12/1/15

Οι τζιχαντιστές και η Τουρκία

Σάββας Καλεντερίδης
Επειδή η Ελλάδα βρίσκεται «κυριολεκτικά» στον κόσμο της, χωρίς καν να θέλει να αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται στον κόσμο, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε μια αναφορά στα τεκταινόμενα περί το λεγόμενο πολιτικό Ισλάμ, το οποίο συνταράσσει και δοκιμάζει τις δομές της Δύσης αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Μετά τις άγριες σφαγές δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στη Συρία και στο Ιράκ και την προχθεσινή σφαγή 2.000 αμάχων από την Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία, που δεν απασχόλησαν όσο θα έπρεπε τον δυτικό κόσμο, γιατί ήταν... μακριά, ήλθε η πολύνεκρη επίθεση στην καρδιά της Δύσης, στο Παρίσι, υποχρεώνοντας πλέον το σύνολο της ανθρωπότητας να ασχοληθεί σοβαρά με ένα θέμα που όλα δείχνουν ότι είναι δυνατόν να πάρει εφιαλτικές διαστάσεις τις επόμενες δεκαετίες. Κι αυτό γιατί η φύση της συγκεκριμένης θρησκείας είναι τέτοια, που μας επιτρέπει να κάνουμε τέτοιες εκτιμήσεις.

Αρκεί να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι εκείνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους πραγματικούς μουσουλμάνους ενστερνίζονται τις εξής βασικές αρχές:
Το Ισλάμ είναι η πιο σύγχρονη και άρα καλύτερη θρησκεία, αφού στηρίζεται στο πιο πρόσφατο θεόσταλτο βιβλίο, που είναι το Κοράνι.
Κάθε άνθρωπος γεννιέται μουσουλμάνος, απλά η επικρατούσα κατάσταση σε κάθε τόπο δεν του επιτρέπει να γνωρίσει το Ισλάμ. Γι' αυτό κάθε μουσουλμάνος έχει ιερή υποχρέωση απέναντι στον Αλλάχ να διαδώσει το Ισλάμ, για να επικρατήσει σε ολόκληρη τη γη και να λυτρωθεί η ανθρωπότητα.

Αυτές οι δύο βασικές αρχές-παραδοχές είναι που κάνουν τον κάθε μουσουλμάνο έναν εν δυνάμει «στρατιώτη του Ισλάμ», για να συμμετέχει στον τζιχάντ, που δεν είναι άλλο από τον ιερό πόλεμο για τη λύτρωση της ανθρωπότητας.
Αυτές τις βασικές αρχές εκμεταλλεύονται ορισμένες ομάδες φανατικών ισλαμιστών και με αυτές πείθουν στρατιές ολόκληρες νέων, που πνίγουν στο αίμα Ανατολή και Δύση.
Αυτή η φύση της μουσουλμανικής θρησκείας έκανε τον πρόεδρο της Αιγύπτου Σίσι να απευθυνθεί στον αιγυπτιακό λαό από το θρησκευτικό κέντρο Αλ Αζχάρ, από τα σημαντικότερα του σουνιτικού ισλαμικού κόσμου, και να τονίσει την ανάγκη μεταρρύθμισης της μουσουλμανικής πίστης. Συγκεκριμένα ο Σίσι, αναφερόμενος στα εγκλήματα που γίνονται εν ονόματι του Ισλάμ, είπε:

«Λανθασμένες ερμηνείες και σκέψεις παρουσιάζουν όλο τον κόσμο ως εχθρό της πίστης μας. Τι θα κάνουμε δηλαδή, εμείς, οι 1,6 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι, θα σκοτώσουμε τους υπόλοιπους 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη που δεν είναι μουσουλμάνοι;»
Το ζήτημα είναι σοβαρό και πρέπει να απασχολήσει και την Ελλάδα, αφενός μεν γιατί πλέον η χώρα μας φιλοξενεί αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες, αφετέρου γιατί στο παιχνίδι του πολιτικού Ισλάμ παίζει σοβαρό ρόλο η Τουρκία.

Η δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Λιβύης ότι «όποιο στρατιωτικό, ακόμα και επιβατηγό αεροσκάφος της Τουρκίας προσεγγίσει στον εναέριο χώρο της Λιβύης θα καταρρίπτεται», δημοσιεύματα που φέρουν πιλότους των Τουρκικών Αερογραμμών να μιλούν για μεταφορά όπλων από την Τουρκία στην Μπόκο Χαράμ, στη Νιγηρία, ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την υποστήριξη της Τουρκίας στους τζιχαντιστές του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα αλλά και τη συνεργασία του ίδιου του Ερντογάν με τον βασικό χρηματοδότη της Αλ Καντί, η φανερή υποστήριξη της Τουρκίας στους ένοπλους ισλαμιστές τρομοκράτες που δολοφονούν στην Αίγυπτο είναι ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τις ελληνικές Αρχές και το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα.

