναι ένα όργιο υπερ άνω και όλων των κομμάτων και διαπερνά μέσα από όλα τα κόμματα, με εξασφαλισμένες τις δικλείδες στους κρατικού και τις δικαιοσύνης μηχανισμούς.

    Γιαυτό ψήφο τσα μικρά κόμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης

    >και γιατί δεν επεμβαίνουν με λόγω από τις φυλακές<

    Δείχνεις ότι δεν παρακολουθείς τις πολυάριθμες επεμβάσεις τους και μέσα από την φυλακή. Δεν φταίνε αυτοί γι αυτό.

    >Τι κλανει ο πολιτκός τους νομικός τους σύμβουλος για...<

    Αυτή είναι η βουκολική φλογέρα, στην οποία αναφέρεσαι παραπάνω; ...

    >Μα γιατί όλα η Χρυσή Αυγή θα τα θεραπεύσει?<

    Ουδέποτε υπεσχέθη να θεραπεύσει την ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Nativist είπε...

    >Τι κλανει ο πολιτκός τους νομικός τους σύμβουλος για...<
    Αυτή είναι η βουκολική φλογέρα, στην οποία αναφέρεσαι παραπάνω;

    αυτό το κ...ι λάβετο ως δαίμονα του πληκτρολογείου αντί του το τι 'κάνει¨ το πρόσεξα, αλλά ήταν αργά, με το συμπάθειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Είναι αναρίθμητες οι παρεμβάσεις τους ΚΑΙ μέσα από την φυλακή με επερωτήσεις στη βουλή, με άρθρα στις εφημερίδες τους και σε άλλες ελληνόψυχες, με εκατοντάδες ζωντανές εκπομπές εδώ και 2 χρόνια που κάνουν(στο σαιτ τους θα έχετε δει σίγουρα ότι 5 μέρες τη βδομάδα έχουν ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές όπου οι φυλακισμένοι παρεμβαίνουν τηλεφωνικά)

    Βάλε τώρα και τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις που κάνουν στις συγκεντρώσεις των τοπικών οργανώσεων τους ανα την Ελλάδα(και αυτές είναι στο διαδίκτυο)

    Μόνο στο κεντρικό σαιτ τους να μπεις και απο κει στα σαιτ των τοπικών οργανώσεων θα δεις/ακούσεις πάμπολλες παρεμβάσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Ερώτημα μου ήταν συγκεκριμεμό΅΅΅" Θα πρέπει να πάρουν πρώτα την εξουσία για τα νομιμοποιήσουν οι ίδιοι, κι έτσι θα σταματήσει η διαφθορά? Τι κάνει ο πολιτκός τους νομικός τους σύμβουλος για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο, ή για το νόμο 3108/2003 για τα δάση που εξαφάνισε την έννοια δημοτικά, δηλαδή κοινόχρηστα, και τα εξίσωσαν νε την έννοια ιδιωτικά, για να χάφτουν συνειδησιακές μύγες εισαγγελείς και πρόεδροι στα δικαστήρια.
    "Θα μπορούσε (ΔΕΧΌΤΑΝ) να πει ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο θέμα έχει τελεσηδικήσει, άρα αποδεκτή η διαχρονικότητα της διαφθοράς και δεν επιδέχεται θεραπείας? Οτι δηλαδή τα βοσκοτόπια των ταπαναραίων της βουλής, χωρίς ερίφια γκλιτσα και φλογέρα, ΟΧΙ μόνο που αποσβένεται το δικαίωμα τους, ΑΛΛΑ να διεκδικούν και την κυριότητα της χλόης ΕΠΙ της ΓΗΣ που τα θρέφει, Εδώ ετσιάζεται το ΟΛΟ και ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα με τα διαπλεκόμενα ΚΙΣ Κ.έντρα Ι.ιδίων Σ.υμφερόντων. Και δυστυχώς έχουν οργάνωση οικονομικής αλληουποστήριξης, και πολιτικής και νομικής και στη δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί βρε δεν ψάχνεις λίγο στο κεντρικό σαιτ τους αλλά και στα δεκάδες άλλα των τοπικών τους;
    Εγώ με το google πανεύκολα και σε λίγα δευτερόλεπτα βρήκα 2 επερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τα βοσκοτόπια.
    Η μία είναι του Αρτέμιος Ματθαιόπουλος.
    Ψάξε για τις υπόλοιπες μόνος σου.Πανεύκολο είναι.
    Ή πήγαινε στην τοπική της χρυσής αυγής στη Σύρο.
    Και γραφεία έχουν, και ιστολόγια και e-mail έχουν.

    Άντε συν αθηνά και χείρα κίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.