29/1/15

Ο Π. Καμμένος στη θάλασσα των Ιμίων

Ελληνας υπουργός Εθνικής Αμυνας για πρώτη φορά μετά το 1996 θα τιμήσει τη μνήμη των πεσόντων πιλότων
Εχει να πάει υπουργός στη θάλασσα των Ιμίων από το 1996. Από τότε δηλαδή που υπήρξε η κρίση των Ιμίων και που η Αγκυρα άρχισε να κάνει λόγο δήθεν για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδος σε αρκετά νησιά θέτοντας ένα ακόμα θέμα στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών διαφορών.
Τότε που ζητήθηκε από τους αμερικανούς να αποσυρθούν τα στρατεύματα από την περιοχή, τότε που ζητήθηκε να μην υπάρχουν  «ούτε σημαίες, ούτε στρατός στα Ίμια».  

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος θα είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τη θάλασσα των Ιμίων  για να  ρίξει ένα στεφάνι τιμώντας έτσι τη μνήμη των τριών πιλότων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος. Ο κ. Καμμένος θα καταθέσει και στεφάνι στο μνημείο των Ιμίων στην οδό Βασ. Σοφίας, ενώ θα επισκεφθεί νησιά του Αιγαίου και θα συναντηθεί με πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την ίδια ώρα με αφορμή την επέτειο από τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο στο Μνημείο των Ιμίων στην οδό Βασ,. Σοφίας. Λίγη ώρα νωρίτερα όμως αντιφασιστικές οργανώσεις προγραμματίζουν συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας.
ΒΗΜΑ

5 σχόλια:

  1. Δεν σας άρεσε ο Καμμένος και θέλατε φιλίες και αγάπες με τον Γεωργιάδη. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι ότι ο πρώτος πιστεύει αυτά που λέει, ενώ ο δεύτερος άλλα λέει και άλλα πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε θεωρούνται αντιφασιστικές οργανώσεις οι φιλοκεμαλικές οργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ό,τι να 'ναι...
    η κατάσταση θυμίζει 73-74 με τους Ιωαννιδικούς "πατριώτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιθανή και η χούντα με αρχηγούς Γεωργιάδη - Βορίδη. Η Ελλάδα είναι γεμάτη με κάθε καρυδιάς καρυδότσουφλο. Και καταστροφή να γίνει της οικονομίας και των πάντων, συριζα και ανελ μαζι κάτω από 70% δεν θα πέσουν, και όποιος κάνει χούντα θα φάει το κεφάλι του και τα άντερά του στο τέλος. Και μισή να μείνει η Ελλάδα, καλύτερος ο θάνατος σε θέση μάχης παρά ο αργός με τα σωληνάκια στην εντατική για χρόνια.
    Τουλάχιστον οι Ιωαννιδικοί στην κρίσιμη στιγμή πήραν θέσεις να πολεμήσουν τους Τούρκους, παρά τα όσα λάθη τους. Άλλοι τους ξεπέρασαν σε προδοσίες και ανοησίες, και εμείς ακόμα τον Ιωαννίδη βλέπουμε ως το μέγα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.