Αν δε ληφθεί υπ' όψιν ότι τα επιχειρησιακά σχέδια των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων προβλέπουν τη χρησιμοποίηση, εκτός από τους μουσουλμάνους της Θράκης, και των μεταναστών μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας, είναι προφανές ότι το θέμα θα πρέπει να μας απασχολήσει και από τη σκοπιά της εθνικής άμυνας και ασφάλειας της χώρας.

Σάββας Καλεντερίδης
δημοκρατία

7 σχόλια:

 1. Στο Αιγαίο πέλαγος όπου και θέλει να βγει η Τουρκία δεν υπάρχουν Μουσουλμάνοι για να τους επικαλεστεί, ας ελπίσουμε να λειτουργεί το τηλέφωνο των Αμερικάνων διότι όσο και να παίζεται η παντομίμα του δήθεν σοβαρού κράτους, στις κρίσιμες ώρες, στις οριακές στιγμές, χρειάζεται πραγματικά να υπάρχει κράτος, το Κολοκοτρωνέικα κόλπα δεν ξεγελούν πλέον τους Τούρκους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1) "...που δεν απασχόλησαν όσο θα έπρεπε τον δυτικό κόσμο, γιατί ήταν... μακριά, ήλθε η πολύνεκρη επίθεση στην καρδιά της Δύσης, στο Παρίσι, υποχρεώνοντας πλέον το σύνολο της ανθρωπότητας να ασχοληθεί σοβαρά με ένα θέμα που όλα δείχνουν ότι είναι δυνατόν να πάρει εφιαλτικές διαστάσεις τις επόμενες δεκαετίες"

  Good morning Europe (Vietnam)...

  2) "Κι αυτό γιατί η φύση της συγκεκριμένης θρησκείας είναι τέτοια, που μας επιτρέπει να κάνουμε τέτοιες εκτιμήσεις. Αρκεί να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι εκείνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους πραγματικούς μουσουλμάνους ενστερνίζονται τις εξής βασικές αρχές:
  Το Ισλάμ είναι η πιο σύγχρονη και άρα καλύτερη θρησκεία, αφού στηρίζεται στο πιο πρόσφατο θεόσταλτο βιβλίο, που είναι το Κοράνι.
  Κάθε άνθρωπος γεννιέται μουσουλμάνος, απλά η επικρατούσα κατάσταση σε κάθε τόπο δεν του επιτρέπει να γνωρίσει το Ισλάμ. Γι' αυτό κάθε μουσουλμάνος έχει ιερή υποχρέωση απέναντι στον Αλλάχ να διαδώσει το Ισλάμ, για να επικρατήσει σε ολόκληρη τη γη και να λυτρωθεί η ανθρωπότητα"

  Και όποιος δεν είναι "υποταγμένος" στο Αλλάχ είναι "άπιστος" και πρέπει να υποταχθεί για να "λυτρωθεί". Αν δεν θέλει να "λυτρωθεί" όταν έρθει η κρίσιμη ώρα κακό του κεφαλιού του(κυριολεκτικά). Ο τελικός στόχος ενός πιστού μουσουλμάνου είναι η ισλαμική επικράτηση.

  Η φράση κλειδί είναι الله اكبر , το γνωστό "Ο θεός είναι μεγάλος". Σε όλα τα σχετικά τραγούδια των "μαρτύρων" τους που προετοιμάζονται να "μαρτυρήσουν" τα λόγια είναι πάνω κάτω τα ίδια και υπάρχουν μερικές φράσεις "κλειδιά".
  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του "προγραμματισμού":

  الله اكبر
  قولوا معي
  الله أكبر الله أكبر الله أكبر
  قولوا معي قولوا معي
  الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر
  الله أكبر فوق كيد المعتدي

  δηλαδή:

  Ο Θεός είναι μεγάλος
  πες το μαζί με μένα
  ο θεός είναι μεγάλος, ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος, ο θεός είναι ο πιο μεγάλος,
  πες το μαζί με μένα πες το μαζί με μένα
  ο θεός είναι μεγάλος, ο θεός είναι ο πιο μεγάλος, o θεός είναι ο πιο μεγάλος, ο θεός είναι ο πιο μεγάλος,
  ο θεός είναι μεγάλος και ανώτερος από τα κόλπα/δύναμη του εχθρού

  και συνεχίζουν:

  قولوا معي قولوا معي
  وإذا فنيت فسوف أفنيه معي
  وإذا فنيت فسوف أفنيه معي
  وإذا فنيت فسوف أفنيه معي

  δηλαδή:

  Πες το μαζί με μένα
  Αν πεθάνω θα τον πάρω μαζί μου (ναι τον "άπιστο" εννοεί ότι θα τον πάρει μαζί του...πόσο πιο απλά να το πει?....Μπουυμ)
  Αν πεθάνω θα τον πάρω μαζί μου
  Αν πεθάνω θα τον πάρω μαζί μου

  Και κλείνουν με το "υπέροχο" τραγουδάκι τους με τα εκρηκτικά φορτωμένοι και τα καλάσνικοφ στα χέρια:

  الله أكبر الله اكبر
  الله أكبر الله اكبر

  Ο Θεός είναι μεγάλος
  Ο Θεός είναι μεγάλος


  Ειδικά το "μεγάλος", "ο πιο μεγάλος" και το "πες το μαζί με μένα" επαναλαμβάνεται συνεχώς σε αρκετά τραγούδια τους που προετοιμάζονται για δράση και γενικά βίντεο προπαγάνδας.

  Αυτά για τους πολυπολιτισμικούς που παίζουν με την ασφάλεια της Ευρώπης και μας μετατρέπουν σε Βιετνάμ.
  Το έχουμε πει και μερικοί μπορεί να μας χαρακτηρίσουν "ρατσιστές". Το μόνο τους επιχείρημα είναι ο χαρακτηρισμός. Σε μία Ισλαμική χώρα για να υπάρχει ηρεμία, τάξη, ασφάλεια, τουρισμός και φιλικές σχέσεις με δυτικά κράτη χρειάζεται "φιλοδυτικός" βασιλιάς ή στρατηγός να έχει τους περισσότερους πειθαρχημένους στα καφενεία και τα τζαμιά και τους "ανήσυχους" στο μπουντρούμι να φωνάζουν εκεί το "Ο Θεός είναι μεγάλος". Αυτό έχει αποδειχθεί στην ΠΡΑΞΗ.
  Όταν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις τα πράγματα είναι σχετικά καλά και μπορείς να επισκεφτείς μια Ισλαμική χώρα και οι πολίτες της ζουν καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δημοκρατία και Ισλάμ δεν ταιριάζουν. Ισλάμ σημαίνει υποταγή.Υποταγή στον Αλλάχ και τους ιερούς νόμους του. Οι γραφές είναι πάνω από οποιοδήποτε Σύνταγμα για έναν Ισλαμιστή. Δεν αλλάζει τις γραφές του Προφήτη αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα αλλάζει το Σύνταγμα ενός κράτους σύμφωνα με όσα λένε οι γραφές. Οι γραφές είναι το Σύνταγμα ενός Ισλαμιστή. Όποιος δεν είναι υποταγμένος είναι άπιστος και πρέπει να υποταχθεί. Να ζήσει κάτω από τον νόμο του Θεού. Αν δεν..."χραααπ". Απλά πράγματα

  Ένας Ισλαμιστής δεν συμβιβάζεται , δεν αφομοιώνεται. Στόχος είναι μόνο ένας: Επικράτηση του Ισλάμ.

  Με όλους τους ανθρώπους κάθε χρώματος και θρησκείας μπορείς να συνυπάρξεις. Με Ισλαμιστή όχι. Είναι σαν να μιλάς για Δημοκρατία σε έναν Χίτλερ ή έναν Στάλιν.

  Το θέατρο, ο κινηματογράφος, η Ελεύθερη σκέψη, η Ελευθερία του να μπορείς να πας όπου θες ότι ώρα θες,τα κέντρα διασκέδασης, το να τραγουδάς πιωμένος με παρέα καλοκαίρι χαρούμενος ξημερώματα σε ακτή και να χοροπηδάς με μια κιθάρα γιατί έτσι θες και έχεις δικαίωμα, η ροκ μουσική, το φλέρτ σε μια κοπέλα όχι να της μιλήσεις αλλά ούτε να την κοιτάξεις(!), είναι πράγματα αδιανόητα για έναν Ισλαμιστή.
  Ο Θεός τα απαγορεύει θα σου πει.

  Πολλοί στην Ευρώπη πιστεύουν ότι το Ισλάμ θα προσαρμοστεί. Είναι το βασικό λάθος. Αφήνουν το συναισθηματικό τους κομμάτι να επικρατήσει της ψυχρής λογικής. Το Ισλάμ θέλει την πληθυσμιακή υπεροχή και με τον ρυθμό γεννήσεων αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση θα το πετύχει.
  Ευρώπη σημαίνει Ρώμη, Ελλάδα, Χριστιανισμός. Αν τα αφήσουμε αυτά σβήσαμε και τα παιδιά μας, των σημερινών 20-30ηδων θα γεννηθούν σε μια Ευρώπη γεμάτη Τζαμιά,μαντίλες, μπούρκες, ιμάμηδες και απαγορεύσεις χειρότερες από σταλινικό καθεστώς..

  Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να ναι Ελεύθερος αλλά η Ελευθερία δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται κι αυτό θα πρέπει πάντα να το θυμόμαστε γιατί είναι πολύ βασικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεώργιε, ποτέ μη κουραστείς να τα λες αυτά. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι και να δούμε κατάματα την φοβερή πραγματικότητα που μας περιβάλλει.

   Διαγραφή
 4. Μόνο μὲ ἔξωθεν ἐντολὴ θὰ πάρουμε ἐδῶ χαμπάρι, μᾶλλον πρῶτα ἀπὸ Η.Π.Α. (ἡγέτης) καὶ μετὰ ἀπὸ Γερμανία γιὰ ἐπιβεβαίωσι. Κάποιων τὰ μυαλὰ καῖνε κάρβουνο.
  Τὴν ἀριστερὰ μὴν τὴν φοβᾶστε, εἶναι ἡ πέμπτη φάλαγγα τῶν Η.Π.Α., κάνει ὁτι ποῦν οἱ Η.Π.Α.
  Μᾶς ἔφαγε ἡ δικτατορία τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ Αετιδεύς

  Αγαπητέ συμπολίτη μου,

  Επειδή μια που συζητάμε για θρησκείες και σε έχω πετύχει κι αλλού και είσαι πανέξυπνο παιδί (και μεγαλύτερο από μένα σε ηλικία, αλλά πάντα παιδί, όλοι παιδιά είμαστε ρε, δεν θέλω ου ) θα κλείσω την τοποθέτηση μου με μια...θεολογική προσέγγιση και είμαι σίγουρος ότι θα με καταλάβεις:

  Επειδή οι Ισλαμιστές ζητάνε συνέχεια τον Θεό τους και λένε συνέχεια ότι είναι μεγάλος ίσως ο Θεός που όντως είναι μεγάλος θα έπρεπε να αφήσει τα πειράματα και να στείλει μερικούς από.... τους 7 αρχαγγελους με μερικά από τα 11 εκλεκτά αγγελάκια και πλήθος άλλων απλών ορατών και αόρατων(άλλη δουλειά οι μεν άλλη δουλειά οι δε) αγγέλων και να πέσουν θεϊκές φωτιές από τον ουρανό να τελειώνουμε με αυτούς. Πρέπει να αλλάξει τακτική κατά την ταπεινή μουν γνώμη διότι υπάρχουν ακόμα και απλοί αόρατοι άγγελοι του που φαίνεται ότι είναι ψιλονευριασμένοι με τον Θεό όσο ήρεμοι κι αν δείχνουν. Διότι ένας άγγελος πρέπει να ναι άγγελος. Δουλειά του είναι να εκτελεί τις εντολές του Θεού. Το εμπόριο, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο πολιτισμός και οι επενδύσεις με τους αόρατους αγγέλους που βρίσκονται παντού φέρνουν τον κόσμο κοντά στον Θεό. Ο Θεός δεν ψάχνει κανέναν αλλά όλοι τον Θεό κι ας τον κατηγορούν και μερικές φορές διαδηλώνουν εναντίον του..
  Θεός ο ένας των Ισλαμιστών, Θεός και ο άλλος και όπως λέει και η φράση "Στον Θεό εμπιστευόμαστε".Μεγάλος ο Θεός και στις δύο περιπτώσεις. Τελικά όλοι για τον θεό μιλάνε αλλά με διαφορετικό τρόπο.

  Αλλιώς τον εννοούν οι Ισλαμιστές, αλλιώς οι αόρατοι άγγελοι και αλλιώς εμείς.

  Όλοι πάντως ασχέτως του τι εννοεί ο καθένας μας συμφωνούμε σε ένα:

  Μεγάλος και παντοδύναμος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.